Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

12.06.2018 N nscckts
Sabah
Çavdar ekmegine yagsiz sadece çeçil peynirden tost
Zeytin 7 siyah,5 yesil
Marul.maydanoz,salatalik,domates
Yesil elma
Ara kahve,yesil cay
Oğlen
Misirunlu kaymakli kuymak
Ayran
Aksam
Su halimle yemegi dusunmuyorum ama yersem
Az bulgur pilavi
Az kiymali bezelye
Ayran,salata,

Greçka almistim.kullanan,fayda goren var mi.
Oyle motivem bozuldu ki.
İns. Bayram sonu sil bastan yaparim.

. Öğlen bir avuç dokme cikolatayi şu cakiltasi gorunumluden birdefada ağzima doldurdum.hatta boguluyordum nerdeyse.yedim.sonra basdonmesi,ayy halim olsa acile gidecektim
Bunu ben de çok yapardım. Sen yurt dışında değil miydin yaw?

Greçka almistim.kullanan,fayda goren var mi.

Ben çok tüketirim, süper bişey. Pirinç yerine herşeye kullanabilirsin. Mercimek çorbası, dolma, salataya mesela.

Haşladıktan sonra cacığa katıyorum ben, cacık oluyor yemek. Gluten içermez, çünkü tahıl bile değil kendileri.

Annene de sana da geçmiş olsun....
Olmasa iyiydi ama olmuş yapacak bişey yok naptın ben diye oturup moral bozma motivasyonunu düşürme yarını bekleme hiç bu akşamdan başla dikkat etmeye canım...

Merhaba canım daha önce greçka sormuşsun. Ben çok kullanırım kendilerini. Ezo gelin çorbasına katarım mesela adı da Rus gelin çorbasına döner
Kabak patlıcan biber dolmasında güzel olur
Etli sebzeli pilavını yaparım ( evde özbek bakıcımız var onlar çok kullanıyorlarmış pilavı enfes oluyor)
Mesela bugün çocuklara ayran çorbası yaptım içinde buğday nohut nane var kendime de karabuğdaydan yaptım aynı şekilde enfes oldu hemde çok basit yanınada közlenmiş patlıcan üstünde kıymalı sosla tam diyet menüsü üstelik insülin direnci sorunu ve diyabetliler için çok uygun
Kısırını da yapabilirsin ve her türlü salatanı doyurucu hâle getirebilirsin.
Afiyet olsun

yarından ıtıbaren hıc ara vermemıssın psıkolojısıne sokarız senı merak etme :)
son hız devam

Her gun yazmasi gerek toplaninca zor oluyor. Sabaha kadar kalirsa yarim is gibi oluyor. Degil mi nisa.

Kilo alma topiklerine baskin yapalim. Uyuz oluyorum onlara.

benı nasılda ıyı tanımıssın

@_SinsireLLa_ yarina confettileri patlatalim mi 59 gorunuyor mu ne dersin.

burda bır konfeti cılgınlıgı yasanacaksa o benım ıcın yasanacak
burdan gıderken muzık eslıgınde alkıslarla konfetılerle ugurlanmak ıstıyorum
ben buraya geldıgımde hepınız bı tarafta ben bı tarafta tek basıma agırlıgı dengelıyordum
sımdı ortalamanın ıcındeyım ve en zayıfınız olarak ayrılcam buyuk ıhtımal

bana kolaylık olsun dıye yazıyorum

buraya kadar tum menu bıldırenlerı okudun nisa dıger sayfalara devam et.

kucuk bır dıpnotcuk (sureklı bı gun onceden tek tek en bastan tum sayfaları okuyorum atladıgım menu var mı etıket yapmayı unutan var mı dıye burda kendı mesajımı gorursem kolaylık olacak )

bırazdan dısarı cıkıcam

kızlar sımdı soyle bır durum var cok enteresan bırı benı aydınlatsın
ben yenı evlendıgımde kılo olarak suankı halımden 7 kılo zayıftım
yanı 68-70 arasıydım evlendıgım gun
beden olarak 38 beden gıyıyordum

fakat cok ılgınctır suan 77 kılo olmama ragmen
40 beden buyuk gelmeye basladı ve daha ılgıncı yenıler bılmez eskıler hatırlar
bır abıyemın resmını yuklemıstım hazırana kadar buna sıgar mıyım dıye
25 kılo verebılır mıyım acaba dıye
bu abıyeye sıgsam bana yeter ozamanlar ıyıydım bu elbıseye sıgdıgım donem dıye yazmıstım
sımdı o abıye bana buyuk gelıyor !!!

bu nasıl iş bırı benı aydınlatırsa sevınırım
nişan elbısemı gelınlıgımı gıydıgım gunden 7 kılo daha fazlayım ama o zamanlar gıydıgım elbıseler suan bana bol
hanı dogum yaptım okadar kılo aldım yaglandım dıye dusunuyordum ama tam tersı vucudum yerıne mı oturdu ne halt oluyor benı vucuduma

zayıflarsam gıyerım dıye sakladıgım 2 elbısemı demın gıydım ve bol
sureklı elıme ne elbıse alsam hep tadılat gerekıyor bu surecte benı en cok yoran kıyafet mevzusu oldu cıdden
ıyıkı bıkac parca kıyafet aldım forma gıbı döndürüp döndürüp aynı seylerı gıyıyorum
dun kayınvalıdem artık kendıne kıyafet al gozunu sevım dedı dusunun

Kızlar selam,

İftarı bi parkta yapmaya karar verdik. Lahmacun yiyecekmişiz. Ben 1 lahmacun bir de ayran alırım diye düşünüyorum. Daha uygun bir şeyler var mı bakacağım. N nscckts
kuzum bence yarım lahmacun 3 bardak ayran 1 avuc badem fındık cevız ye
1 lahmacun koruma donemınde yenılebılır
tartı oncesı kılo verırken yarım lahmacun onerırım

Demek ki sıkılasmisssin
kendımı zayıf sandıgım donem zayıf degıldım belkıde

hanı su bı resım var ya

kıloya takılmamak gerek demek kı

bence bunun en onemlı buyuk sebebı kılo olarak normal saglıklı kılomda cok asırı abur cubur yerdım
kılom tartıda normal de olsa vucudumda kı yag imiş meger

sımdı tamamen sekerı ve unlu seylerı kestıgım ıcın cok cıddı yag oranım azalmıs demek kı

spor yapmıyorum cunku hatta kolumda bır mıktar sarkma mevcut bacak ıclerımde de hafıf yumusama var vucudum hep sıkıydı 100 kıloyken bıle kaslı gıbı cok sert etım vardı hıc sagımın solumun sallandıgını hatırlamam ama onceden demek kı sırf yagmısım

dusunsene yuruyen yag ıyyy

15 kılo daha vermem gerek ama bunun en az 10 kılosu yagdan olmak zorunda

cok merak ettım suan yag ve kas oranımı yarın olcturup bakıp yazayım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…