- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.661
Bunu sordun ya , tatli manyagiydim ben.Sebze ve meyve asigi hic bir zaman olmadim ama ara sira meyve yerdim. Tatli , yas pasta , cikolata , supangle , puding tarzi. Hem tatli, hem de tuzlu.
15 kilo verip , ocak gibi ara verdim. 5 kilo aldim yarismaya katildim.
Arada bes kilo aldiysam tamamen , yas pastadan ... Bir gunde 6-8 kisilik yas pasta + yemek yeyip doymuyordum.
Simdi o kilo zorla gitti, 6 sene onceki kilolarim kaldi. Onlar da itekledigimde gidiyor.
Ekmek duyuyor musun sesimmiii. Seeeesss birrr ikiii.Neyse ki epey bir kısmı gitmiş. Artık önümüzdeki maçlara bakıciiiz
Bende senin tatlı yediğin gibi hamurişine bayılırdım işte birde ekmek, cocuklar küçükken masada onlarla ilgilenmekten yemek yemeye fırsatım olmazdı. Sonra hadii ekmek arası atıştırmalar gelsin, hemde gece geç saatlerde. Hormon ilaçlarınında etkisi vardı ama daha çok yemenin etkisi tabii.
Ekmeğe geri dönmeyi düşünmüyorum artık, aha buraya yazıyorum
Kizlar ,
Bu haftaki sonuclar:
haftanin birincisi @Samsonn. Tek kupa hakki kazandi . Sonra eklenecek.
haftanin ortalamasi 0.6
Gecen haftaya gore baya bir dusus var. Ben bu durumdan memnun degilim. Bu hafta tehlikeli bir hafta baklavalari lop lopp goturmeyelim lutfenn.
Eki Görüntüle 2157059
Ekmek duyuyor musun sesimmiii. Seeeesss birrr ikiii.
Ekmegi sevmem ama borek , pizza filan severim. Az yemedim kahvaltida.
Simdi de beni cagiriyor ama dusmedim tuzaga .
Bi 5 hafta daha ugrasicam bakalim. Sanirim patates de yemeseydim kafayi yerdim.
Hormon ilaclari acaip aldiriyor ya da stresli doneminde vucudugumuzun arttirdigi erkeklik hormonlari. Yemeklere saldirmamiz o yuzden.
Hahaha çarpanlar değil canım resmen ezip geçiyorlardı şimdi bana zayıflamışsın diyenler olunca araya laf karıştırıp konuyu kapatıyorlar ah ah neler çektim ben. Sönsün havaları uyuzların:))))Benim de normalde aklima gelmez, ama evde yapiyorlar hani su burusuk citir citir az serbetli olan. Bi tek ona aklim kayabilir.
Ya tabi verecek kilo az olunca vermesi de zor oluyor dogal olarak.
Hadi ya, laf carpanlar mi vardi bi de? Ohh sefan olsun, bayramin en cicisi sen ol ortamda
Ayyy hakikaten kız herkes bana asıl sürat diyo gerçekten öylemiyim acaba yoksa çevremdekilere göre mi suratım asılıyor hiiiiiKiz duydun mu bizim asik suratli fatma 38 beden olmus.
O yarışlar hakikaten zorlayıcı bende sevmiyorum şimdi sıkıntı çıkmasın üstü kapalı yazdım :)))Sen beni buraya çağırmasaydın yavaş yavaş gevşemiştim tekrardan
Birkaç topiğe yazdım ses çıkmadı. 2 3 sayfa olunca bırakıyorlarcuma yarışmaları da ne yalan söyliim ağır geldi senden mesaj gelmeden bir gün önce evde pizza yaptım çok yememeye çalıştım ama yedim sonra burda toparladım tekrar kendimi. Mesajın için ayrıca teşekkür ederim seviyorum bu topiği
Iyi yaptin iyi ki geldin. Nazi kampindan daha iyi olacagi konusunda anlasmistik.Sen beni buraya çağırmasaydın yavaş yavaş gevşemiştim tekrardan
Birkaç topiğe yazdım ses çıkmadı. 2 3 sayfa olunca bırakıyorlarcuma yarışmaları da ne yalan söyliim ağır geldi senden mesaj gelmeden bir gün önce evde pizza yaptım çok yememeye çalıştım ama yedim sonra burda toparladım tekrar kendimi. Mesajın için ayrıca teşekkür ederim seviyorum bu topiği
Valla beni strese sokuyor yalan yok ama bu aynı zamanda kendimi motive etmemi sagliyor.Arkadaslar su konuda bir oylama yapalim. Ucunden birini secip beni etiketleyiniz.
1- Hedef kupalar beni daha cok strese sokuyor ve kalksin diyenler .
2 - Hedef kupalar motivasyonumuzu arttiriyor diyenler.
3 - Beni etkilemiyor, olsa da olur olmasa da diyenler.
Bu konudaki goruslerinizi merak ediyorum.
A AklinYolu1 2.maddeArkadaslar su konuda bir oylama yapalim. Ucunden birini secip beni etiketleyiniz.
1- Hedef kupalar beni daha cok strese sokuyor ve kalksin diyenler .
2 - Hedef kupalar motivasyonumuzu arttiriyor diyenler.
3 - Beni etkilemiyor, olsa da olur olmasa da diyenler.
Bu konudaki goruslerinizi merak ediyorum.
Ay evet öyle yapalım yemekten daha çok zevk veriyor bedenin küçülmesi ben geçengün eski pantalonlarıma baktım çok büyükler gerçekten atmak lazım aslındaBayramın ilk iki gününü atlatırsam banada iyi olacak
Bende bugün gittim 3 tane pantolon aldım 48'den 44'e düşmüşüm yaa
Dolaptaki tüm pantolonları denedim başkasının gibi yığıldı üstüme, bende pantolona bakıp doyarım artik fatmacım senin gibi
Yurrru beee fatmaaa.Hahaha çarpanlar değil canım resmen ezip geçiyorlardı şimdi bana zayıflamışsın diyenler olunca araya laf karıştırıp konuyu kapatıyorlar ah ah neler çektim ben. Sönsün havaları uyuzların:))))
Ayyy hakikaten kız herkes bana asıl sürat diyo gerçekten öylemiyim acaba yoksa çevremdekilere göre mi suratım asılıyor hiiiii
Azcıkta ben yapayım dedim dedikodumu
Beni de strese sokuyor acik soyleyeyim.Valla beni strese sokuyor yalan yok ama bu aynı zamanda kendimi motive etmemi sagliyor.
A AklinYolu1 2.madde
Ben 34 bedenkende çıbık değildim malum basenlerim ayrı bir cumhuriyet heeeep biz burdayiz diyorlarOlsun olsun iyi olmuş pekte çıbık gibi kalmasın amma 38 iyidir kız
Kim tutar beni dimi ay yellozu okuyunca güldüm ha bişi olmaz ben alınmam rahat ol bizde meymenetsiz yada mendebur derler :)))Yurrru beee fatmaaa.
Dedikodu yapinca ayy yelloz filan derler , ben o kadar dusmeyeyim dedim. Asik suratli yazdim.
Hahah benim oğlan 3 yaşındayken ben 24 yaşındaydım dur bakim benimde 9 sene olacak nerdeyse ovvvv ne hallere sokmuşuz kendimizi yazık valla...