Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

nolsun valla can sıkıntısı :) debeleniyoruz kilolarla he. zorluyor artık.
Son bes kilom kaldi gecen hafta 100 gram gitti. Bu hafta Allah bilir. En azindan sabitim diye seviniyorum artik. Ne yapalim son kilolar boyle oluyor demek ki. Yapacak bi sey yok. Yemezsen de gitmiyor cunku... 6 sene onceki kilomdayim su an.

Arada sana kac kilo verdi diye bakiyorum , biktin sen de tahmin edebiliyorum.

Soyle yemek havuzuna girip her seyi yiyesimiz var. :KK70:

Ama grup olarak ortalamamiz mukemmele yakin...

Karabugday diyeti var. Ruslar zayifligini buna borcluymus diyorlar.:KK53: O zaman Cinlileri ornek alip pirinc yiyelim. Kilolu olan Cinli gormedim. :confused:
Hakkaten, Japonlar, koreliler de cok yiyor pirinc. Yurt disina ciksalar pirinc pisirme makinelerini goturuyorlar yanlarinda. Sorun bizim baldo pirincde mi acaba? :KK70:

Bu arada eve yeni geldim.

N nscckts 12.06.2018 menum

Corba, biraz et, bir adet cig kofte, kucuk bir icli kofte, 2 minik sarma.

Ac gibiyim :deli: Belki bir adet de ceviz yerim :ıslık:

Sahuru yazmayi unutmusum :KK45: Yine aynisi zaten. Hurma, peynir, zeytin ve cay:kahve:

Hakkaten, Japonlar, koreliler de cok yiyor pirinc. Yurt disina ciksalar pirinc pisirme makinelerini goturuyorlar yanlarinda. Sorun bizim baldo pirincde mi acaba? :KK70:

Bu arada eve yeni geldim.

N nscckts 12.06.2018 menum

Corba, biraz et, bir adet cig kofte, kucuk bir icli kofte, 2 minik sarma.

Ac gibiyim :deli: Belki bir adet de ceviz yerim :ıslık:

Sahuru yazmayi unutmusum :KK45: Yine aynisi zaten. Hurma, peynir, zeytin ve cay:kahve:

Kesin baldo pirinc . :KK70:Pirinc hakkinda bi yazi okumustum. Bakteri uretmeye cok hazirmis . O yuzden bi kereden fazla isitmayin filan deniyordu.

Bir de Hindistan'lilara bakalim. Onlar da kilolu degil. Onlarin ki de paso , baharat. Zerdecal, curry ve turevleri. :confused:

Cinko var onda. Tuzsuz yiyorsan super, bence bi zarar gelmez.

Siyah cekirdek iyi degil.
Cekirdek cok yagli tercih etmem. Cashew , findik , badem , ceviz, kabak cekirdegi gibi kuruyemisleri tuzsuz ve cig yiyorum. Gitti bizim hedef. :KK70:

Kesin baldo pirinc . :KK70:Pirinc hakkinda bi yazi okumustum. Bakteri uretmeye cok hazirmis . O yuzden bi kereden fazla isitmayin filan deniyordu.

Bir de Hindistan'lilara bakalim. Onlar da kilolu degil. Onlarin ki de paso , baharat. Zerdecal, curry ve turevleri. :confused:

Cekirdek cok yagli tercih etmem. Cashew , findik , badem , ceviz, kabak cekirdegi gibi kuruyemisleri tuzsuz ve cig yiyorum. Gitti bizim hedef. :KK70:
Simdi de canim cashew cekti. Ya onun islemisi cok guzel.

12.06.18

Dün sahurda yarim simit az domates peynir de belki vardi.zeytin yemedim sanki.Gorseniz zaten yiyisimi ayak üstü sefil acırsınız.Servise getiriyorlar kucuk bir kumanya
.is yaparken yiyoruz..Oyuzden yaninda ne yedim hatırlamıyorum
AKSAM iki kucucuk tabak patlıcan partes biber kızartma yoğurt üstüne.Yarim dilim cavdar ekmek.iki kaşık yüzük corbasi
BIRKAC PARCA çikolata.cay.Iki üç tekli dondurma yiyorum simdi.Sahur bakalim.

N nscckts

Son düzenleme:
Hatırladığım en zayıf halim 55 oldu kızım 2 yaşındayken bi dahada görmedik kendilerini
Benim 38 beden kıyafettim hiç olmadığı biliyormusunuz

Aranizda kabak cekirdegi yiyen var mi? Yine bi avuc aldim kemiriyorum chai cayiyla. :KK45:Kilo aldiriyorsa cayi birakayim. :KK70:
Ben yiyorum genelde bir kase hergun..Bazen aklıma gelmiyor.Ama iyi ağız oyaliyor ye ye bitmiyor ya müthiş bir doyum.halbuki diğerleri oyle mi hemen bitiyor .Yine yiyesim geliyor.Boyle zor yenen seyler guzel.. Bütün aburcuburlar bir yana kabak bir yana.Kilo da aldirmiyor bence.Faydali da.Nolacak kabağın yagından aşırı yağlı degil bence diye düşünüyorum bakalim

X