Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Kız kesin yapalım bayramda giyeceğim yeni kıyafetlerimi herkes görsün s beden üst 38 beden alt zayıfladığını: )) kocam bile anca farketti

Bayramda yemem yersem pantolonun hatrına üstüme bakar bakar doyarım ben

Ooo 2.2 kilo vermissin sam. Bugunun birincisi sensin galiba. Yuklemeyen bir arkadasimiz kaldi.
Cok calistim Luciee, hic kacamak yapmadim bu haftaa
Kızlar burda olmak bana çok yarıyor seviyorum sizi en son bu bedenlere girdiğimde büyük oğlum 3 yaşındaydı şimdi ortaokula başlayacak :))

Gercekten oyle. Bizim topigimiz, tum uyulerimiz cok guzel. Burada takilmak hem eglenceli hem cok motive edici.

Tebrik ederim kızlar özellikle de seni Samsonn ha gayret durmak yok yola devam darısı 60.3ün başına o günleri de görmen dileğiyle

Iki haftadir 58.5 diyorum 58 i goremedim gozum korktu , Sadece yarim kilo hedef belirledim. Belki daha fazla da gidebilir , insulin direncimi oynatacak bi sey yapmazsam. Serbetli tatlilarla aram yok benim.
Benim de normalde aklima gelmez, ama evde yapiyorlar hani su burusuk citir citir az serbetli olan. Bi tek ona aklim kayabilir.
Ya tabi verecek kilo az olunca vermesi de zor oluyor dogal olarak.

Çok şükür gördüm en güzeli de kilondan vuranlarin çenesini kapamak oldu....

Kiskananlar çatladın diye diye giyeceğim :)))
Hadi ya, laf carpanlar mi vardi bi de? Ohh sefan olsun, bayramin en cicisi sen ol ortamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…