- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.641
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana iki el atin lutvennn.
Ohh tatil demek ihtiyacin vardi.
Yani simdi dedikodu yapmayayim bizim @fatma7454 60.5 lara dusmus. Yeni kot almis.
Eee simdi bayramda baklava ,tatli yenirse ne olacak o kot , o yuzden bildirimleri yapalim. Yapmayanlari uyaralim.
Kiz duydun mu bizim asik suratli fatma 38 beden olmus.Ooo dedikodu mu var dur kabak çekirdeğimi alıp geleyim
Kız kesin yapalım bayramda giyeceğim yeni kıyafetlerimi herkes görsün s beden üst 38 beden alt zayıfladığını: )) kocam bile anca farketti
Bayramda yemem yersem pantolonun hatrına üstüme bakar bakar doyarım ben
Kiz duydun mu bizim asik suratli fatma 38 beden olmus.
Yapsana bı güzellik bacım be :))) KocaeliEl atalim o zaman
Nerdesin sen
Fatmaya da soyledim yeme surenizi uzatin. Ben bir latteyi 40 dk da icebiliyorum.Bayramın ilk iki gününü atlatırsam banada iyi olacak
Bende bugün gittim 3 tane pantolon aldım 48'den 44'e düşmüşüm yaa
Dolaptaki tüm pantolonları denedim başkasının gibi yığıldı üstüme, bende pantolona bakıp doyarım artik fatmacım senin gibi
Fatmaya da soyledim yeme surenizi uzatin. Ben bir latteyi 40 dk da icebiliyorum.
Birine diyetteyim deyince daha cok yedirmeye calisiyorlar. Buradan biri demisti kim hatirlamiyorum tokum demek lazimmis.Evde sorun değil dikkat ederim gittiğim yerlerde de yiyormuş gibi yapıciim sanırım
Evet aynı fikirdeyim, bu seferlik ye bidaha yemezsin diyorlar genelde, örneğin annemde yapar şimdi bayramda gidince; "bayram şimdi ye kızım bayramdan sonra devam edersin"Birine diyetteyim deyince daha cok yedirmeye calisiyorlar. Buradan biri demisti kim hatirlamiyorum tokum demek lazimmis.
Bana da oyle diyorlar , bu kez ye sonra devam edersin. Film mi diyete reklam aliyoruz sanki. O kilo geliyor sonra bizde kira vermeden oturuyor .Evet aynı fikirdeyim, bu seferlik ye bidaha yemezsin diyorlar genelde, örneğin annemde yapar şimdi bayramda gidince; "bayram şimdi ye kızım bayramdan sonra devam edersin"
Erken kalkıp yumurtamı salatalığımı domatesimi yiyip gitmeyi düşünüyorum zaten ben kahvaltı yapıp geldim diyesim var
Bana da oyle diyorlar , bu kez ye sonra devam edersin. Film mi diyete reklam aliyoruz sanki. O kilo geliyor sonra bizde kira vermeden oturuyor .
Kuruyemisten alinan kilolar cabuk gidiyor ama tatlidan alinan kilolar asidik oldugu icin gitmiyor. Bende ki 100-200 gram gitme meselesi de aynen bu.Yok anacım töbe bidaa yemem,
yermiyim hiç kaç aydır uğraşıyorum ben gitsin bu kilolar diye, kendimi taşıyamaz hale gelemem bidaha
Kuruyemisten alinan kilolar cabuk gidiyor ama tatlidan alinan kilolar asidik oldugu icin gitmiyor. Bende ki 100-200 gram gitme meselesi de aynen bu.
O kadar ugrastiktan sonra yazik.
Bunu sordun ya , tatli manyagiydim ben. Sebze ve meyve asigi hic bir zaman olmadim ama ara sira meyve yerdim. Tatli , yas pasta , cikolata , supangle , puding tarzi. Hem tatli, hem de tuzlu.Sen tatlı yiyor muydun önceden?