- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.981
Iyi bayramlar sab. bu kiz yasiyor mu diye endise ediyorduk. Iyi kurtarmissin. Bayramin ilk iki gununu atlattiktan sonra gerisi gelir.İyi bayramlar kızlaar
Geldim geldim A AklinYolu1 nasıl gidiyor bakiim? Benim korktuğum kadar olmadı bayram bu yıl çok şükür.
Dünkü kahvaltıyı 2 haşlanmış yumurta salatalık peynir ve çayla atlattım kv.de akşama kadarda dışardaydım. Tatlı sevmediğim için zor olmadı ama poğaçalar börekler kurabiyeler derken ikramlıklar gelip geçti gözümün önünden
Gittiğimiz yerler genelde kalabalık olduğundan sarma varsa 1 2 tane alıp kalanı çaktırmadan mutfağa bırakıp geldim.bazende çocuklara yedirip yemiş gibi yaptım yoksa çok ısrar ediyorlar
Bugünkü menümde
annemde kahvaltıda
tereyağda yumurta,
salatalık domates
Peynir ve çay ile kurtardım. Yine bir kaç yerde 1 2 sarma yedim hepsi bu.
Akşamda
1 kase mercimek çorbası içtim sadece.
Birazdan kalabalık misafirim gelecek bu saatten sonra da başka birşey yemem zaten
Valla ucuz atlattım :) inat ettim yemiciiiimIyi bayramlar sab. bu kiz yasiyor mu diye endise ediyorduk. Iyi kurtarmissin. Bayramin ilk iki gununu atlattiktan sonra gerisi gelir.
Ilk yardim cantamda badem , kabak cekirdegi ve domates var. Saldirma pozisyonumda onlara saldiriyorum. Sonra ataklarim geciyor.
Kisa gunun kari.Valla ucuz atlattım :) inat ettim yemiciiiim
Benimde çantamda küçük yeşil elmalar vardı çok acıkınca arabada yiyordum hemen bir tane
Yaşa sen kız benim koca da yeni kıyafet alınca farketti zayıfladığımı dün çok güzel olmuşsun dediBen söledim canım koca göbeğinden önünü görebildin mi ki tartı da yazanı gördün dedim :)
Bende☺Bu hafta bir atak bekliyorum senden zeyna.
O atak yeme atagi olmasin.Bende☺
Kesin cikolata kamplarindan birine yazildi.
Ahahaha misafir ağırlamaktan vaktim olmadı
İnanır mısın dün çikokata yemekten baklava yiyememişim gün sonunda farkettim
Yaşa sen kız benim koca da yeni kıyafet alınca farketti zayıfladığımı dün çok güzel olmuşsun dedi
Dur sen daha dedim ben 5 yada 6 kilo daha vereyim tam olacağım :))
Iste tamamen menu bildirmemenin zararlari.Ahahaha misafir ağırlamaktan vaktim olmadı
İnanır mısın dün çikokata yemekten baklava yiyememişim gün sonunda farkettim
Faceden yazdım dion msj yokIste tamamen menu bildirmemenin zararlari.
Demisken bugunku menunu alalim. Kacma kurtulamazsin. Face in elimde herkese dagitirim.
Baktim carsamba gunu kilo alarak geleceksiniz vazgectim.Faceden yazdım dion msj yok
E hani dün herkes bayram boyunca serbest tatil demiştin
Bana bildirim gelmedi mesaj da yok yoksa yazardm kesin canım yaBaktim carsamba gunu kilo alarak geleceksiniz vazgectim.
En azindan ceza yok bu hafta, tamamen kendine calisiyorsun. Carsambaya kadar +8 puan hic fena degil.
Nasil yahu ben yazdim sabah, gunaydin dedim cevap gelmedi ben de yazmadim sonra.
A AklinYolu1M e g g carsambaya kadar beni etiketleyeceksin. Sonrasi mechul. 3 sayfa haberi yaptirma bana kendini.
Uzaya mi gitti benim mesaj.Bana bildirim gelmedi mesaj da yok yoksa yazardm kesin canım ya
Hadi canim yeme beni. Pizzayi ye.A AklinYolu1
Sabah 1 dilim ekmek domates peynir salatalık çay
Öğle: 2 aşırı ince dilim pizza
Bu kadar