- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.181
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana iki el atin lutvennn.
Ohh tatil demek ihtiyacin vardi.
Yani simdi dedikodu yapmayayim bizim @fatma7454 60.5 lara dusmus. Yeni kot almis.
Eee simdi bayramda baklava ,tatli yenirse ne olacak o kot , o yuzden bildirimleri yapalim. Yapmayanlari uyaralim.![]()
Kiz duydun mu bizim asik suratli fatma 38 beden olmus.Ooo dedikodu mu vardur kabak çekirdeğimi alıp geleyim
![]()
Kız kesin yapalım bayramda giyeceğim yeni kıyafetlerimi herkes görsün s beden üst 38 beden alt zayıfladığını: )) kocam bile anca farketti
Bayramda yemem yersem pantolonun hatrına üstüme bakar bakar doyarım ben![]()
Kiz duydun mu bizim asik suratli fatma 38 beden olmus.![]()
Yapsana bı güzellik bacım be :))) KocaeliEl atalim o zaman
Nerdesin sen
Fatmaya da soyledim yeme surenizi uzatin. Ben bir latteyi 40 dk da icebiliyorum.Bayramın ilk iki gününü atlatırsam banada iyi olacak
Bende bugün gittim 3 tane pantolon aldım 48'den 44'e düşmüşüm yaa
Dolaptaki tüm pantolonları denedim başkasının gibi yığıldı üstüme, bende pantolona bakıp doyarım artik fatmacım senin gibi![]()
Fatmaya da soyledim yeme surenizi uzatin. Ben bir latteyi 40 dk da icebiliyorum.![]()
Birine diyetteyim deyince daha cok yedirmeye calisiyorlar. Buradan biri demisti kim hatirlamiyorum tokum demek lazimmis.Evde sorun değil dikkat ederim gittiğim yerlerde de yiyormuş gibi yapıciim sanırım![]()
Evet aynı fikirdeyim, bu seferlik ye bidaha yemezsin diyorlar genelde, örneğin annemde yapar şimdi bayramda gidince; "bayram şimdi ye kızım bayramdan sonra devam edersin"Birine diyetteyim deyince daha cok yedirmeye calisiyorlar. Buradan biri demisti kim hatirlamiyorum tokum demek lazimmis.![]()
Bana da oyle diyorlar , bu kez ye sonra devam edersin. Film mi diyete reklam aliyoruz sanki. O kilo geliyor sonra bizde kira vermeden oturuyor .Evet aynı fikirdeyim, bu seferlik ye bidaha yemezsin diyorlar genelde, örneğin annemde yapar şimdi bayramda gidince; "bayram şimdi ye kızım bayramdan sonra devam edersin"
Erken kalkıp yumurtamı salatalığımı domatesimi yiyip gitmeyi düşünüyorum zaten ben kahvaltı yapıp geldim diyesim var![]()
Bana da oyle diyorlar , bu kez ye sonra devam edersin. Film mi diyete reklam aliyoruz sanki. O kilo geliyor sonra bizde kira vermeden oturuyor .![]()
Kuruyemisten alinan kilolar cabuk gidiyor ama tatlidan alinan kilolar asidik oldugu icin gitmiyor. Bende ki 100-200 gram gitme meselesi de aynen bu.Yok anacım töbe bidaa yemem,
yermiyim hiç kaç aydır uğraşıyorum ben gitsin bu kilolar diye, kendimi taşıyamaz hale gelemem bidaha![]()
Kuruyemisten alinan kilolar cabuk gidiyor ama tatlidan alinan kilolar asidik oldugu icin gitmiyor. Bende ki 100-200 gram gitme meselesi de aynen bu.
O kadar ugrastiktan sonra yazik.![]()
Bunu sordun ya , tatli manyagiydim ben.Sen tatlı yiyor muydun önceden?