Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

İyi bayramlar kızlaar :KK25:
Geldim geldim A AklinYolu1 nasıl gidiyor bakiim? Benim korktuğum kadar olmadı bayram bu yıl çok şükür.
Dünkü kahvaltıyı 2 haşlanmış yumurta salatalık peynir ve çayla atlattım kv.de akşama kadarda dışardaydım. Tatlı sevmediğim için zor olmadı ama poğaçalar börekler kurabiyeler derken ikramlıklar gelip geçti gözümün önünden:skandal:
Gittiğimiz yerler genelde kalabalık olduğundan sarma varsa 1 2 tane alıp kalanı çaktırmadan mutfağa bırakıp geldim.:KK45: bazende çocuklara yedirip yemiş gibi yaptım yoksa çok ısrar ediyorlar:KK52:
Bugünkü menümde
annemde kahvaltıda
tereyağda yumurta,
salatalık domates
Peynir ve çay ile kurtardım. Yine bir kaç yerde 1 2 sarma yedim hepsi bu.
Akşamda
1 kase mercimek çorbası içtim sadece.
Birazdan kalabalık misafirim gelecek bu saatten sonra da başka birşey yemem zaten:KK51:

İyi bayramlar kızlaar :KK25:
Geldim geldim A AklinYolu1 nasıl gidiyor bakiim? Benim korktuğum kadar olmadı bayram bu yıl çok şükür.
Dünkü kahvaltıyı 2 haşlanmış yumurta salatalık peynir ve çayla atlattım kv.de akşama kadarda dışardaydım. Tatlı sevmediğim için zor olmadı ama poğaçalar börekler kurabiyeler derken ikramlıklar gelip geçti gözümün önünden:skandal:
Gittiğimiz yerler genelde kalabalık olduğundan sarma varsa 1 2 tane alıp kalanı çaktırmadan mutfağa bırakıp geldim.:KK45: bazende çocuklara yedirip yemiş gibi yaptım yoksa çok ısrar ediyorlar:KK52:
Bugünkü menümde
annemde kahvaltıda
tereyağda yumurta,
salatalık domates
Peynir ve çay ile kurtardım. Yine bir kaç yerde 1 2 sarma yedim hepsi bu.
Akşamda
1 kase mercimek çorbası içtim sadece.
Birazdan kalabalık misafirim gelecek bu saatten sonra da başka birşey yemem zaten:KK51:
Iyi bayramlar sab. bu kiz yasiyor mu diye endise ediyorduk. Iyi kurtarmissin. Bayramin ilk iki gununu atlattiktan sonra gerisi gelir. :KK8:

Ilk yardim cantamda badem , kabak cekirdegi ve domates var. Saldirma pozisyonumda onlara saldiriyorum. Sonra ataklarim geciyor. :KK70:

Iyi bayramlar sab. bu kiz yasiyor mu diye endise ediyorduk. Iyi kurtarmissin. Bayramin ilk iki gununu atlattiktan sonra gerisi gelir. :KK8:

Ilk yardim cantamda badem , kabak cekirdegi ve domates var. Saldirma pozisyonumda onlara saldiriyorum. Sonra ataklarim geciyor. :KK70:
Valla ucuz atlattım :) inat ettim yemiciiiim :KK66:
Benimde çantamda küçük yeşil elmalar vardı çok acıkınca arabada yiyordum hemen bir tane :KK70:

Ben söledim canım koca göbeğinden önünü görebildin mi ki tartı da yazanı gördün dedim :)
Yaşa sen kız benim koca da yeni kıyafet alınca farketti zayıfladığımı dün çok güzel olmuşsun dedi :KK70:
Dur sen daha dedim ben 5 yada 6 kilo daha vereyim tam olacağım :)):cool:

Faceden yazdım dion msj yok:KK70:
E hani dün herkes bayram boyunca serbest tatil demiştin:KK70:
Baktim carsamba gunu kilo alarak geleceksiniz vazgectim. :KK70:

En azindan ceza yok bu hafta, tamamen kendine calisiyorsun. Carsambaya kadar +8 puan hic fena degil. :KK70:

Nasil yahu ben yazdim sabah, gunaydin dedim cevap gelmedi ben de yazmadim sonra. :KK8:

Baktim carsamba gunu kilo alarak geleceksiniz vazgectim. :KK70:

En azindan ceza yok bu hafta, tamamen kendine calisiyorsun. Carsambaya kadar +8 puan hic fena degil. :KK70:

Nasil yahu ben yazdim sabah, gunaydin dedim cevap gelmedi ben de yazmadim sonra. :KK8:
Bana bildirim gelmedi mesaj da yok yoksa yazardm kesin canım ya

Sabah 10.00
2 dl tam buğday 1 yumurtadan omlet, 3 zeytin, 1 kk peynir, şekersiz çay
14.00
1 elma,3 kayısı, 1 şeftali (meyveyi abarttım keşke sizin gibi bırakabilsem)
17.00
2 dl kare baklava
Akşam 19.00
1 haşlanmış tavuk baget, 3 yk bulgur pilavı, 1 kabaktan salata, 1 domates
Su 2 lt oldu spor yok bugün, yarın leslie yapmaya başlayacağım, pazartesi arkadaşlarla spor salonuna yazılalım dedik en çok oradaki spor aletleri beni cezbediyor

X