- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.621
Ooo 2.2 kilo vermissin sam.
Kız kesin yapalım bayramda giyeceğim yeni kıyafetlerimi herkes görsün s beden üst 38 beden alt zayıfladığını: )) kocam bile anca farkettiBana iki el atin lutvennn.
Ohh tatil demek ihtiyacin vardi.
Yani simdi dedikodu yapmayayim bizimMuttapa7555 60.5 lara dusmus. Yeni kot almis.
Eee simdi bayramda baklava ,tatli yenirse ne olacak o kot , o yuzden bildirimleri yapalim. Yapmayanlari uyaralim.
Bir tek mitsu kaldi fatmacim.Kim kaldı benim listeye göre mitsu kaçırdım mi acaba gözden
Cok calistim Luciee, hic kacamak yapmadim bu haftaaOoo 2.2 kilo vermissin sam.Bugunun birincisi sensin galiba. Yuklemeyen bir arkadasimiz kaldi.
Kızlar burda olmak bana çok yarıyor seviyorum sizi en son bu bedenlere girdiğimde büyük oğlum 3 yaşındaydı şimdi ortaokula başlayacak :))
Tebrik ederim kızlar özellikle de seniKizlar ,
Bu haftaki sonuclar:
haftanin birincisiSamsonn . Tek kupa hakki kazandi . Sonra eklenecek.
haftanin ortalamasi 0.6
Gecen haftaya gore baya bir dusus var. Ben bu durumdan memnun degilim. Bu hafta tehlikeli bir hafta baklavalari lop lopp goturmeyelim lutfenn.
Eki Görüntüle 2157058
Canıııım bayram çok tehlikeli bence çok iyi gidiyorsun aman dikkat . Ben şimdiden planlama yapıyorum tatlılardan nasıl yırtarım diye :))_makaron_ hedefim 63.5 olsun
Tesekkur ederim Fatma. :) 65 i gorsem bile cok sevinicem vallaTebrik ederim kızlar özellikle de seniSamsonn ha gayret durmak yok yola devam darısı 60.3ün başına o günleri de görmen dileğiyle
He he 1 kilo bile demedim halbuki. Malum bayramAyhh havaya bakar misin.
Tebrikler.
Iki haftadir 58.5 diyorum 58 i goremedim gozum korktu , Sadece yarim kilo hedef belirledim. Belki daha fazla da gidebilir , insulin direncimi oynatacak bi sey yapmazsam. Serbetli tatlilarla aram yok benim.He he 1 kilo bile demedim halbuki. Malum bayram
Çok şükür gördüm en güzeli de kilondan vuranlarin çenesini kapamak oldu....Tesekkur ederim Fatma. :) 65 i gorsem bile cok sevinicem valla
Sen de super gidiyorsun. S bedenler, 38
Benim de normalde aklima gelmez, ama evde yapiyorlar hani su burusuk citir citir az serbetli olan. Bi tek ona aklim kayabilir.Iki haftadir 58.5 diyorum 58 i goremedim gozum korktu , Sadece yarim kilo hedef belirledim. Belki daha fazla da gidebilir , insulin direncimi oynatacak bi sey yapmazsam. Serbetli tatlilarla aram yok benim.
Hadi ya, laf carpanlar mi vardi bi de? Ohh sefan olsun, bayramin en cicisi sen ol ortamdaÇok şükür gördüm en güzeli de kilondan vuranlarin çenesini kapamak oldu....
Kiskananlar çatladın diye diye giyeceğim :)))