Ah ah lucky aynen.Verirdim daha fazla.Cunku yemeği kısıtlayabiliyorum cok az degil de abartmıyorum.Pilav az yiyorum ekmek az.Su bol içsem spor plates 15 dk yapsam mis olacam da calisma koşulları beni ye halin olsuna (ozellikle zihin);resmen su içmeyi unutmaya spora hal kalmamaya; strese ve buyuzden hedefe odaklanamaya yol açıyor.
Ah ah bakanım olsa da istifayi bassam
bana iyi gelmiyor bak en basitinden kilo vermekte.Ama nerde boyle türküsünü söyleyip içimi döküp rahatlıyorum sozde.
Tatli yı kurutemisle.Iste kuryenizi kaçırma deyim oluyor senin gibi.Bir kez daha deniyecem.Digerleeinde kısıtlayabiliyorum.Yedigim birkac parca cikolata ama yenmese daha iyi.yarim meyveli yoğurt eh masum yogurt enazindan ama şekerli Bir kade kabak cekirdej bazen bak o super.Lokum bazen. birkac kucuk olanlardan.cayla bazen de cekirdekle.Iki rekli dondurma max 3 tane.Bu dondurma hic masum değil. BEN acilde calisirken 60a indirim halde yazın boşluklarda bol bol yediğim icin kilo almıştım o kadar yürümeye.Ama dondurmasız yapamıyorum ama az yiyorum iste.