Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Bu haftayi hic begenmedim, dunku yulaf ezmeli sekerlimsi sey sanirim seker degildi meyve katkiliydi, lazanya , pirinc suyu . Ben de hemen patlamaya hazir bi insulin direnci.

Bugunden sonra toparliycam yine. :KK51:

9 Haziran 2018 menusu N nscckts

Sabah : bir avuc kabak cekirdegi + 3 badem + yarim latte

Oglen Zerdecal latte ile gecistiricem . Sayisi muhim degil.

Aksam : bir tabak sebzeli(lahana +havuc + brokoki kavrulmus) , kozlenmis tatli patates + 2 bardak sodali ayran

Geceye dogru domates , yogurt. Badem de olabilir ama cok tercih etmiyorum hem sayi olarak kaciyor hem de yatmadan once tuketmek bana gelmiyor.
Akşam ve gece yediklerini gündüz
Gündüzleri geceye mi çevirsen birde öyle denesene

Nurtopu gibi en gereksizinden üst komşum oldu şuan
Bugün taşındılar
Evimin camları su içinde ! Pencereyi yikadilar sanırım

Hayvansı sesler çıkarıp duran 3 oğlu var

Küfürlü konuşmalar :KK43:

Burdan taşınmak bana farz oldu bence

Akşam ve gece yediklerini gündüz
Gündüzleri geceye mi çevirsen birde öyle denesene
Ben aksam acikanlardanim sabah yesem aksam da yiyicem. Cok denedim aksam 8 den sonra bana bi haller oluyor. :KK70:

Kahvalti yaptigim gun 4 ogun yiyorum ben. :confused:

Ay cikiyor beni cok etkiliyor olabilir.. :KK8:

Mitsuomi ve Makaron canım
Iki kisi fire vermisiz neyse ki fazla degil. :KK53:

Ben aksam acikanlardanim sabah yesem aksam da yiyicem. Cok denedim aksam 8 den sonra bana bi haller oluyor. :KK70:

Kahvalti yaptigim gun 4 ogun yiyorum ben. :confused:

Ay cikiyor beni cok etkiliyor olabilir.. :KK8:

Iki kisi fire vermisiz neyse ki fazla degil. :KK53:
Kaç gündür firesizdik dün 2 fire
Geç saate kadar da bekledim halbuki

Nurtopu gibi en gereksizinden üst komşum oldu şuan
Bugün taşındılar
Evimin camları su içinde ! Pencereyi yikadilar sanırım

Hayvansı sesler çıkarıp duran 3 oğlu var

Küfürlü konuşmalar :KK43:

Burdan taşınmak bana farz oldu bence
Komsu gurultusu de cekilmez. Laf dinlemeyen cocuklarda . Ben en ustteyim en cok gurultuyu ben yapiyorum. Jillian yaparken bile dikkat ediyordum ip filan atlamam yani. Zayifliycam diye komsuyu rahatsiz edemem. Ustelik yasli bir kadin.

Gonul ister ki fire olmasin ama artik herkes menu bildirmeye alismis olmali. Tulipa bi kac gun menuuu menuu diye durttum o da alisti. :KK70:

tulipa tulipa hizli cikti haha en erken menu bildirimini o yapmis.
Tulipada hiç fire yok henüz :)

Komsu gurultusu de cekilmez. Laf dinlemeyen cocuklarda . Ben en ustteyim en cok gurultuyu ben yapiyorum. Jillian yaparken bile dikkat ediyordum ip filan atlamam yani. Zayifliycam diye komsuyu rahatsiz edemem. Ustelik yasli bir kadin.

Kışın soğuk yazın sıcak diye en üstü almadiydim
Ben aslında 2 . Kat severim ama insanlar değişmiş çoğunun hayvansı dürtüleri açığa çıkmış suanki aklım olsa en üstde otururdum

Hiç balkondan birşey silkelemem hiç yıkanmış ıslak halıyı sarkitmam hiç uzun çarşafları asmam hem görüntü hem aşağıya rahatsızlık kirlilik olmasın diye

Ama mübarek herkes tepeme silkeler

Hiç balkondan birşey silkelemem hiç yıkanmış ıslak halıyı sarkitmam hiç uzun çarşafları asmam hem görüntü hem aşağıya rahatsızlık kirlilik olmasın diye

Ama mübarek herkes tepeme silkeler
Millet dusuncesiz bi de dusuncesiz cocuklar yetiştiriyor. Hayvana merhamet yok. Tas atip duruyorlar ama evde esya kirsalar hemen tokat atarlar. Boyle yetişen cocuktan ne beklersin.

Tadını sevdiysen sıkıntı çekmezsin hadi bakalım ha gayret
Evet bence de gecisi kolaylaştırdı. Zaten vertigo doktorum da oyle onermisti. Tadi otekini aratmiyor.

Yesil kahve alicam bi de. :)

Teknolojiyi kullanmak arada iyi oluyor whatsup niye kullanmıyon ki sen
Kullanıyorum da bakmiyorum bazen sessizde unutuyorum. Eve gittim mi zaten laptop telefon kenara atiliyor:)

Senin whatsaabin bende niye yok aklinyolu1 :)
Kullanmadigimdan olabilir mi acaba:)

X