- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.921
+2 puan almak icin bugunden itibaren baslayabilirsin.Menü bildirmiyorum ya
Sanki hata yapıyorum gibi hissediyorum
O 3 dilimi eritmeden gozume gozukme.Ben akşama menümü yazayım diyordum tamda iyi oldu.
Evdeyim bugün durmadan uyuyorum dünkü uykusuzluk ve baklava beni mahvetti sanırım :)) bahanem de hazır uykuya :))
4 günümüz var tartıya atarım ben o 3 dilimi
Bırakmayız kız 3 baklava yedik diye nedir ki yani :)))Aralarda kacamak yapip 300-500 gram almaniz ya da ugrastiginiz halde kilo verememeniz benim icin onemli degil . Diyet yaparken yorgun hissedip ben bu isi birakiyorum bile diyebilirsiniz .
Onemli olan kararlilik. Kararli olduktan sonra o kilolar 100 e gram olsa da gidiyor. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya calisiyor musunuz , gruba katkiniz oluyor mu ben ona bakarim.
Bu yarismayi birakacak olan bir daha gozume gozukmesin.
Bildiren +2 aliyor yine, yani carsambaya kadar bildirirse 8 yildizi oluyor.Akşama milleti etiketlik ben menü durumları için çarşambaya kadar bildirmeyene ceza yok ama bildirene ödül var diyeyim de heveslensinler:)))
Çarşambadan sonra eski düzen devam ederiz menü olayını bende takip edebilirim canım senin için zor olacaksa ben deftere listeler fotosunu sana atarım tablo yapamıyorum biliyorsun
Sana ne yapar o uc baklava. Ben hala pizzada kaldım ama inat bu 5 hafta yemiycem. :)Bırakmayız kız 3 baklava yedik diye nedir ki yani :)))
Sabah çoook hafif kahvaltı yaptım akşama da aynı olursa şahane olur hadi bakalım...
Baklavayı eritemezsem tartı fotosunu atıp kaçarım ortalık durulama kadar :)))
Tam bayramlik menu:)16.06.18
Kahvaltı etmedim neskafe birkac lokum.Bir ara meyve atıştırırım akşama doğru bir karnı yarık birkac kaşık pilav yoğurt biraz cacık yerim.Aksam atustirmasi ister istemez yapiyorum yeşil cay yanında çikolata - kus lokumu.Bir iki tane tekli dondurma.Meyveli yoğurt da yiyebilirim yarim .Duruma gore.
A AklinYolu1
Tulipa belim kalin incelmiyor demiştin bu insulin direncinin isareti. Boyle beslenmeye devam edersen diyabete davet cikaracaksin.16.06.18
Kahvaltı etmedim neskafe birkac lokum.Bir ara meyve atıştırırım akşama doğru bir karnı yarık birkac kaşık pilav yoğurt biraz cacık yerim.Aksam atustirmasi ister istemez yapiyorum yeşil cay yanında çikolata - kus lokumu.Bir iki tane tekli dondurma.Meyveli yoğurt da yiyebilirim yarim .Duruma gore.
A AklinYolu1
Evet ya.Halbuki yediğim birkac lokum birkac parca cikolata bir iki tekli dondurma yetmezse yarim meyveli yogurt ,biraz cekirdek:)Az gibi de cok gibi görünüyor:)Dondurmayi abartmamam lazim.Bazen 3 tane tekli yiyorum.O cok riskli.Kendime çeki düzen vermeyi is yüzünden yapamıyorum.Srtres yemeleri bu aburcuburlar.Tulipa belim kalin incelmiyor demiştin bu insulin direncinin isareti. Boyle beslenmeye devam edersen diyabete davet cikaracaksin.
Evdeysen çıkıyorsun gidip badem aliyorsun. Canın tatli istediğinde badem yiyorsun. Cayla badem yemekle badem. Sayisi farketmez. Sadece iki gun bunu dene tulip.cumartesi ve pazarr...Evet ya.Halbuki yediğim birkac lokum birkac parca cikolata bir iki tekli dondurma yetmezse yarim meyveli yogurt ,biraz cekirdek:)Az gibi de cok gibi görünüyor:)Dondurmayi abartmamam lazim.Bazen 3 tane tekli yiyorum.O cok riskli.Kendime çeki düzen vermeyi id yüzünden yapamıyorum.Srtres yemeleri bu aburcuburlar.
15 dk pilates yapacağına 15 dk leslie 1 mile yap.Evet ya.Halbuki yediğim birkac lokum birkac parca cikolata bir iki tekli dondurma yetmezse yarim meyveli yogurt ,biraz cekirdek:)Az gibi de cok gibi görünüyor:)Dondurmayi abartmamam lazim.Bazen 3 tane tekli yiyorum.O cok riskli.Kendime çeki düzen vermeyi is yüzünden yapamıyorum.Srtres yemeleri bu aburcuburlar.
Plates hareketleri 15 dk yapsam yeter bana .Suyu da cok içsem
Merhaba tarti resmini atabilir misin şimdiMerhaba ara ara topiğinize girip okuyorum beni de aranıza alabilirmisiniz yer varsa