Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Bana iki el atin lutvennn. :KK70:

Ohh tatil demek ihtiyacin vardi. :cool:

Yani simdi dedikodu yapmayayim bizim @fatma7454 60.5 lara dusmus. Yeni kot almis.

Eee simdi bayramda baklava ,tatli yenirse ne olacak o kot , o yuzden bildirimleri yapalim. Yapmayanlari uyaralim. :KK8:

Ooo dedikodu mu var :KK8:dur kabak çekirdeğimi alıp geleyim:rolleyes:

Kız kesin yapalım bayramda giyeceğim yeni kıyafetlerimi herkes görsün s beden üst 38 beden alt zayıfladığını: )) kocam bile anca farketti :KK70:

Bayramda yemem yersem pantolonun hatrına üstüme bakar bakar doyarım ben:KK70:

Bayramın ilk iki gününü atlatırsam banada iyi olacak
Bende bugün gittim 3 tane pantolon aldım 48'den 44'e düşmüşüm yaa :KK76::halay:
Dolaptaki tüm pantolonları denedim başkasının gibi yığıldı üstüme, bende pantolona bakıp doyarım artik fatmacım senin gibi:KK70:

Bayramın ilk iki gününü atlatırsam banada iyi olacak
Bende bugün gittim 3 tane pantolon aldım 48'den 44'e düşmüşüm yaa :KK76::halay:
Dolaptaki tüm pantolonları denedim başkasının gibi yığıldı üstüme, bende pantolona bakıp doyarım artik fatmacım senin gibi:KK70:
Fatmaya da soyledim yeme surenizi uzatin. Ben bir latteyi 40 dk da icebiliyorum. :confused:

Hedef kupasi eklenmemis hali ikinci versiyon. :dondurma:

13 Haziran 2018
Hedef oyunu: ?
Hafta ortalamasi : 0.6
Haftanin birincisi : Samsonn Samsonn

upload_2018-6-13_19-6-34.png

Birine diyetteyim deyince daha cok yedirmeye calisiyorlar. Buradan biri demisti kim hatirlamiyorum tokum demek lazimmis. :KK70:
Evet aynı fikirdeyim, bu seferlik ye bidaha yemezsin diyorlar genelde, örneğin annemde yapar şimdi bayramda gidince; "bayram şimdi ye kızım bayramdan sonra devam edersin"
Erken kalkıp yumurtamı salatalığımı domatesimi yiyip gitmeyi düşünüyorum zaten ben kahvaltı yapıp geldim diyesim var :63:

Evet aynı fikirdeyim, bu seferlik ye bidaha yemezsin diyorlar genelde, örneğin annemde yapar şimdi bayramda gidince; "bayram şimdi ye kızım bayramdan sonra devam edersin"
Erken kalkıp yumurtamı salatalığımı domatesimi yiyip gitmeyi düşünüyorum zaten ben kahvaltı yapıp geldim diyesim var :63:
Bana da oyle diyorlar , bu kez ye sonra devam edersin. Film mi diyete reklam aliyoruz sanki. O kilo geliyor sonra bizde kira vermeden oturuyor . :KK8:

Bana da oyle diyorlar , bu kez ye sonra devam edersin. Film mi diyete reklam aliyoruz sanki. O kilo geliyor sonra bizde kira vermeden oturuyor . :KK8:

Yok anacım töbe bidaa yemem,
yermiyim hiç kaç aydır uğraşıyorum ben gitsin bu kilolar diye, kendimi taşıyamaz hale gelemem bidaha:işsiz::KK51:

Yok anacım töbe bidaa yemem,
yermiyim hiç kaç aydır uğraşıyorum ben gitsin bu kilolar diye, kendimi taşıyamaz hale gelemem bidaha:işsiz::KK51:
Kuruyemisten alinan kilolar cabuk gidiyor ama tatlidan alinan kilolar asidik oldugu icin gitmiyor. Bende ki 100-200 gram gitme meselesi de aynen bu.

O kadar ugrastiktan sonra yazik. :KK12:

13.06.18

Dün sahur az yumurta biberli yoğurt yarim ekmek cay.
Iftarda makarna bir orta tabak cok dolu degil.kofte topları 7-8 tane kup patatesli sarımsaklı yoğurt.Iki hurma ,Bir küçük kase kakaolu puding,Iki kırmızı erik.Sinra kucuk seftaki yerim çay birkac parca cikolata.Sahurda birkac yudum simit yerim acıkırsam az peynir zeytinle
N nscckts

Sen tatlı yiyor muydun önceden?
Bunu sordun ya , tatli manyagiydim ben.:KK8: Sebze ve meyve asigi hic bir zaman olmadim ama ara sira meyve yerdim. Tatli , yas pasta , cikolata , supangle , puding tarzi. Hem tatli, hem de tuzlu.

15 kilo verip , ocak gibi ara verdim. 5 kilo aldim yarismaya katildim.

Arada bes kilo aldiysam tamamen , yas pastadan ... Bir gunde 6-8 kisilik yas pasta + yemek yeyip doymuyordum.

Simdi o kilo zorla gitti, 6 sene onceki kilolarim kaldi. Onlar da itekledigimde gidiyor. :KK53:

X