- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.721
Evet simdi huzurlarinizda kilo bakkaliSesli güldüm
Kocacım da bana bakiyo tuhaf tuhaf karşıdan yazık garibim niye güldüğümü anlamadı
ya biliyorum siz cok ugrasıyosunuz tesekkürler cidden bizim de gevsek davranmamamız lazım bugün bi kafa dağınıklığıdır bende hayrolsunburda yemek yarısmasına katıldım mesela katılmadan size soracaktım acaba bi sorun olur mu diye onu bile unutmusum
Oy istemek yasak diye bir kural var. Kizi diskalifiye ettirmeyin. Yemek bolumlerinde var.Hangisine katıldın kız
Söylede topluca oraya gidek
Anam sakin yazmasın buraya o zaman kız biz duymadık bişiOy istemek yasak, kizi diskalifiye ettirmeyin. Yemek bolumlerinde var.
Sessizce gidin.
Ben baktim karnim acikti, agzima sakiz attim ciktim.
Acik acik oy istendigi zaman ya da toplu gidildiginde goze batabilir ama tek basiniza giderseniz bi sey olmaz saniyorum.Anam sakin yazmasın buraya o zaman kız biz duymadık bişi
Oy istemek yasak diye bir kural var. Kizi diskalifiye ettirmeyin. Yemek bolumlerinde var.
Sessizce gidin.
Şimdi eve geçiyorum yoldayken yazayım dedim
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Kilo veremeyen var mı bilmiyorum varsa canınız sağolsun diyorum çünkü artık içimizde acil kilo vermesi gereken veya obez olan kimse yok kalmadı da
Hala balık etli olsam da hatta balina cinsinden :) elim yüzüm gozum normale dönüştü cok şükür
Bir konuya değinmek istiyorum genel olarak
Bazen burda takılıyorum en çok kiloyu ben vericem en zayıf ben olcam olcam size nanik yapcam şişman şişman konuşmayın dicem falan diye yazıyorum
Bu yazdıklarıma içinizde kirilaniniz var mı? Varsa özür dilerim .
Ben en şişman olarak geldim hepinizden zayıf olcam diyorum bunu derken size emeğiniz boş sizin verdiğiniz kilo değil anlamında demiyorum hep bunu derken ben kendi başarımı kendime hatırlatmak ve kilo vermek isteyenlere teşvik amaçlı yazıyorum
Bana özelden çok fazla mesaj geliyor nerdeyse hergun biri yazıyor seni takip ediyoruz harikasın . Bize de anlatsana püf noktayı bugün ne yiyeyim diye çeşitli sorular geliyor . Böyle olunca demek ki ben birşeyler o doğru yapıyorum tombik ignelerim birilerini teşvik ediyor amacıyla yardiriyorum :)
Yani laflarimdan verdiğiniz kiloları hesaba almıyormusum gibi zannetmeyin böyle sanmaniz baya zor aslında da insanlık hali belki yanlış anlasilabilirim falan
Ben daha önce çok kez yazdım etrafımda şişman kimseyi görmek istemiyorum kalk bende siskoyum birlikte kilo verelim diye sarsmak istiyorum diye . Kilo vermeniz benim kilo vermem kadar mutlu ediyor beni ...
Ben 1/2 senede değil 2 ayda ve yaşadığım toplumda bu kiloyu verdim. Ve yaşam biçimimi komple değiştirdim ömür boyu sürecek bir değişime girdim hayatım için büyük radikal bir karar aldım. Dilerim bunun karşılığını bende kilo vermek isteyen sizlerde güzel şekilde görürüz
Tekrar diyorum sözlerime gücenen olduysa kusuruma bakmayın arkadaşlar
Kazanırsan ödül ve madalyayı bize ver sorun olmaz
Yarışma nerdeki bizde oylayalım...
Yemekteyiz bölümde son 2 katılım için sizde katılabilirseniz cok güzel olur aslında:)Hangisine katıldın kız
Söylede topluca oraya gidek
Ya yanlıs anlasılma olmasında ben acaba bu grup için sakıncası var mı diye sorcaktım zaten onuda unutmusumOy istemek yasak diye bir kural var. Kizi diskalifiye ettirmeyin. Yemek bolumlerinde var.
Sessizce gidin.
Fefeniim dimdii bende 2 bekar kardrs varBana iki el atin lutvennn.
Ohh tatil demek ihtiyacin vardi.
Yani simdi dedikodu yapmayayim bizimMuttapa7555 60.5 lara dusmus. Yeni kot almis.
Eee simdi bayramda baklava ,tatli yenirse ne olacak o kot , o yuzden bildirimleri yapalim. Yapmayanlari uyaralim.
Tatlisi var mi bilmAc kaliyorsun sonra saldiriyorsun. Bunu patates ile dengelemeye calis.
Her gun olmasa da uc gun patates ye mesela. Tamamen yagsiz.
1 - Patates + haslanmis yumurta + yesillik salatasi
2 - Haslanmis patates + peynirli ya da kasarli
3 - Firinda patates ( hepsi tamamen yagsiz ve tuzsuz )
4 - Patates tatlisi . Bu var mi ya.
Tatlisi var mi bilmiyorum ama diğerleri kasar hariç tam benlik.sevdiğim tarzda.Ac kaliyorsun sonra saldiriyorsun. Bunu patates ile dengelemeye calis.
Her gun olmasa da uc gun patates ye mesela. Tamamen yagsiz.
1 - Patates + haslanmis yumurta + yesillik salatasi
2 - Haslanmis patates + peynirli ya da kasarli
3 - Firinda patates ( hepsi tamamen yagsiz ve tuzsuz )
4 - Patates tatlisi . Bu var mi ya.
oy oyy bende de var o kadar işEvleri süpürsün sildim cam balkonun camlarını sildim nevresimler değişti yıkanıyor asılacak sahura börek yapılacak banyo wc yıkanacak krizantem yıkanacak yarın bi de mesai varmiş