Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

erdil-yasaroglu-kedili-karikatur-kapak.jpg

Bide darılırım küserim aman buda hepten kendini hanım sayıyor oldu olmadı eşşeğin bacağını ye diyor benim kv

Bn yarına kalmadan bugün gittim
Kara lahana sarması ve ev baklavası ikram etti yemiyorum dedim yiceksin dedi yemiyorum tokum sevmem ben dedim yemedim
İsterse sevmesin çok umrumda değil söyledikleri söyleyecekleri
Kilo aldığımda kızı konuşur yemediğimde kendisi
Hiç birini sevmiyorum :KK70:

Kara lahana sarması ve ev baklavası ikram etti yemiyorum dedim yiceksin dedi yemiyorum tokum sevmem ben dedim yemedim
Ev baklavasi cevizli ise fistikliya tercih ederim. Tabi ne zaman diyette degilken. :dondurma:

Bakalim bu hafta baklavali tartilar kac cikacak. :KK53:

En güzelini yaptın iyi olmuş :))

Gunaydin arkadaslar,

Yarismamiz devam ediyor. 5 haftamiz kaldigi icin yeni yapilandirmaya gitmiyoruz. Eski kurallar gecerli. Menu bildirmemenin motivasyonunuza ve kilonuza zararli oldugu dusuncesindeyim.

Isteyen menulerini bildirmeye bugunden baslayabilir. Sadece bayram haftasi oldugu icin hanenize -2 puan yazilmayacak.

Menuler icin; Carsambadan itibaren beni etiketleyeceksiniz. Eger +2 puan almak isterseniz de bildirmeye bugunden baslayabilirsiniz.

Carsamba gunu tarti resmi bildirmeyeni yarismaya devam etmiyor sayacagim. 7 kursum ve bazi gunler iki kursum oldugu halde bu topigi oncelik listeme koydum. Kimseyi kirmamaya calistim. Herkesin kilo vermesi icin motivasyon saglamaya calistim. Benim de sabrim bir yere kadar...

A AklinYolu1
Muttapa7555 Muttapa7555

_Makaron_ _Makaron_

zinnia zinnia

krizantem3 krizantem3

tulipa tulipa

M Mitsuomi

Samsonn Samsonn

kokulusabun kokulusabun

Esenmine Esenmine

@blackseea

@_SinsireLLa_