- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.501
Ahh ahh xs s giyerdim.36 candi.Giydigim yakışırdı kuğu gibi.Ama yaş iste.Bir de sıkıntilar ve antidepresan yaktı cirami.Hatırladığım en zayıf halim 55 oldu kızım 2 yaşındayken bi dahada görmedik kendilerini
Benim 38 beden kıyafettim hiç olmadığı biliyormusunuz
Bir zahmet unutma artik.Sabah 24um var tarti gunu aman zabahınan unutmayayım
Bir avuc yiyorum senin gibi bi kase de yedigim oluyor bazen yarim kase diyelim.Ben yiyorum genelde bir kase hergun..Bazen aklıma gelmiyor.Ama iyi ağız oyaliyor ye ye bitmiyor ya müthiş bir doyum.halbuki diğerleri oyle mi hemen bitiyor .Yine yiyesim geliyor.Boyle zor yenen seyler guzel.. Bütün aburcuburlar bir yana kabak bir yana.Kilo da aldirmiyor bence.Faydali da.Nolacak kabağın yagından aşırı yağlı degil bence diye düşünüyorum bakalim
Çinlilerde haşlayıp haşlayıp iki çubukla yemeğe çalışıyorlar
Şöyle tereyağlı havuçlu kavurmalı yap bi pilav al eline kaşığı bak nasıl kilo alinir
Ben 34 de giydim cok matah bi sey degil. Soyle rahat bir 36-38 yeter bana.Ahh ahh xs s giyerdim.36 candi.Giydigim yakışırdı kuğu gibi.Ama yaş iste.Bir de sıkıntilar ve antidepresan iste.
Bir de o var.Az yiyince halsiz oluyorsunKafayi yiyciimm60 'n altında halsizlik ve başdönmesi oluyor bende uzun yıllardır 65 68 atasıyım vücut alıştı galibA
Aynen bana 38 yeter 36da gözüm yok.Kanaatkarim mecburen.Bir zahmet unutma artik.
Bir avuc yiyorum senin gibi bi kase de yedigim oluyor bazen yarim kase diyelim.
O cubuklarla yemek, daha cok lezzet katiyor adamlar isini biliyor. Biz ise borekle , doner , lahmacunla buyuduk.
Ben 34 de giydim cok matah bi sey degil. Soyle rahat bir 36-38 yeter bana.
Aynen bana 38 yeter 36da gözüm yok.Kanaatkarim mecburen.
Şuan üst encok 40 bazen de 42 nadiren 38 nasil bir kalıp çeşitliliği varsa ülkemde
Alt 42 genelde.Kaliplar dar bence. 44 bile denk geldi hatlar aynı hat kalıplar farkli.
Yada Suan M üst nadiren L encok da.xl giymiyorum artik.
Alt da L.Alt kesinlikle M olmaz ama bana rastlamadim
Eline saglik nisa.
Sanki simdi abur cubura ara verdin. . Ben latteyi birakamam , sen abur cuburu.Lucky sormuş 66 dan 62 ye düştüm ama azalttigim aburcuburlar ve ilk zamanlar yaptığım 15 dkluk spor azaltmıştı karnımı bariz.Sonra sikintilarim streslerim oldu sporu biraktim.Aburcuburu az arttırdım karnım şişti biraz.Belim az kalınlaştı.Belim 80den 76 ya düşmüştü uzun zamandır ilk kez.O ara (özel hayatla ilgiliydi ozaman ) sıkıntılarım olmasa devam ederdim (simdi de fazla mesailer had safhada sıkıntı bitmiyor Omen Allahim).Ama bir soğukluk girdiydi biraz o güzel diyetime ara verince .
Sen tatli yemeseydin daha cok kilo verirdin ama biliyorum kendine gore azalttin. O tatlilari kuruyemisle degistirsen daha cok kilo verirsin.Bu arada ben 66 iken aksamdan abartmiyorum yatana kadar yerdim.Yine de bariz azalttım.Daha cok vermem gerekmez miydi yaa .
Ozaman aburcuburlarim şimdiki gibi dikkatli seçilmiş degildi.Kek çubuk kraker de favorimdi mesela.
Zaman odemin yada bolgesel fazlakiklarin varmis demekki.Simdi diyet spor su derken ödem gitmiştir.Bolgeselin sporla incelmiştir.bırazdan dısarı cıkıcam
kızlar sımdı soyle bır durum var cok enteresan bırı benı aydınlatsın
ben yenı evlendıgımde kılo olarak suankı halımden 7 kılo zayıftım
yanı 68-70 arasıydım evlendıgım gun
beden olarak 38 beden gıyıyordum
fakat cok ılgınctır suan 77 kılo olmama ragmen
40 beden buyuk gelmeye basladı ve daha ılgıncı yenıler bılmez eskıler hatırlar
bır abıyemın resmını yuklemıstım hazırana kadar buna sıgar mıyım dıye
25 kılo verebılır mıyım acaba dıye
bu abıyeye sıgsam bana yeter ozamanlar ıyıydım bu elbıseye sıgdıgım donem dıye yazmıstım
sımdı o abıye bana buyuk gelıyor !!!
bu nasıl iş bırı benı aydınlatırsa sevınırım
nişan elbısemı gelınlıgımı gıydıgım gunden 7 kılo daha fazlayım ama o zamanlar gıydıgım elbıseler suan bana bol
hanı dogum yaptım okadar kılo aldım yaglandım dıye dusunuyordum ama tam tersı vucudum yerıne mı oturdu ne halt oluyor benı vucuduma
Aa grecka da neymis ilk duydum.Googkeden bir ara bakarim.Neresinin bitkisi bu.Merhaba canım daha önce greçka sormuşsun. Ben çok kullanırım kendilerini. Ezo gelin çorbasına katarım mesela adı da Rus gelin çorbasına döner
Kabak patlıcan biber dolmasında güzel olur
Etli sebzeli pilavını yaparım ( evde özbek bakıcımız var onlar çok kullanıyorlarmış pilavı enfes oluyor)
Mesela bugün çocuklara ayran çorbası yaptım içinde buğday nohut nane var kendime de karabuğdaydan yaptım aynı şekilde enfes oldu hemde çok basit yanınada közlenmiş patlıcan üstünde kıymalı sosla tam diyet menüsü üstelik insülin direnci sorunu ve diyabetliler için çok uygun
Kısırını da yapabilirsin ve her türlü salatanı doyurucu hâle getirebilirsin.
Afiyet olsun
Bu menuyle oructa nasil ayakta duruyorsun ben boyle bile ancak idare ediyorumAksam sonrasi illaki tatli aburcuburlar bile yiyorum ki ancak enerji geliyor.Valla hayranım.Cok önceleri de öğrenci yurdunda yemek yemedigi halde kilo veremeyen arkadaslar vardi.Sasardim hem yemeyislerine nasil ayakta kaldiklarina hem nasil veremediklerine.Ben hayatta ogun atlamazdım mesela onlar bol bol atlardı.Yemege gitmeyecem derlerdi sasardim.Sizler elbette kilo verebiliyorsunuz karsilastirma o değil de bu kadar az menuyle nasil haliniz oluyor onu aklım aklım almıyor cok özeniyorum.Boyle bile gözüm dönüyor benim.Halsizlikrten akşama doğru çalışamaz oluyorum.Agresif oluyorum Acikmiyor musunuz arkadaslar bunun yolu nedir.
Karabuğday canım bulgura benziyor tahıl gibi ama sebzegillerden. Karbonhidrat değeri düşük protein değeri yüksek. Ayrıca çok şiştiği için tok tutuyor. Greçka diyerek kafanı karıştırmış olabiliriz PARdonAa grecka da neymis ilk duydum.Googkeden bir ara bakarim.Neresinin bitkisi bu.
Ah ah lucky aynen.Verirdim daha fazla.Cunku yemeği kısıtlayabiliyorum cok az degil de abartmıyorum.Pilav az yiyorum ekmek az.Su bol içsem spor plates 15 dk yapsam mis olacam da calisma koşulları beni ye halin olsuna (ozellikle zihin);resmen su içmeyi unutmaya spora hal kalmamaya; strese ve buyuzden hedefe odaklanamaya yol açıyor.Sen tatli yemeseydin daha cok kilo verirdin ama biliyorum kendine gore azalttin. O tatlilari kuruyemisle degistirsen daha cok kilo verirsin.
Grecka ne ayak peki.Kesin balkanların koyduğu bir addır degil mi?Karabuğday canım bulgura benziyor tahıl gibi ama sebzegillerden. Karbonhidrat değeri düşük protein değeri yüksek. Ayrıca çok şiştiği için tok tutuyor. Greçka diyerek kafanı karıştırmış olabiliriz PARdon
Grecka ne ayak peki.Kesin balkanların koyduğu bir addır degil mi?