- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.701
Cok bekletip cabuk yükledim sanırımVay super
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok bekletip cabuk yükledim sanırımVay super
Tatlıya umutlandırma kızı yahu hakikaten var mi merak ettimAc kaliyorsun sonra saldiriyorsun. Bunu patates ile dengelemeye calis.
Her gun olmasa da uc gun patates ye mesela. Tamamen yagsiz.
1 - Patates + haslanmis yumurta + yesillik salatasi
2 - Haslanmis patates + peynirli ya da kasarli
3 - Firinda patates ( hepsi tamamen yagsiz ve tuzsuz )
4 - Patates tatlisi . Bu var mi ya.
Aslinda fikirlerinizi ogrenmek iyi oldu. O eglenceli ama herhangi bir amaca hitap etmiyor . Baska turlu de eglenebiliriz.A AklinYolu1 kendi kilomuzun tahmini daha iyi bencede neden dersen şöyle ki
Herkesin o daha önce kaç olduğunu liste uzunluğunu aralar kaynayıp unuttuklarımı düşününce bi kafam karışıyor daha eğlenceli oluyor ama herkes katılmıyor.
Böyle herkes tahminde bulunuyor birde çabalıyor hedefe ulaşmak için sanki
Bizim sogan tatlisi vardi ya, hepsi patates olunca ondan seettim.Tatlıya umutlandırma kızı yahu hakikaten var mi merak ettim
Ahaaaa sabotajci gelddiiii haniimmmm.Şu cipsi de yiyim diyete başlıyorum vuhu
Geldiğim linkten gidiyorum hıh
Ahaaaa sabotajci gelddiiii haniimmmm.
Ayyy soğan ne yediydik arkadaş şimdi hatırladım bi tatlısı kalmıştıAslinda fikirlerinizi ogrenmek iyi oldu. O eglenceli ama herhangi bir amaca hitap etmiyor . Baska turlu de eglenebiliriz.
Bizim sogan tatlisi vardi ya, hepsi patates olunca ondan seettim.
Ahaaaa sabotajci gelddiiii haniimmmm.
Cipsini de al git.Geldiğim linkten gidiyorum hıh
Çitosumu alır giderimCipsini de al git.
Bu gecee sonnn, biraz sonraa, son citosumuu yerrr giderimmm.Çitosumu alır giderim
Eline saglik mac .
Aynen rüzgar gibi geçti :))Cok bekletip cabuk yükledim sanırım
Kazanırsan ödül ve madalyayı bize ver sorun olmazya biliyorum siz cok ugrasıyosunuz tesekkürler cidden bizim de gevsek davranmamamız lazım bugün bi kafa dağınıklığıdır bende hayrolsun burda yemek yarısmasına katıldım mesela katılmadan size soracaktım acaba bi sorun olur mu diye onu bile unutmusum
:))) Aynen tam bakkal defteri. Pcde yazı yazıyorum 11 yildir. Elde fazla yazı yazmiyorum ondan yazım leş gibi olduEline saglik mac .
Eskiden bakkal defterleri vardi. Veresiye kilo gibi olmus.
Aksine yazin guzel. Ben begendim.:))) Aynen tam bakkal defteri. Pcde yazı yazıyorum 11 yildir. Elde fazla yazı yazmiyorum ondan yazım leş gibi oldu
Eline sağlık canım kupa alanlar tebrik ederim krizantem3 yoladaşıma bakın hele dilimi ısırıyorum maşallah
Eline saglik mac .
Eskiden bakkal defterleri vardi. Veresiye kilo gibi olmus.