- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.481
Naber kiz.
Peki .Sen kilo veriyorsun da, biz ne veriyoruz.Ben herkesin kilosuna bakarim nisa. Kendi kilomu otekilestirmem. Nerden baksan ben de gecen yazdan beri 20 kilo verdim , Fatma'da oyle .
@_Makaron_ mac @krizantemtulipa siz kac kilo verdiniz?
nolsun valla can sıkıntısı :) debeleniyoruz kilolarla he. zorluyor artık.Naber kiz.
Son bes kilom kaldi gecen hafta 100 gram gitti. Bu hafta Allah bilir. En azindan sabitim diye seviniyorum artik. Ne yapalim son kilolar boyle oluyor demek ki. Yapacak bi sey yok. Yemezsen de gitmiyor cunku... 6 sene onceki kilomdayim su an.nolsun valla can sıkıntısı :) debeleniyoruz kilolarla he. zorluyor artık.
Hakkaten, Japonlar, koreliler de cok yiyor pirinc. Yurt disina ciksalar pirinc pisirme makinelerini goturuyorlar yanlarinda. Sorun bizim baldo pirincde mi acaba?
Karabugday diyeti var. Ruslar zayifligini buna borcluymus diyorlar.O zaman Cinlileri ornek alip pirinc yiyelim. Kilolu olan Cinli gormedim.
Cinko var onda. Tuzsuz yiyorsan super, bence bi zarar gelmez.Aranizda kabak cekirdegi yiyen var mi? Yine bi avuc aldim kemiriyorum chai cayiyla.Kilo aldiriyorsa cayi birakayim.
Hakkaten, Japonlar, koreliler de cok yiyor pirinc. Yurt disina ciksalar pirinc pisirme makinelerini goturuyorlar yanlarinda. Sorun bizim baldo pirincde mi acaba?
Bu arada eve yeni geldim.
N nscckts 12.06.2018 menum
Corba, biraz et, bir adet cig kofte, kucuk bir icli kofte, 2 minik sarma.
Ac gibiyimBelki bir adet de ceviz yerim
Sahuru yazmayi unutmusumYine aynisi zaten. Hurma, peynir, zeytin ve cay
Cekirdek cok yagli tercih etmem. Cashew , findik , badem , ceviz, kabak cekirdegi gibi kuruyemisleri tuzsuz ve cig yiyorum. Gitti bizim hedef.Cinko var onda. Tuzsuz yiyorsan super, bence bi zarar gelmez.
Siyah cekirdek iyi degil.
Simdi de canim cashew cekti. Ya onun islemisi cok guzel.Kesin baldo pirinc .Pirinc hakkinda bi yazi okumustum. Bakteri uretmeye cok hazirmis . O yuzden bi kereden fazla isitmayin filan deniyordu.
Bir de Hindistan'lilara bakalim. Onlar da kilolu degil. Onlarin ki de paso , baharat. Zerdecal, curry ve turevleri.
Cekirdek cok yagli tercih etmem. Cashew , findik , badem , ceviz, kabak cekirdegi gibi kuruyemisleri tuzsuz ve cig yiyorum. Gitti bizim hedef.
Cashew de ne var yiyebilirsin bir avuc.Simdi de canim cashew cekti. Ya onun islemisi cok guzel.
Evt çok doğru.hatta pişmanlik ağir basiyor. madde oldugunu tahmin etmistim. Cogu arkadasimiz ondan hukum giyiyor.tulipa disinda o resmen menu bildirmeyi unutuyor.
Annene cok gecmis olsun . Stresli donemlerimiz yemege saldiriyoruz black ama simdi hem streslisin hem de pismanlik yasiyorsun.
Ben yiyorum genelde bir kase hergun..Bazen aklıma gelmiyor.Ama iyi ağız oyaliyor ye ye bitmiyor ya müthiş bir doyum.halbuki diğerleri oyle mi hemen bitiyor .Yine yiyesim geliyor.Boyle zor yenen seyler guzel.. Bütün aburcuburlar bir yana kabak bir yana.Kilo da aldirmiyor bence.Faydali da.Nolacak kabağın yagından aşırı yağlı degil bence diye düşünüyorum bakalimAranizda kabak cekirdegi yiyen var mi? Yine bi avuc aldim kemiriyorum chai cayiyla.Kilo aldiriyorsa cayi birakayim.