- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.881
Anam ben öyle bişey yapsam ele güne karşı diye diye başımın etini yer bi sene kv rezil ederim elaleme onları :))) kocayı boşatırlar bana o kadar vıdı vıdı olur yaniMisafirlikte artik kuruyemis goturmek lazim. Kabak cekirdegi bile olur, ay cekirdegi olmasin mumkunse.
Bu horoz gibi siyah kusakli olacaksin.Anam ben öyle bişey yapsam ele güne karşı diye diye başımın etini yer bi sene kv rezil ederim elaleme onları :))) kocayı boşatırlar bana o kadar vıdı vıdı olur yani
Önceki msjina cvp yazamadım k.bakma. çok tuhaf ruh hali içindeyim, bı mutsuzluk bı kendini bırakmışlik.. ama yeni bir sayfa acıyoruz ordan devam edecez belirli birkaç arkadaşla. Ben 700 gram kadar geri aldım da:/ artıdayım yani. Biran önce 50li kilolara geçmek istiyorum. 59u goreydim iyiydi.liliyaa neden bırakıyorsun . Bayram oncesi bırakan birakana. Gezegen etkisi mi nedir. Ben iki haftafa 300 gram verdim yine de bırakmıyorum.
Yeni sayfa acmanin amaci neydi ki? Gayet islekti topigin.Önceki msjina cvp yazamadım k.bakma. çok tuhaf ruh hali içindeyim, bı mutsuzluk bı kendini bırakmışlik.. ama yeni bir sayfa acıyoruz ordan devam edecez belirli birkaç arkadaşla. Ben 700 gram kadar geri aldım da:/ artıdayım yani. Biran önce 50li kilolara geçmek istiyorum. 59u goreydim iyiydi.
Ben bırakınca arkadaş açtı kendileri için. Ben de tekrar katılma kararı aldım. Bir de günlük katilim yapmayanlari almayacak artık. Birkaç kişi var onlar yeterYeni sayfa acmanin amaci neydi ki bunda ne vardi. Gayet islekti topigin.
700 gram seni kopegin olsun. Kilolara ölum.Gider merak etme.
Haftalik bildirim yapmayanlari silerdin. O kisiler baska diyet topiklerinde aktif oluyor. Bu kisileri anlamiyorum. 10 listede adin olsun , birinde aktif ol. Oteki listeleri ve konu sahiplerini mesgul et.Ben bırakınca arkadaş açtı kendileri için. Ben de tekrar katılma kararı aldım. Bir de günlük katilim yapmayanlari almayacak artık. Birkaç kişi var onlar yeter
Yanii. anca kilolarını güncelle dur. he devam :) görüşürük :)Haftalik bildirim yapmayanlari silerdin. O kisiler baska diyet topiklerinde aktif oluyor. Bu kisileri anlamiyorum. 10 listede adin olsun , birinde aktif ol. Oteki listeleri ve konu sahiplerini mesgul et.Sonra da, de ki ay uzgunum burada degildim. Kulliyen yalan.
Neyse birakmiyorsan iyi. Arada gorusuruz.
700 grami bunlardan mi aldin yine azmis.Eki Görüntüle 2157665
Şekerin su gibi aktığı bir geceydi... :)
Deli ya ciddi ciddi okuyorum :)))
Hayat bu belli olmaz. Birincide ikincide olabiliriz.Deli ya ciddi ciddi okuyorum :)))