Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Hahah benim oğlan 3 yaşındayken ben 24 yaşındaydım dur bakim benimde 9 sene olacak nerdeyse ovvvv ne hallere sokmuşuz kendimizi yazık valla...
İlk defa küçük beden ararken yoruldum büyük beden değil

Hep de kucuk bedenler kalir indirime.
Bugun yine basliyorsun eksilerde degilsin. O eksik menulerin seni kurtardi.

Hep de kucuk bedenler kalir indirime.

Bugun yine basliyorsun eksilerde degilsin. O eksik menulerin seni kurtardi.
Cezami cekeceğim artik.
Dediginiz gibi yedigim hurmalar biraz tirmalarr.
Kendime netten dusuk kalorili liste yapacagim. Kalan haftalar icin uymaya calisacagim.
Eenn basta da demistim ya; kuralciyim ama diyet konusunda asla beceremiyorum kuralli davranmayi.

Bence bu şekilde daha iyi. Eski çok karmaşıktır o yuzden tam katılım sağlanmıyordu uzun liste olduğu için. Herkes kendi kilosuna hedef belirleyince daha bir gaza geliniyor bence
Ben de iki gonulluyum aslinda. Bi seylere grupca alismis iken degistirmek hosuma gitmiyor. Bir yandan da grubun fikrini ogrenmek istedim. Stres olanlar bildirmeme hakkini kullansin.
Aslında sorcaktım unuttum foto cekmiştim heralde gerek yok dedim
Her ne kosulda olursa olsun dagda karada, denizde ve bayirda yukluyoruz.

A AklinYolu1 kendi kilomuzun tahmini daha iyi bencede neden dersen şöyle ki
Herkesin o daha önce kaç olduğunu liste uzunluğunu aralar kaynayıp unuttuklarımı düşününce bi kafam karışıyor daha eğlenceli oluyor ama herkes katılmıyor.
Böyle herkes tahminde bulunuyor birde çabalıyor hedefe ulaşmak için sanki

Ac kaliyorsun sonra saldiriyorsun. Bunu patates ile dengelemeye calis.

Her gun olmasa da uc gun patates ye mesela. Tamamen yagsiz.

1 - Patates + haslanmis yumurta + yesillik salatasi

2 - Haslanmis patates + peynirli ya da kasarli

3 - Firinda patates ( hepsi tamamen yagsiz ve tuzsuz )

4 - Patates tatlisi . Bu var mi ya.

ya biliyorum siz cok ugrasıyosunuz tesekkürler cidden bizim de gevsek davranmamamız lazım bugün bi kafa dağınıklığıdır bende hayrolsun burda yemek yarısmasına katıldım mesela katılmadan size soracaktım acaba bi sorun olur mu diye onu bile unutmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…