Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Bana iki el atin lutvennn. :KK70:

Ohh tatil demek ihtiyacin vardi. :cool:

Yani simdi dedikodu yapmayayim bizim Muttapa7555 Muttapa7555 60.5 lara dusmus. Yeni kot almis.

Eee simdi bayramda baklava ,tatli yenirse ne olacak o kot , o yuzden bildirimleri yapalim. Yapmayanlari uyaralim. :KK8:
Kız kesin yapalım bayramda giyeceğim yeni kıyafetlerimi herkes görsün s beden üst 38 beden alt zayıfladığını: )) kocam bile anca farketti :KK70:

Bayramda yemem yersem pantolonun hatrına üstüme bakar bakar doyarım ben:KK70:

Ooo 2.2 kilo vermissin sam.:halay: Bugunun birincisi sensin galiba. Yuklemeyen bir arkadasimiz kaldi.
Cok calistim Luciee, hic kacamak yapmadim bu haftaa :KK48:
Kızlar burda olmak bana çok yarıyor seviyorum sizi en son bu bedenlere girdiğimde büyük oğlum 3 yaşındaydı şimdi ortaokula başlayacak :))

Gercekten oyle. Bizim topigimiz, tum uyulerimiz cok guzel. Burada takilmak hem eglenceli hem cok motive edici. :KK49:

Kizlar ,

Bu haftaki sonuclar:
haftanin birincisi Samsonn Samsonn . Tek kupa hakki kazandi . Sonra eklenecek.
haftanin ortalamasi 0.6

Gecen haftaya gore baya bir dusus var. Ben bu durumdan memnun degilim. Bu hafta tehlikeli bir hafta baklavalari lop lopp goturmeyelim lutfenn.

upload_2018-6-13_18-21-10.png

Kizlar ,

Bu haftaki sonuclar:
haftanin birincisi Samsonn Samsonn . Tek kupa hakki kazandi . Sonra eklenecek.
haftanin ortalamasi 0.6

Gecen haftaya gore baya bir dusus var. Ben bu durumdan memnun degilim. Bu hafta tehlikeli bir hafta baklavalari lop lopp goturmeyelim lutfenn.

Eki Görüntüle 2157058
Tebrik ederim kızlar özellikle de seni Samsonn Samsonn ha gayret durmak yok yola devam darısı 60.3ün başına o günleri de görmen dileğiyle

Iki haftadir 58.5 diyorum 58 i goremedim gozum korktu , Sadece yarim kilo hedef belirledim. Belki daha fazla da gidebilir , insulin direncimi oynatacak bi sey yapmazsam. Serbetli tatlilarla aram yok benim.:confused:
Benim de normalde aklima gelmez, ama evde yapiyorlar hani su burusuk citir citir az serbetli olan. Bi tek ona aklim kayabilir.
Ya tabi verecek kilo az olunca vermesi de zor oluyor dogal olarak.

Çok şükür gördüm en güzeli de kilondan vuranlarin çenesini kapamak oldu....

Kiskananlar çatladın diye diye giyeceğim :)))
Hadi ya, laf carpanlar mi vardi bi de? Ohh sefan olsun, bayramin en cicisi sen ol ortamda

X