- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.241
Ya öyle yediğin çeşitli bişey de yok ki. Latte, patates, nasıl iştah bu?Turkiyeye gelirsem arastiracagim sam.
Ayy bilmiyorum zaten acik olan istahimi kapatmaya calisiyorum ben.
Mesela badem yiyorum, paketi bitirmek istiyorum. 25-30 a kadar cikiyor. Kabak cekirdegi de oyle. Iki tabak sebze yemegiyle doymuyorum. Dun omlet yaptim ,doydum sandim. Oyle atistirmalik badem , kabak cekirdegi alayim dedim. Surekli bi yeme istegii...Ya öyle yediğin çeşitli bişey de yok ki. Latte, patates, nasıl iştah bu?
Benim de canımın çektiği tek şey ne biliyor musun, hani evde uyduruk 2 dk da yaptığım mozaik pastaa. Bayramda yerim ben bunu kesin.
Ya öyle yediğin çeşitli bişey de yok ki. Latte, patates, nasıl iştah bu?
Benim de canımın çektiği tek şey ne biliyor musun, hani evde uyduruk 2 dk da yaptığım mozaik pastaa. Bayramda yerim ben bunu kesin.
Ben de öyle. Hiç badem, fındık olayına girmiyorum. Bir tek kavrulmuş yiyebilirim, o da yedikçe acıktıyor beni sanki.Mesela badem yiyorum, paketi bitirmek istiyorum. 25-30 a kadar cikiyor. Kabak cekirdegi de oyle. Iki tabak sebze yemegiyle doymuyorum. Dun omlet yaptim ,doydum sandim. Oyle atistirmalik badem , kabak cekirdegi alayim dedim. Surekli bi yeme istegii...
Kendimi tutmasam yiycem samson , cokta frenliyorum kendimi. Gunluk yesem 10 ogun yerim.
Iyi tarafi onlarin aldirdigi kilo uzerinde kalmaz, kotu tarafi sabit kalmak.
Kahvaltı da ne yiyeceksin merak ettim valla. Tost içilmiyor bakSunu ozledimSamsonn sabah kalkip kilomu dusunmeden kahvaltimi yapayim , ogle yemegimi yiyeyim, aksam yemegi de ayni sekilde . Orada bitsin yemek... Sanirim o zaman bu kadar latteye de sarmazdim.
Yok ben yersem cig yiyorum. Beklerim 1 saat iki saat sorun degil o acikma hissi gitmiyor iste. Migren icin hem ac kalmayin diyorlar , hem de cok yemeyin diyorlar.Ben de öyle. Hiç badem, fındık olayına girmiyorum. Bir tek kavrulmuş yiyebilirim, o da yedikçe acıktıyor beni sanki.
Sebze, yumurta vs yiyince en az 30 dk beklemek lazım. Hani mideyi tıkamıyor ya , o tokluk hissini anca beyin algılayacak.
Yeterince yediğini düşünüyorsan acıkma hissi gelince bişey iç bence. Meyve yemiyorsunuz ama elma şeker adına bir sorun yaratmıyor diyorlar. Bence elma da yiyin ya.
Kahvalti yersem , 10 cig badem ile , badem sutlu ya da yogurtlu yulaf ezmesi ya da musli. Croissant, pogaca yine yemezdim. Aralarda kasarli tost olabilir ama oglen daha iyi sanki.Kahvaltı da ne yiyeceksin merak ettim valla. Tost içilmiyor bak
Ya un mamülleri bana hiç yaramıyor. Direk ağrı ve şişkinlik olarak geri dönüyor. O yüzden istediğim kiloya ulaşsam da, hayatıma sokmamam lazım. Belki hafta da 1 serbest gün yaparım.
Gel birakalim bu diyet islerini samsonnn.Al işte beni de acıktırdın Luciee. Ne güzel şeyler saydın öyle, croissant, poğaca, pizzaaa, cibata ekmeğinden sandwich...off off...
et sevmiyorsun galiba, bu listede bir eksik iskender kaldı çünkü
Ya somon çok doyurucu aslında. Palamut da.Gel birakalim bu diyet islerini samsonnn.
Birakirsam , hooppp kaybettigim kilolar + 5 kilo... Gecen agustostan beri 20 kilo vermisim. 15 kilo kendi kilom +5 kilo ara verdigim yas pastalari huplettigim zamanki kilo.
Eti birakmaya calisiyorum, tam vegan olamam saglik acisindan o zor ama eti mumkun oldugunca az yemeye calisiyorum .
Tavugu zaten biraktim.
Balik yiyorum, balik yemememin nedeni de , beni doyurmamasi . Doymamaya ihtiyacim yok su an.
Kafama gore bir kiloya indigimde daha duzenli beslenmeyi dusunuyorum. Mercimek , bakliyatlar gibi ama biliyorum simdi yersem ben doymayacagim. Iki tabak sebzenin bir zarari yok ama iki tabak balik ve patatesin bana zarari olur su asamada.
Doyma hissin kaybolunca hicbir sey doyurmuyor insani. O geri gelsin, bakarim bunlara cunku seviyorum da.Ya somon çok doyurucu aslında. Palamut da.
Mutlaka kinoa ve karabuğdayı da menülerine almalısın bu arada. Hem gluten free, hem hazırlaması çok kolay, hem de ikisi de acayip tok tutuyor. Özellikle kinoa.
Okeyeee dorduncuuu gelmeyen kalmasin.
Acik acik yazalim artik.
@Mitsuomi
@_SinsireLLa_
@tulipa
A Aydebal
Dogru muyum nisa.
Benim de aksine istahim artti. Soyle pizza, durum , lahmacun cekiyor canim.
Güzel bi gün olsun :) İyi eğlencelerDoyma hissin kaybolunca hicbir sey doyurmuyor insani. O geri gelsin, bakarim bunlara cunku seviyorum da.
Cikiyorum ben simdilik, gorusuruz. Bugun iki kursum var. Bitseler de rahatlasam artik. Taki kursundaki hocaya gicigim , surekli sonra gosteririm sonra gosteririm havasinda. Eee ben ogrenmeye gelmisim. Surekli erteliyor. Gerci buradaki taki hocalari hep boyleymis. Neymis bi seneden once ogrenilmezmis. Bir tek cam taki kursunda free takiliyorum kimseye ihtiyacim yok.
Yürrü beeehhh koçum sen de bizdensin :))Ayyy böyle insanlar mesaj yazmasın, sosyal medya falan da kullanmasın lütfen, tahammül edemiyorum, yanlış yazılmış cümleleri okurken midem bulanıyor.(Türkçe'yi "tükçe" yazan bir öğretmen, "mide" yerine "miğde" yazan bir doktor tanıyorum)
Takıntılıyım ben, yasaklasınlar bunları, ya da kamu spotuyla falan doğru yönlerdirsinler.
Gel birakalim bu diyet islerini samsonnn.
Birakirsam , hooppp kaybettigim kilolar + 5 kilo... Gecen agustostan beri 20 kilo vermisim. 15 kilo kendi kilom +5 kilo ara verdigim yas pastalari huplettigim zamanki kilo.
Eti birakmaya calisiyorum, tam vegan olamam saglik acisindan o zor ama eti mumkun oldugunca az yemeye calisiyorum .
Tavugu zaten biraktim.
Balik yiyorum, balik yemememin nedeni de , beni doyurmamasi . Doymamaya ihtiyacim yok su an.
Kafama gore bir kiloya indigimde daha duzenli beslenmeyi dusunuyorum. Mercimek , bakliyatlar gibi ama biliyorum simdi yersem ben doymayacagim. Iki tabak sebzenin bir zarari yok ama iki tabak balik ve patatesin bana zarari olur su asamada.