Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Hizli resimden goremiyorum.ss alabilir misin.fatma görebiliyor musun. Tartı 100 gram filan oynar daha fazla oynuyorsa bozukluk vardir. Yarına kadar dene bakalım.
Bende de gözükmüyor canım bende sinbo kullanıyorum pil sıkıntısı varsa onda da düzgün tartmaz dediğim gibi denesin bakalım evde 5 litrelik su şişesi varsa denesin bakalım

Açlık tokluk 1 kilo fark edebilir yarın sabah da yükleyebilirsen başlangıç kilonu net almış oluruz.

Akşama yoğurtlu kabak yiyebilirsin bence menün belli değilse yarına daha hafif çıkarsın.

Ben kabağı rendeleyip içine yogurt 2 ceviz ve baharatla yiyorum salata gibi dereotuda koyunca güzel oluyor yiyebilirim dersen tuz koyma yok yiyemem dersen oldukça az koy.
Yok sıcak yemek gibi istersen de başka bi tarifim var kabağı yatım halka şeklinde ince ince doğra varsa yarım havucu rendele bunları 1 tatlı kaşığı yağda sitele azıcık tuz karabiber acı seviyorsan pulbiber biraz dereotu ve sarımsak ekle üstüne yoğurt yanına salata yiyebilirsin. Havuç şart değil maksat lezzet katsın

Ay canım çekti yarın bende yapayım

Açlık tokluk 1 kilo fark edebilir yarın sabah da yükleyebilirsen başlangıç kilonu net almış oluruz.

Akşama yoğurtlu kabak yiyebilirsin bence menün belli değilse yarına daha hafif çıkarsın.

Ben kabağı rendeleyip içine yogurt 2 ceviz ve baharatla yiyorum salata gibi dereotuda koyunca güzel oluyor yiyebilirim dersen tuz koyma yok yiyemem dersen oldukça az koy.
Yok sıcak yemek gibi istersen de başka bi tarifim var kabağı yatım halka şeklinde ince ince doğra varsa yarım havucu rendele bunları 1 tatlı kaşığı yağda sitele azıcık tuz karabiber acı seviyorsan pulbiber biraz dereotu ve sarımsak ekle üstüne yoğurt yanına salata yiyebilirsin. Havuç şart değil maksat lezzet katsın

Ay canım çekti yarın bende yapayım
Salata olan tarifi deneyeceğim çok sağol fikirlerin için:KK37:

huni-karikat%C3%BCrleri_295189_m.jpg
:KK70:

Bakin insulin direnci olan benim gecen subattaki kilo tablom. Tam bir insulin direnci tablosu.

Bu kagidi saklarim, bana insulin direncini hatirlatsin diye.

A Aydebal bunu daha cok senin icin yazdim. 85 lerdesin. Durum cok kotu degil. Baslaman icin karar vermen gerekiyor, karar vermen icin de baslaman .

8/2/17 : 75.7
9/2/17 : 75.2
10/2/17: 74.3
11/2/17: 74.3
12/2/17: 74.2
13/2/17: 75.1
14/2/17: 74.8
15/2/17: 74.6
16/2/17: 75.1
17:2/17: 74.9
18/2/17: 74.3
19/2/17: 74.1
21/2/17: 74.5
26/2/17: 73.8
5/3/17: 73.3

Temmuz 2017 de yine 75.3 lerdeydim .Elimden geleni yaptigimi saniyordum ama yapmiyordum. Bi hafta tatli yeme /meyve yeme, ekmek yeme sonra bir pogaca ye hooopp yine basaa donnn.
Cok duşuncelisin.teşekkur ederim.guzel bir ornek oldu bu liste.
En ufak hatada en basa donmek var dogru.

16.06.2018 A AklinYolu1 mrb
Sabah
Peynir,zeytin,yarim bişi,bir dilim cavdar ekm.cay.
Ara
Kendi actigim baklavanin tadina bakmak bahanesiyle 1 dilim yedim.yogurt yefim ardindan.(ama hala ensemden damarlarim cekiliyor sanki.
Bugun meyve yemedim.
Yazim biyince akşam yemegim(ignemi yaptim suresinin dolmasini beklerken yaziyorum)
İki kasik yesil fasulye,yogurt,cay ilerleyen saatlerde

X