Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Ya simdi yemek guzel olsa yemek yerim aksam ilerleyen saatlerde az birsey tabi yine ama hic abur cubur yemem bu sefer dengelerim.Dengelemeye calisiyorum.
yarin fazla cikacam sanki ya.

Acıkıyorum ama belirttiğiniz tarzda halsizliklerim olmuyor bi susuzluk zorluyor beni onun dışında iyiyim
Ben düzensiz yemek yerdim az yerdim yemek değil abur cubur yerdim doğrusu
Yemeyip kilo alanlardan oldum düzensiz yedim yememek değildi benimkisi yemem gerekenleri yemedim yememem gerekenleri abarttım
Ramazan’dan sonra üç öğün yicem mesela

Kuruyemisi kacirsan da, ozellikle bademi, ayni etki degil , cevizi kacirmamaya bak o fazla asidik. Bademin alkali ozelligi var. Bazen 30 a kadar gidiyor . O yuzden elimi surmuyorum. Bir avuc yeterli, her seferinde. Kiz balli sutlu tarcinli dondurma hayallerini kenara birak.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Ben şimdi okuldayım, öğleden sonra da çarşıda işlerim var. Ancak 4 ten sonra atabilirim tartı fotosunu

kuzum bence yarım lahmacun 3 bardak ayran 1 avuc badem fındık cevız ye
1 lahmacun koruma donemınde yenılebılır
tartı oncesı kılo verırken yarım lahmacun onerırım
Valla yapacak bir şey yoktu çamlık bir yerdi kardeşim de diyet yapıyordu o da bozmak zorunda kaldı. Normalde 3 lahmacun yiyen biriydim neyse 1 de fena degil :))

13 Haziran 2018 menusu N nscckts

Sabah :1/3 latte

Oglen : bir kase badem sutlu yulaf kepegi +10 badem

Aksam : 1 lahmacun+ 1 kupa ayran + 2 (domates + avakado) salatasi

Geceye dogru bir kase yogurt

Bugun sabah disinda latte icmeyecegim aralarda bitki caylari olacak. Matcha , chai cayi gibi...

Günaydın

Demiştim ben anca bu kadar çıkarım diye
Efektli kamera uygulamasından çektim oda sağolsun yamuk çekmiş
Normal kameradan ışık çok vuruyordu tartı parlıyordu ondan ondan çekmedim
Neden bu kadar açıklama yaptım bende anlamadım
Haftaya hedefimi söylemek zorunda mıyım
Hani bayram ya
Sabit kalsak falan
Olmuyor mu

Gunaydin
Tartiyi hediye paketi yaptin sandim bir an.

Olmuyor olmuyor. Tamamen bayramda alinacak kilolara karsi bu onlem. Haftaya hedefimizi yine soyluyoruz ama biraz daha dusunebilirsin.

Gunaydin
Tartiyi hediye paketi yaptin sandim bir an.

Olmuyor olmuyor. Tamamen bayramda alinacak kilolara karsi bu onlem. Haftaya hedefimizi yine soyluyoruz ama biraz daha dusunebilirsin.
Ahaha tuhaf oldu görsel
Tamam haftaya ki hedefim: 61
Gerçekçi olmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…