- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.021
Sağolasın canım benim sıpa tekvando yüzme tarzı şeyler birde gitar kürsü istiyor.Spor il müdürlükleri ücretsiz yaz kursları açıyor canım, bulunduğunuz ilde bir araştır, hemde kurs çeşidi çok oluyor orda
Hangisi kiz.Arkamdan konuşulanları ilk duyduğum zamanlar çok sinirlenirdimde artık takmiyorum beyaa, ben kendimi biliyorum herkes ne düşünürse düşünsün umrumda değiil
Candan ercetinin bi şarkisı vardi ya o geldi aklima
Sağolasın canım benim sıpa tekvando yüzme tarzı şeyler birde gitar kürsü istiyor.
Gitar ko usunda çok emin değilim çünkü solak ve zorlanırsa içe kapanır hemen o yüzden araştırma aşamasındayız
Meşhur sandalyeli klibi vardı yanlış hatırlamıyorsam;Hangisi kiz.
Arkasindan konusulmayan mi var. En iyi dostum dedigin bile konusuyor.
İyilesmeni ve biraz zayiflamami.menu bıldırmeyenler neyı beklıyorlar acaba :)
gitarı solak da calabılır canımSağolasın canım benim sıpa tekvando yüzme tarzı şeyler birde gitar kürsü istiyor.
Gitar ko usunda çok emin değilim çünkü solak ve zorlanırsa içe kapanır hemen o yüzden araştırma aşamasındayız
N nscckts iyi gecelerYine de yazayimda kabul gorur mu bilmem.nasilsa yenmis artik yapacak bisey yok.
8.6.2018
Sabah
Seftali,kiraz,kavun,karpuz(masayi hazirlama sirasinda hangi ara yedim hatirlamiyorum)
Domates,peynir,semiz,yunurta,cay,cavdar ekmegi bir dilim.
Oglen disarda
Ayakustu
Simit,ayran(2 tane simit ayran)
Aksam
Ekmek arasi etdoner,salata,yogurt,cay
Bir yay dilim karpuz
Çalabiliniyor ama öğreten hocanın bu konu da hassas olması lazım.Bazı illerdeki spor müdürlüklerinde taekvando, judo, karate, yüzme gibi çok çeşitli kurslar oluyor, umarım bulunduğun ilde de vardir, bende gönderecem de araştırıyorum senin gibi.
Gitar solak çalınmıyor mu ki, netten de bi araştır çalabilir belki, belli ki hevesi var çocuğun
İşiyorum canım çalabilirler de hocasına denk gelirse dediğim gibi hassas bi çocuk çabuk etkileniyor bu yıl müzik hocamızdan çok çektik illaki sağ kullan diye diretti. Okuldan soğudu müzik günlerindegitarı solak da calabılır canım
ben hem saglak hem solagım konservatuar terkım :)
senelerce gıtar dersı verdım
solaklar da kullanabılır
Hemsiresin demi Tuli? Ben çok hastanede yattım. Hatta bir kere 40. Gün taburcu oldum. Sizleri çok seviyorum. Çok nediren merhametsizleri de var ama plsun artık her meslekte var uyuz tipler. Hakkınız ödenmezKizlar nobete geldim 24 saat.Aksama kadar tekim eleman yetersizliğinden..Ama artık yorgunluklar uyksuzluklar biriktiginden yataktan kaziyarak kalkiyorum.Ise gelirken nasil yurudugumu bilmiyorum.Allahtan haftasonu bir nebze sakin.Ama evde olsam dinlenirdim tabiki.Cok halsizlik var.isler ölüm geliyor şuan.Bu memnuniyetsiz halle nasil gidecek bilmem.Nobetler cok sıkınti.Bir de agresiflik yaptı.Evdekiler gereksiz soru sordular mi deli oluyorum.Ki annem ve bir ablam daha bizde onlar sorarlar bol bol.Hic fazladan konuşup daha çok yorulasım gelmiyor.Tukenmislik sorunum oldu bakalim.
09.06.18
Yanımda sebzeli bulgur pilavı getirdim.Bir kucuk tabak üç kaşık patlica n tava bir kase yoğurt ve meyveli yoğurt getirdim.
M.yogurdun yarışı yerim aksam bir ara.Birkac parca cikolata çay.Nescafe de içeyim kendime geleyim.ileeleyen vakitte simit verirler yarısını dusunuyorum bir dilim kadar yada peynir verirlerse verirler yoksa kuru kuru. BAK EVDEN de peynir getireydim.6-7zlsiyah zeytin yerim.Bir bardak kayısı suyu.Dolapta var.O an işler yorarsa ikiye de çıkabilir.Akl8ma sporu koyduğum halde(göbek durumundan dolayi ) bu halde yapamıyorum halim yok çünkü.Oyle göbekli göbekli geziyorum.O olmasa zoruma gitmeyecek görüntü idare eder .Suyu da aklima koydum bakalim.Bir litre içer oldum.Az kendimi topladım su yönünden.
Menü değişirse eklerim olaki unutmazsam
N nscckts