Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Ya simdi yemek guzel olsa yemek yerim aksam ilerleyen saatlerde az birsey tabi yine ama hic abur cubur yemem bu sefer dengelerim.Dengelemeye calisiyorum.
yarin fazla cikacam sanki ya.

Bu menuyle oructa nasil ayakta duruyorsun ben boyle bile ancak idare ediyorumAksam sonrasi illaki tatli aburcuburlar bile yiyorum ki ancak enerji geliyor.Valla hayranım.Cok önceleri de öğrenci yurdunda yemek yemedigi halde kilo veremeyen arkadaslar vardi.Sasardim hem yemeyislerine nasil ayakta kaldiklarina hem nasil veremediklerine.Ben hayatta ogun atlamazdım mesela onlar bol bol atlardı.Yemege gitmeyecem derlerdi sasardim.Sizler elbette kilo verebiliyorsunuz karsilastirma o değil de bu kadar az menuyle nasil haliniz oluyor onu aklım aklım almıyor cok özeniyorum.Boyle bile gözüm dönüyor benim.Halsizlikrten akşama doğru çalışamaz oluyorum.Agresif oluyorum Acikmiyor musunuz arkadaslar bunun yolu nedir.

Acıkıyorum ama belirttiğiniz tarzda halsizliklerim olmuyor bi susuzluk zorluyor beni onun dışında iyiyim
Ben düzensiz yemek yerdim az yerdim yemek değil abur cubur yerdim doğrusu
Yemeyip kilo alanlardan oldum düzensiz yedim yememek değildi benimkisi yemem gerekenleri yemedim yememem gerekenleri abarttım
Ramazan’dan sonra üç öğün yicem mesela

Günaydın fotoyu atayım ben dünkü kabak işe yaradı en azından artı değil bi ara 63ü gördüm
20180613_091522.jpg

Ah ah lucky aynen.Verirdim daha fazla.Cunku yemeği kısıtlayabiliyorum cok az degil de abartmıyorum.Pilav az yiyorum ekmek az.Su bol içsem spor plates 15 dk yapsam mis olacam da calisma koşulları beni ye halin olsuna (ozellikle zihin);resmen su içmeyi unutmaya spora hal kalmamaya; strese ve buyuzden hedefe odaklanamaya yol açıyor.

Ah ah bakanım olsa da istifayi bassam:KK53: bana iyi gelmiyor bak en basitinden kilo vermekte.Ama nerde boyle türküsünü söyleyip içimi döküp rahatlıyorum sozde.

Tatli yı kurutemisle.Iste kuryenizi kaçırma deyim oluyor senin gibi.Bir kez daha deniyecem.Digerleeinde kısıtlayabiliyorum.Yedigim birkac parca cikolata ama yenmese daha iyi.yarim meyveli yoğurt eh masum yogurt enazindan ama şekerli Bir kade kabak cekirdej bazen bak o super.Lokum bazen. birkac kucuk olanlardan.cayla bazen de cekirdekle.Iki rekli dondurma max 3 tane.Bu dondurma hic masum değil. BEN acilde calisirken 60a indirim halde yazın boşluklarda bol bol yediğim icin kilo almıştım o kadar yürümeye.Ama dondurmasız yapamıyorum ama az yiyorum iste.
Kuruyemisi kacirsan da, ozellikle bademi, ayni etki degil , cevizi kacirmamaya bak o fazla asidik. Bademin alkali ozelligi var. Bazen 30 a kadar gidiyor . O yuzden elimi surmuyorum. Bir avuc yeterli, her seferinde. Kiz balli sutlu tarcinli dondurma hayallerini kenara birak. :KK70:

Son düzenleme:
kuzum bence yarım lahmacun 3 bardak ayran 1 avuc badem fındık cevız ye
1 lahmacun koruma donemınde yenılebılır
tartı oncesı kılo verırken yarım lahmacun onerırım
Valla yapacak bir şey yoktu çamlık bir yerdi kardeşim de diyet yapıyordu o da bozmak zorunda kaldı. Normalde 3 lahmacun yiyen biriydim neyse 1 de fena degil :))

13 Haziran 2018 menusu N nscckts

Sabah :1/3 latte

Oglen : bir kase badem sutlu yulaf kepegi +10 badem

Aksam : 1 lahmacun+ 1 kupa ayran + 2 (domates + avakado) salatasi

Geceye dogru bir kase yogurt

Bugun sabah disinda latte icmeyecegim:confused: aralarda bitki caylari olacak. Matcha , chai cayi gibi...

Günaydın :deli::deli:
PicsArt_06-12-10.55.01.png
Demiştim ben anca bu kadar çıkarım diye
Efektli kamera uygulamasından çektim oda sağolsun yamuk çekmiş:KK45:
Normal kameradan ışık çok vuruyordu tartı parlıyordu ondan ondan çekmedim:KK45:
Neden bu kadar açıklama yaptım bende anlamadım:KK53:
Haftaya hedefimi söylemek zorunda mıyım:KK47:
Hani bayram ya:olamaz:
Sabit kalsak falan:olamaz:
Olmuyor mu:ukala:

Günaydın :deli::deli:
Eki Görüntüle 2156888
Demiştim ben anca bu kadar çıkarım diye
Efektli kamera uygulamasından çektim oda sağolsun yamuk çekmiş:KK45:
Normal kameradan ışık çok vuruyordu tartı parlıyordu ondan ondan çekmedim:KK45:
Neden bu kadar açıklama yaptım bende anlamadım:KK53:
Haftaya hedefimi söylemek zorunda mıyım:KK47:
Hani bayram ya:olamaz:
Sabit kalsak falan:olamaz:
Olmuyor mu:ukala:
Gunaydin
Tartiyi hediye paketi yaptin sandim bir an. :confused:

Olmuyor olmuyor. Tamamen bayramda alinacak kilolara karsi bu onlem. :KK70:Haftaya hedefimizi yine soyluyoruz ama biraz daha dusunebilirsin. :KK8:

Gunaydin
Tartiyi hediye paketi yaptin sandim bir an. :confused:

Olmuyor olmuyor. Tamamen bayramda alinacak kilolara karsi bu onlem. :KK70:Haftaya hedefimizi yine soyluyoruz ama biraz daha dusunebilirsin. :KK8:
Ahaha tuhaf oldu görsel:KK53:
Tamam haftaya ki hedefim: 61 :KK53:
Gerçekçi olmak gerek:p

X