Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Simdi baklava meyveden daha masum degil. Meyveyi kesmenin nedeni tatlinin tadını unutmak. Daha cok yeni oldugun icin bu duyguyu anlayamiyorsun. Bu bi kısır döngü. Tatli yedikce canin tatli ceker, canın cektikce tatli yersin. tulipa ya da soyledim. Sadece iki gun tatlı /meyve istedikce badem yeyin.pazar pazartesi. Sali gunu istediğiniz yeme şekline dönersiniz. Miktari farketmez. Isterse bir kilo olsun. Benden size tavsiye yapmak zorunda değilsiniz ama ben sizin yerinizde olsam denerdim.

16.06.18
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta domates peynir salatalık
Öğlen
Dondurma ve Türk kahvesi şekerli ( görümcem yapmıştı istemeye istemeye içtim mecbur )
Akşam
Pilav salata ayran

Muttapa7555

_Makaron_

zinnia

krizantem3

tulipa

M Mitsuomi

Samsonn

kokulusabun

Esenmine

A Aydebal

@_SinsireLLa_

Menü paylaşan arkadaşlar teşekkür ederiz çarşambaya kadar münü bildirenler +2 alacaklar paylaşmayalar ise eksi almayacaklar bayram nedeniyle.
Menü için A AklinYolu1 i etiketliyoruz.

Yalnız vurgulamak isterim bu menü esnekliği çarşambaya kadar geçerli sonra yine eski sistem devam ediyoruz.

Baklavalari gömsenizde yazın buraya bizde sizi gömelim dermişim şaka şaka sadece kendinizi takip edip çok kaçamak yapmamak için bile yazabilirsiniz gömmek yok :))

Çevremden diyen çok aaaa kilo vermişsin diye :)
Benimde kv görümce ve kp hariç herkes çok zayıflamışsın diyor... Onlar da inatla eşime aaaaa nekadar zayıflamışsın diyor halbuki adam 100 gram bile vermedi. Konu ben olunca hemen eşimi zayıf görüyorlar takılma sen onlara nişanlına da bişey derdim ama senin canım kalsın üzülürsün belki :))

16.06.2018 menum
Zeytin salatasi peynir yarim kase keskek
Ogle 5 izgara kofte
Aksam 3 ciger sis sogan vs
Aralarda 1 kayisi 1 erik
1 kase yarmali yogurt
1 bira
Su 3 lt
Spor 1 saate yakin yurume

Ben söledim canım koca göbeğinden önünü görebildin mi ki tartı da yazanı gördün dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…