Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

N nscckts canım hep sorayım diyorum unutuyorum, aklıma gelmişken yazayım, bana ütünün markasını varsa koduyla birlikte yazar mısın?
Benimki normal ütü, sende buhar makineli vardı galiba, değiştirmeyi düşünüyorum. Eşim iş nedeniyle takım elbise giyiyor ve gömlek, pantolon ütülemek zor oluyor artık, sen memnun musun ütüden?

ben cok memnunum yazayım sana kodunu
benımkı 6.5 bar ozamanlar en son cıkan buydu
Tefal GV8931 PRO EXPRESS plus

ama suan pıyasa da en son cıkan modelı bu
onemlı olan bar yukseklıgı suankı 7.5 bar daha guclu

en son cıkan modelıne de bı bak
https://www.tekzen.com.tr/tefal-gv9...MIw8z72pHL2wIVXWQZCh0H9QC1EAQYAiABEgIErfD_BwE

ben benımkınden cok memnunum ama yenı utu alacak olsam her zaman en son cıkan modelı alırdım benımkı bır oncekı model sonucta 4 yıl oldu evlenelı dusun teknolojı malum hızlı ılerlıyor

Aman o teknolojiden hiç bahsetme
Ben evleneli 10 yıl oldu ama eşyaları 30 yıl öncesinde almış gibi hissediyorum o teknoloji yüzünden
Hızına yetişilmiyor anacım, ben evlendiğimde nerdee böyle ütüler falan, hatta eşim bekarken hazırlık olsun diye babası tüplü televizyon almış, biz eşya alırken lcd, plazma tv'ler falan vardı tabii ondan almıştık, tüplüsü elimizde kalmıştı

Ucakta da bu gorgusuzlerden var, adam kendi ucagi saniyor. Cocugu ayagiyla beni durtup duruyor, yapmasin diyorum. Hala yapiyorlar. Sonra hostesten rica ettim , yerlerini degistirsinler diye cunku benim yanima da aslinda baska yerden geldiler. Sonra da kadin ortaya gecti , bi de trip atiyor " ayyy yok bana dokunma ..." Ben genelde insanlara dokunmam dedim kestim. Migrenim var ani hareketten rahatsiz oluyorum.

Manyak miknatisiyim ben . Nerede bir ariza gelir yanima oturur.

aman mühendis de zor :)
benim eşim mühendis

bence en guzeli mimarlık
mimar olsun maco senin ki

Benim icin hepsi ayni kategoride, hani sana dun dedim ayni seyler basina geliyorsa dersini almamissin diye.

Benim de erkeklerden yana hep ayni tipler karsima cikti. Hep ayni okuzlukler, hep ben bilirim yaparim havalari. Leyynn kendi dolabimi ikea dan alip kendim yapiyorum seni mi cekicem. Cekemem kirmizi isik dedim gonderdim.

Kalkiyor uzaya bir iki bir iki.

Son düzenleme:
Menu aklindan gidince , yarisma da gidiyor, yarisma aklindan gidince kilo almaya meyilli oluyorsun.

Tartinin yerine konusmayayim.

Yine 59 larda cikicam, hedefime ulasamam sanirim.

2-3 gun dalgalanmalar oluyor. Demek ki pirinc pilavindan uzak durulacak.

Yesil cay da icerim sekerim, biliyorsun seviyorum oyle seyleri. Bana icecek olsun.

Magnezyum hapi da almaya da basladim. Vestibular migrenim icin, zaten doktorum magnezyum onermisti.

Bugun bi kasikta yag iceyim diyorum.

Hem migren hem vertigo? TR'ye gelirsen hacemat yaptırabilirsin aslında. Çok faydasını gören var.

Yağ ne için? Zeytinyağı mı?

Orada da magnezyumlu sular satılıyordur. Onlardan da al arada. Magnezyumun zayıflamada da bir rolü var.

Beni su bas donmesinden kurtaran kisiye Allah razi olsun diyecegim. Gunluk hayatimi cok etkiliyor artik cunku...

Yag karisik almistim faydali yaglar iceriyor. Omega 3, 6 , 9 gibi ama iste kilo alirim kafasi.

Senin nasil gidiyor? Kacamak yok diyorsun tartida farketti mi bari.

Evet ya, sabah tartıldım. İyiydi. Salı gününü kazasız atlatırsam bu haftayı iyi kapatmış olucam. Haftasonu misafirim vardı ama Allah'tan çok kafa bir arkadaşım. Öyle abuk ikramlar yapıp, ağırlamak zorunda kalmadım.

Bence 1 kaşık yağdan hiç bişey olmaz. İştahımı açtı bahanesiyle yeme yeterki.

Hacematı araştır bak. Kimseye güvenmezsen Saraçoğlu da yapıyor.

Turkiye'ye gelirsem arastiracagim sam.

Ayy bilmiyorum zaten acik olan istahimi kapatmaya calisiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…