Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

İyi bayramlar kızlaar
Geldim geldim A AklinYolu1 nasıl gidiyor bakiim? Benim korktuğum kadar olmadı bayram bu yıl çok şükür.
Dünkü kahvaltıyı 2 haşlanmış yumurta salatalık peynir ve çayla atlattım kv.de akşama kadarda dışardaydım. Tatlı sevmediğim için zor olmadı ama poğaçalar börekler kurabiyeler derken ikramlıklar gelip geçti gözümün önünden
Gittiğimiz yerler genelde kalabalık olduğundan sarma varsa 1 2 tane alıp kalanı çaktırmadan mutfağa bırakıp geldim. bazende çocuklara yedirip yemiş gibi yaptım yoksa çok ısrar ediyorlar
Bugünkü menümde
annemde kahvaltıda
tereyağda yumurta,
salatalık domates
Peynir ve çay ile kurtardım. Yine bir kaç yerde 1 2 sarma yedim hepsi bu.
Akşamda
1 kase mercimek çorbası içtim sadece.
Birazdan kalabalık misafirim gelecek bu saatten sonra da başka birşey yemem zaten

Iyi bayramlar sab. bu kiz yasiyor mu diye endise ediyorduk. Iyi kurtarmissin. Bayramin ilk iki gununu atlattiktan sonra gerisi gelir.

Ilk yardim cantamda badem , kabak cekirdegi ve domates var. Saldirma pozisyonumda onlara saldiriyorum. Sonra ataklarim geciyor.

Valla ucuz atlattım :) inat ettim yemiciiiim
Benimde çantamda küçük yeşil elmalar vardı çok acıkınca arabada yiyordum hemen bir tane

Ben söledim canım koca göbeğinden önünü görebildin mi ki tartı da yazanı gördün dedim :)
Yaşa sen kız benim koca da yeni kıyafet alınca farketti zayıfladığımı dün çok güzel olmuşsun dedi
Dur sen daha dedim ben 5 yada 6 kilo daha vereyim tam olacağım :))

Faceden yazdım dion msj yok
E hani dün herkes bayram boyunca serbest tatil demiştin
Baktim carsamba gunu kilo alarak geleceksiniz vazgectim.

En azindan ceza yok bu hafta, tamamen kendine calisiyorsun. Carsambaya kadar +8 puan hic fena degil.

Nasil yahu ben yazdim sabah, gunaydin dedim cevap gelmedi ben de yazmadim sonra.

Baktim carsamba gunu kilo alarak geleceksiniz vazgectim.

En azindan ceza yok bu hafta, tamamen kendine calisiyorsun. Carsambaya kadar +8 puan hic fena degil.

Nasil yahu ben yazdim sabah, gunaydin dedim cevap gelmedi ben de yazmadim sonra.
Bana bildirim gelmedi mesaj da yok yoksa yazardm kesin canım ya

Sabah 10.00
2 dl tam buğday 1 yumurtadan omlet, 3 zeytin, 1 kk peynir, şekersiz çay
14.00
1 elma,3 kayısı, 1 şeftali (meyveyi abarttım keşke sizin gibi bırakabilsem)
17.00
2 dl kare baklava
Akşam 19.00
1 haşlanmış tavuk baget, 3 yk bulgur pilavı, 1 kabaktan salata, 1 domates
Su 2 lt oldu spor yok bugün, yarın leslie yapmaya başlayacağım, pazartesi arkadaşlarla spor salonuna yazılalım dedik en çok oradaki spor aletleri beni cezbediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…