- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.201
Biz daha evde kalırız Lucy :))Ilan verelim doktor istemiyoq, muhendis istemiyoq, disinda kalan elemanlar gelebilir diye.
Sahi orada su var mi ? Masalara oturuyorsun , 1 dk konusuyorsun sonra siradaki diyorsun.
Burada var ben hic gitmedim. Gitsem mi aceeebaaa.
Cok sukur sen de kurtuldun su ilaclardan. Iyi geceler canim.
Ben biraz dahaburdayim , notlarimi geciriyorum. Aklimda ac miyim , ne yesem ki domatesten bademden baska ne secenegim var ki diye deli dusunceler.
Allah razı olsun. Cook teşekkür ederim._Makaron_
Amin canım inşallah tez zamanda iyi olursun. Ben hep dua ediyorum şifa bekleyenlere şifa versin Rabbim tanımadığına ettiğin dua daha makbulmüş kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
Hadi hayırlı geceler iyi yolculuklar sana sağ salim git gel
Puhahahahha otobüste sesim çıkıyordu az daha gulerken :))
Ben evde kalmadim ev bana kaldi diyeceksin kiz.Biz daha evde kalırız Lucy :))
Valla ben arada istiyorum bazen de istemiyorum. İnsanlar genel olarak çok bencil ben de dahil. Bir arada yaşamak çok zor.Ben evde kalmadim ev bana kaldi diyeceksin kiz.
Ben halimden cok memnunum ve bu konuda ciddiyim. Bir okuzu cekemem .
Bir insan yalnizken rahata alismissa baska birini kabul etmesi zor.Valla ben arada istiyorum bazen de istemiyorum. İnsanlar genel olarak çok bencil ben de dahil. Bir arada yaşamak çok zor.
Ya sagol etiketle yolu buldumOkeyeee dorduncuuu gelmeyen kalmasin.
Acik acik yazalim artik.
M Mitsuomi
@_SinsireLLa_
@tulipa
@blackseea
Dogru muyum nisa.
Benim de aksine istahim artti. Soyle pizza, durum , lahmacun cekiyor canim.
Beton delme makinası
Su halimde güldürdün beni ömürlü ol emi
Bana senin gibi baglaclari düzgün ayırabilen birini getir. Kaç tane muhendisle falan konuştum baglac ayiramiyorlar(
Onlar kaldirim muhendisi be canim. Adam yuksek lisans mezunu , eyleniyom, npyon yaziyor. Gerisini sen dusun.
Haraket etti otobüs. Bu mübarek gecede dualarınızda bana da yer acin kizlar sağlık için gidiyorum Ankara'ya.
Ben de istemiyorum doktor. Onlar ve egolari cekilmez. Bana daha dunyadan biri olsun. Muhendiste olabilir bak.
Onlar kaldirim muhendisi be canim. Adam yuksek lisans mezunu , eyleniyom, npyon yaziyor. Gerisini sen dusun.
Ayyy böyle insanlar mesaj yazmasın, sosyal medya falan da kullanmasın lütfen, tahammül edemiyorum, yanlış yazılmış cümleleri okurken midem bulanıyor.(Türkçe'yi "tükçe" yazan bir öğretmen, "mide" yerine "miğde" yazan bir doktor tanıyorum)
Takıntılıyım ben, yasaklasınlar bunları, ya da kamu spotuyla falan doğru yönlerdirsinler.