Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

kızlar haftaya tartı ıcın yazayım sımdıden
lımonlu maydonozlu su cıddı ödem attırıyor

kabak guzel kılo verdırıyor
ıster kup kup dograyın salcayla domatesle sarımsak soganla kavurup soteleyıp zeytınyagıyla yanında ypgurtla yıyın

ıster rendeleyın suyunu sıkıp tavada soteleyıp salataya katın

ıster cıg olarak rendeledıgınız kabagı suzme sarımsaklı yogurda katıp cevızle susleyıp meze olarak yıyın kabak ıse yarıyor cıdden

hedef kılosuna ulasan var mı ?
ben yarım kılo verıcem dıye hedef koymustum ama daha fazla kılo verırım dıye dusunmustum
ıgneler haplar vıtamınler buna engel oldu sanırım

hedef kıloma ulasmısım fakat daha fazlası gıtmemıs bu hafta yarım kg gıttı

ben ramazandan sonra acılıcam costurucam kılo verme işini

Menü bildirmeme sebepleri

1. Kilo vermek istiyordur ama oylesine.
2. Yarismayi ciddiye almiyordur.
3. Cok fazla kaçamak yapmistir. Kendine bile itiraf edemiyordur.
4. Kilo vereceğine dair bir inancı kalmamistir.
Benim tek sebebim 3 numaranapıcam yaa

Hosbuldum.tr.eskisehir deyim.
Greçka bilgisi icin tesekkurler

Annene de sana da geçmiş olsun....
Olmasa iyiydi ama olmuş yapacak bişey yok naptın ben diye oturup moral bozma motivasyonunu düşürme yarını bekleme hiç bu akşamdan başla dikkat etmeye canım...
Tesekkur ederim.toplamaya calisiyom moralimi.bir anlik buhran iste.
Oysa boyle hatalara luksum yok.cok yolum var cunku.

Vaaaw duperr.çok tesekkur ederimm

Haha 57 olsam fırtına gibi eserim ramazan hedefini tutturamadım yoksa o yarışma sonumuydu 58 demiştim ya
Hafta hafta gidiyoruz artik. Yarisma sonu demistin galiba. Daha 5 hafta var.
Kesinlikle! Topik süper, Samsonn aç
Samsonnn kacc , samsonn accc. Patates yiyene kadar ben de actim. Ancak doydum.

Askında kolay adapte olunacak bi topik bizimki en azından benim için öyle cuma yarışları nazi kampı gibi geliyor bana ( bu kısım sakıncalı değildir umarım)

Cok sakincali bir konuya parmak basmissin.

Ev yoğurdu olacak 3 kaşık çok zarar vermez diye düşünüyorum. Dere otum da var koyacam tuz yerine pul biber

Yagsiz yogurt derken , extra zeytinyagi anlaminda yazmistim ama baya baya yagsiz yogurt diye cikmis. Ev yogurdu gibisi var mi. Benim kefirciklerin hatrini sorayim bugun.

3. Maddeden hükümlüyüm
3. madde oldugunu tahmin etmistim. Cogu arkadasimiz ondan hukum giyiyor. tulipa disinda o resmen menu bildirmeyi unutuyor.

Annene cok gecmis olsun . Stresli donemlerimiz yemege saldiriyoruz black ama simdi hem streslisin hem de pismanlik yasiyorsun.

Karabugday diyeti var. Ruslar zayifligini buna borcluymus diyorlar. O zaman Cinlileri ornek alip pirinc yiyelim. Kilolu olan Cinli gormedim.

Bak bakalım nasıllar dertleri sıkıntıları var mı hakikaten nasıl durum

Sen kilo veriyorsun da, biz ne veriyoruz. Ben herkesin kilosuna bakarim nisa. Kendi kilomu otekilestirmem. Nerden baksan ben de gecen yazdan beri 20 kilo verdim , Fatma'da oyle .

_Makaron_ mac krizantem tulipa siz kac kilo verdiniz?

Son düzenleme:

Cos bence de , ne kadar cok kilo verirsen biz o kadar cok seviniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…