Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Arkadaslar su konuda bir oylama yapalim. Ucunden birini secip beni etiketleyiniz.

1- Hedef kupalar beni daha cok strese sokuyor ve kalksin diyenler .

2 - Hedef kupalar motivasyonumuzu arttiriyor diyenler.

3 - Beni etkilemiyor, olsa da olur olmasa da diyenler.

Bu konudaki goruslerinizi merak ediyorum.

Bunu sordun ya , tatli manyagiydim ben.:KK8: Sebze ve meyve asigi hic bir zaman olmadim ama ara sira meyve yerdim. Tatli , yas pasta , cikolata , supangle , puding tarzi. Hem tatli, hem de tuzlu.

15 kilo verip , ocak gibi ara verdim. 5 kilo aldim yarismaya katildim.

Arada bes kilo aldiysam tamamen , yas pastadan ... Bir gunde 6-8 kisilik yas pasta + yemek yeyip doymuyordum.

Simdi o kilo zorla gitti, 6 sene onceki kilolarim kaldi. Onlar da itekledigimde gidiyor. :KK53:

Neyse ki epey bir kısmı gitmiş. Artık önümüzdeki maçlara bakıciiiz :KK28:

Bende senin tatlı yediğin gibi hamurişine bayılırdım işte birde ekmek, cocuklar küçükken masada onlarla ilgilenmekten yemek yemeye fırsatım olmazdı. Sonra hadii ekmek arası atıştırmalar gelsin, hemde gece geç saatlerde. Hormon ilaçlarınında etkisi vardı ama daha çok yemenin etkisi tabii.
Ekmeğe geri dönmeyi düşünmüyorum artık, aha buraya yazıyorum:KK70:

Neyse ki epey bir kısmı gitmiş. Artık önümüzdeki maçlara bakıciiiz :KK28:

Bende senin tatlı yediğin gibi hamurişine bayılırdım işte birde ekmek, cocuklar küçükken masada onlarla ilgilenmekten yemek yemeye fırsatım olmazdı. Sonra hadii ekmek arası atıştırmalar gelsin, hemde gece geç saatlerde. Hormon ilaçlarınında etkisi vardı ama daha çok yemenin etkisi tabii.
Ekmeğe geri dönmeyi düşünmüyorum artık, aha buraya yazıyorum:KK70:
Ekmek duyuyor musun sesimmiii. Seeeesss birrr ikiii. :dondurma:

Ekmegi sevmem ama borek , pizza filan severim. Az yemedim kahvaltida.

Simdi de beni cagiriyor ama dusmedim tuzaga .

Bi 5 hafta daha ugrasicam bakalim. Sanirim patates de yemeseydim kafayi yerdim. :KK53:

Hormon ilaclari acaip aldiriyor ya da stresli doneminde vucudugumuzun arttirdigi erkeklik hormonlari. Yemeklere saldirmamiz o yuzden. :cool:

Ekmek duyuyor musun sesimmiii. Seeeesss birrr ikiii. :dondurma:

Ekmegi sevmem ama borek , pizza filan severim. Az yemedim kahvaltida.

Simdi de beni cagiriyor ama dusmedim tuzaga .

Bi 5 hafta daha ugrasicam bakalim. Sanirim patates de yemeseydim kafayi yerdim. :KK53:

Hormon ilaclari acaip aldiriyor ya da stresli doneminde vucudugumuzun arttirdigi erkeklik hormonlari. Yemeklere saldirmamiz o yuzden. :cool:

Sen beni buraya çağırmasaydın yavaş yavaş gevşemiştim tekrardan :kızgın:
Birkaç topiğe yazdım ses çıkmadı. 2 3 sayfa olunca bırakıyorlar:KK11: cuma yarışmaları da ne yalan söyliim ağır geldi:KK12: senden mesaj gelmeden bir gün önce evde pizza yaptım çok yememeye çalıştım ama yedim :olamaz: sonra burda toparladım tekrar kendimi. Mesajın için ayrıca teşekkür ederim:KK50: seviyorum bu topiği:KK15::KK200:

Benim de normalde aklima gelmez, ama evde yapiyorlar hani su burusuk citir citir az serbetli olan. Bi tek ona aklim kayabilir.
Ya tabi verecek kilo az olunca vermesi de zor oluyor dogal olarak.

Hadi ya, laf carpanlar mi vardi bi de? Ohh sefan olsun, bayramin en cicisi sen ol ortamda
Hahaha çarpanlar değil canım resmen ezip geçiyorlardı şimdi bana zayıflamışsın diyenler olunca araya laf karıştırıp konuyu kapatıyorlar ah ah neler çektim ben. Sönsün havaları uyuzların:))))

Birkaç topiğe yazdım ses çıkmadı. 2 3 sayfa olunca bırakıyorlar:KK11: cuma yarışmaları da ne yalan söyliim ağır geldi:KK12: senden mesaj gelmeden bir gün önce evde pizza yaptım çok yememeye çalıştım ama yedim :olamaz: sonra burda toparladım tekrar kendimi. Mesajın için ayrıca teşekkür ederim:KK50: seviyorum bu topiği:KK15::KK200:
O yarışlar hakikaten zorlayıcı bende sevmiyorum şimdi sıkıntı çıkmasın üstü kapalı yazdım :)))

Iyi yaptin iyi ki geldin. Nazi kampindan daha iyi olacagi konusunda anlasmistik. :KK53:

Acik konusayim aslinda kimseyi cagirmiyordum , biz bize yetiyorduk cunku. Bu ilk yarismamiz da degil.

Ilk yarismadan kurallarim agir geldigi icin kopanlar oldu ama gordugunuz gibi kurallar aslinda hic agir degil ve gayet iyi anlasabiliyoruz. :confused:

Ben de her listeye adini yazdirip , o topiklerde takilip bizi ya da baskalarini bildirim icin bekleten kisileri sevmiyorum mesela.

O gun bana geldiler mi bilmem, burada rastladigim bir kac kisiye daha haber verdim. :confused:

Kilo vermenin bulasici oldugunu dusunuyorum. Ne kadar cok motive edici kisi o kadar iyidir. :KK8:

Dun zumbada bir kiz vardi o kiz baya kilolu , kendisine bir latte ismarladim. O da seviyormus. Kafamda onu da zayiflatmak var. Diyabet tip 1 hastasi ve ilac kullaniyormus.Cok mu issizim. :confused:

Arkadaslar su konuda bir oylama yapalim. Ucunden birini secip beni etiketleyiniz.

Valla beni strese sokuyor yalan yok ama bu aynı zamanda kendimi motive etmemi sagliyor.

A AklinYolu1 2.madde

Bayramın ilk iki gününü atlatırsam banada iyi olacak
Bende bugün gittim 3 tane pantolon aldım 48'den 44'e düşmüşüm yaa :KK76::halay:
Dolaptaki tüm pantolonları denedim başkasının gibi yığıldı üstüme, bende pantolona bakıp doyarım artik fatmacım senin gibi:KK70:
Ay evet öyle yapalım yemekten daha çok zevk veriyor bedenin küçülmesi ben geçengün eski pantalonlarıma baktım çok büyükler gerçekten atmak lazım aslında

M Mitsuomi kizzzz sadece senin kilo kaldı ben mi kaçırdım? Hedef kilolarinizi açıklamak için seni bekliyorum :))
Ayy bugündü tartı günü o kadar yogunumki yaa cok özür dilerim canım ://
Ben aynı kiloyum kızlar ne eksik ne fazla hedefimde aynı olsun canım

Hahaha çarpanlar değil canım resmen ezip geçiyorlardı şimdi bana zayıflamışsın diyenler olunca araya laf karıştırıp konuyu kapatıyorlar ah ah neler çektim ben. Sönsün havaları uyuzların:))))
Yurrru beee fatmaaa. :halay:

Ayyy hakikaten kız herkes bana asıl sürat diyo gerçekten öylemiyim acaba yoksa çevremdekilere göre mi suratım asılıyor hiiiii:KK70::KK70:

Azcıkta ben yapayım dedim dedikodumu:KK70:

Dedikodu yapinca ayy yelloz filan derler , ben o kadar dusmeyeyim dedim. Asik suratli yazdim. :KK53:

Ayy Muttapa7555 Muttapa7555 darısı başıma yaa
En son 38 giydiğimde 20 22 yaşlarında falandım. yaşlanmışım bee:KK51:
Hahah benim oğlan 3 yaşındayken ben 24 yaşındaydım dur bakim benimde 9 sene olacak nerdeyse ovvvv ne hallere sokmuşuz kendimizi yazık valla...
İlk defa küçük beden ararken yoruldum büyük beden değil

X