Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Ooo dedikodu mu var dur kabak çekirdeğimi alıp geleyim

Bayramın ilk iki gününü atlatırsam banada iyi olacak
Bende bugün gittim 3 tane pantolon aldım 48'den 44'e düşmüşüm yaa
Dolaptaki tüm pantolonları denedim başkasının gibi yığıldı üstüme, bende pantolona bakıp doyarım artik fatmacım senin gibi

Fatmaya da soyledim yeme surenizi uzatin. Ben bir latteyi 40 dk da icebiliyorum.

Birine diyetteyim deyince daha cok yedirmeye calisiyorlar. Buradan biri demisti kim hatirlamiyorum tokum demek lazimmis.
Evet aynı fikirdeyim, bu seferlik ye bidaha yemezsin diyorlar genelde, örneğin annemde yapar şimdi bayramda gidince; "bayram şimdi ye kızım bayramdan sonra devam edersin"
Erken kalkıp yumurtamı salatalığımı domatesimi yiyip gitmeyi düşünüyorum zaten ben kahvaltı yapıp geldim diyesim var

Bana da oyle diyorlar , bu kez ye sonra devam edersin. Film mi diyete reklam aliyoruz sanki. O kilo geliyor sonra bizde kira vermeden oturuyor .

Bana da oyle diyorlar , bu kez ye sonra devam edersin. Film mi diyete reklam aliyoruz sanki. O kilo geliyor sonra bizde kira vermeden oturuyor .

Yok anacım töbe bidaa yemem,
yermiyim hiç kaç aydır uğraşıyorum ben gitsin bu kilolar diye, kendimi taşıyamaz hale gelemem bidaha

Yok anacım töbe bidaa yemem,
yermiyim hiç kaç aydır uğraşıyorum ben gitsin bu kilolar diye, kendimi taşıyamaz hale gelemem bidaha
Kuruyemisten alinan kilolar cabuk gidiyor ama tatlidan alinan kilolar asidik oldugu icin gitmiyor. Bende ki 100-200 gram gitme meselesi de aynen bu.

O kadar ugrastiktan sonra yazik.

13.06.18

Dün sahur az yumurta biberli yoğurt yarim ekmek cay.
Iftarda makarna bir orta tabak cok dolu degil.kofte topları 7-8 tane kup patatesli sarımsaklı yoğurt.Iki hurma ,Bir küçük kase kakaolu puding,Iki kırmızı erik.Sinra kucuk seftaki yerim çay birkac parca cikolata.Sahurda birkac yudum simit yerim acıkırsam az peynir zeytinle
N nscckts

Sen tatlı yiyor muydun önceden?
Bunu sordun ya , tatli manyagiydim ben. Sebze ve meyve asigi hic bir zaman olmadim ama ara sira meyve yerdim. Tatli , yas pasta , cikolata , supangle , puding tarzi. Hem tatli, hem de tuzlu.

15 kilo verip , ocak gibi ara verdim. 5 kilo aldim yarismaya katildim.

Arada bes kilo aldiysam tamamen , yas pastadan ... Bir gunde 6-8 kisilik yas pasta + yemek yeyip doymuyordum.

Simdi o kilo zorla gitti, 6 sene onceki kilolarim kaldi. Onlar da itekledigimde gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…