- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.961
Pardon 72. Toksun iki gunde ödemi çabuk atarsin64 değilim yanlışlık olmasın 74 kiloyum ilk hedefim 65 kg olmak
Senin olduğun yerden gectim. Ne yaşadığını cok iyi biliyorum.Cok duşuncelisin.teşekkur ederim.guzel bir ornek oldu bu liste.
En ufak hatada en basa donmek var dogru.
Simdi baklava meyveden daha masum degil. Meyveyi kesmenin nedeni tatlinin tadını unutmak. Daha cok yeni oldugun icin bu duyguyu anlayamiyorsun. Bu bi kısır döngü. Tatli yedikce canin tatli ceker, canın cektikce tatli yersin.16.06.2018 A AklinYolu1 mrb
Sabah
Peynir,zeytin,yarim bişi,bir dilim cavdar ekm.cay.
Ara
Kendi actigim baklavanin tadina bakmak bahanesiyle 1 dilim yedim.yogurt yefim ardindan.(ama hala ensemden damarlarim cekiliyor sanki.
Bugun meyve yemedim.
Yazim biyince akşam yemegim(ignemi yaptim suresinin dolmasini beklerken yaziyorum)
İki kasik yesil fasulye,yogurt,cay ilerleyen saatlerde
En güzelini yaptın iyi olmuş :))
57 ile baslamissin, 55.5 olmussun.Bugün avm gittik nişanlımla 55.7 idi kilom Teknosa da tartıldık hani kilo vermiştin dedi bana
57 ile baslamissin, 55.5 olmussun.
Bir de kac gundur de tatliya basladin gayet normal.
Benimde kv görümce ve kp hariç herkes çok zayıflamışsın diyor... Onlar da inatla eşime aaaaa nekadar zayıflamışsın diyor halbuki adam 100 gram bile vermedi. Konu ben olunca hemen eşimi zayıf görüyorlar takılma sen onlara nişanlına da bişey derdim ama senin canım kalsın üzülürsün belki :))Çevremden diyen çok aaaa kilo vermişsin diye :)
Ivett ivettt bu zevkten mahrum olmak istemiyorum..Baklavalari gömsenizde yazın buraya bizde sizi gömelim dermişim şaka şaka sadece kendinizi takip edip çok kaçamak yapmamak için bile yazabilirsiniz gömmek yok :))
Hişt korkutma kızları yazmayacaklar sonraIvett ivettt bu zevkten mahrum olmak istemiyorum..
Benimde kv görümce ve kp hariç herkes çok zayıflamışsın diyor... Onlar da inatla eşime aaaaa nekadar zayıflamışsın diyor halbuki adam 100 gram bile vermedi. Konu ben olunca hemen eşimi zayıf görüyorlar takılma sen onlara nişanlına da bişey derdim ama senin canım kalsın üzülürsün belki :))
@_SinsireLLa_ kiz yelloz nerdesin. Faceden de cevap vermiyorsun. Cikolata batagindan cikaracagim seni.Hişt korkutma kızları yazmayacaklar sonra
Bu hafta bir atak bekliyorum senden zeyna.16.06.2018 menum
Zeytin salatasi peynir yarim kase keskek
Ogle 5 izgara kofte
Aksam 3 ciger sis sogan vs
Aralarda 1 kayisi 1 erik
1 kase yarmali yogurt
1 bira
Su 3 lt
Spor 1 saate yakin yurume