-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.681
Iyi yaptin iyi ki geldin. Nazi kampindan daha iyi olacagi konusunda anlasmistik.
Acik konusayim aslinda kimseyi cagirmiyordum , biz bize yetiyorduk cunku. Bu ilk yarismamiz da degil.
Ilk yarismadan kurallarim agir geldigi icin kopanlar oldu ama gordugunuz gibi kurallar aslinda hic agir degil ve gayet iyi anlasabiliyoruz.
Ben de her listeye adini yazdirip , o topiklerde takilip bizi ya da baskalarini bildirim icin bekleten kisileri sevmiyorum mesela.
O gun bana geldiler mi bilmem, burada rastladigim bir kac kisiye daha haber verdim.
Kilo vermenin bulasici oldugunu dusunuyorum. Ne kadar cok motive edici kisi o kadar iyidir.
Dun zumbada bir kiz vardi o kiz baya kilolu , kendisine bir latte ismarladim. O da seviyormus. Kafamda onu da zayiflatmak var. Diyabet tip 1 hastasi ve ilac kullaniyormus.Cok mu issizim.
En iyisi fingirdekKim tutar beni dimi ay yellozu okuyunca güldüm ha bişi olmaz ben alınmam rahat ol bizde meymenetsiz yada mendebur derler :)))
Hahah benim oğlan 3 yaşındayken ben 24 yaşındaydım dur bakim benimde 9 sene olacak nerdeyse ovvvv ne hallere sokmuşuz kendimizi yazık valla...
İlk defa küçük beden ararken yoruldum büyük beden değil
Bugun yine basliyorsun eksilerde degilsin. O eksik menulerin seni kurtardi.
Kız mitsu tartı fotonu bulamıyorum yaaa ben mi göremiyorumAyy bugündü tartı günü o kadar yogunumki yaa cok özür dilerim canım ://
Ben aynı kiloyum kızlar ne eksik ne fazla hedefimde aynı olsun canım
Ilahi maccc. Olmayan fotoyu mu aradin. Sen goremiyorsun bi daha bakKız mitsu tartı fotonu bulamıyorum yaaa ben mi göremiyorum
Bence bu şekilde daha iyi. Eski çok karmaşıktı o yuzden tam katılım sağlanmıyordu uzun liste olduğu için. Herkes kendi kilosuna hedef belirleyince daha bir gaza geliniyor benceBeni de strese sokuyor acik soyleyeyim.Tahmin oyununa mi cevirsek.
Senden 2 geldi.
Hahaha ne biliyim aynı olsun yazınca haftayı hedefim aynı olsun diyor sandım :)))Ilahi maccc. Olmayan fotoyu mu aradin. Sen goremiyorsun bi daha bak
Aslında sorcaktım unuttum foto cekmiştim heralde gerek yok dedim
Bugün mu çektin foto?Aslında sorcaktım unuttum foto cekmiştim heralde gerek yok dedim
Cezami cekeceğim artik.Hep de kucuk bedenler kalir indirime.
Bugun yine basliyorsun eksilerde degilsin. O eksik menulerin seni kurtardi.
Ben de iki gonulluyum aslinda. Bi seylere grupca alismis iken degistirmek hosuma gitmiyor. Bir yandan da grubun fikrini ogrenmek istedim. Stres olanlar bildirmeme hakkini kullansin.Bence bu şekilde daha iyi. Eski çok karmaşıktır o yuzden tam katılım sağlanmıyordu uzun liste olduğu için. Herkes kendi kilosuna hedef belirleyince daha bir gaza geliniyor bence
Her ne kosulda olursa olsun dagda karada, denizde ve bayirda yukluyoruz.Aslında sorcaktım unuttum foto cekmiştim heralde gerek yok dedim
Vay super
Evet
yükledim canımKız mitsu tartı fotonu bulamıyorum yaaa ben mi göremiyorum
Ilahi maccc. Olmayan fotoyu mu aradin. Sen goremiyorsun bi daha bak
hedefimde aynı olsun canımHahaha ne biliyim aynı olsun yazınca haftayı hedefim aynı olsun diyor sandım :)))
Cezami cekeceğim artik.
Dediginiz gibi yedigim hurmalar biraz tirmalarr.
Kendime netten dusuk kalorili liste yapacagim. Kalan haftalar icin uymaya calisacagim.
Eenn basta da demistim ya; kuralciyim ama diyet konusunda asla beceremiyorum kuralli davranmayi.
ya biliyorum siz cok ugrasıyosunuz tesekkürler cidden bizim de gevsek davranmamamız lazım bugün bi kafa dağınıklığıdır bende hayrolsun