- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.981
Iki gundur herkes tamamdi galiba. krizantem gelir birazdan.benı eksı vermek stresıne sokmayın ya
bırde bıraz kacırdım
ramazan dıye boyle oldu
calısıyorum dıye yıyorum
cok yogunum dıye
seklınde soylemlerı benı benden alıyor
oy tulıpa oy
hastane , okul, iş yemeklerı herzaman dıyete uygundurIki gundur herkes tamamdi galiba. krizantem gelir birazdan.
O kafasina gore yemek hazirlamiyor. Hastanede ne cikarsa , ablasi ne yaparsa o bakimdan sikintili. Bilmiyorum orada hastanede ne cesit yemekler veriliyor . Simite bi bahanem yok .tulipa
Bir haftasi kaldi bakalim duzelecek mi.hastane , okul, iş yemeklerı herzaman dıyete uygundur
ben hıc kılo aldıracak menu gormedım yemegı sırketden olan bı yerde
hele kı hastane yemegı aslaaa
o tamamen onun iştahı
uykuya oruc tutturanlar da varBir haftasi kaldi bakalim duzelecek mi.
Bizim botanik kursunda bir kiz var , kiz oruc tutuyor yoruluyor diye kursa gelmiyor. Arkadasi notlari alip ona veriyor.
Ben de agresiftim bugünlerde günaşırı nobet oruç sıcaklar cok kotu.Niye bilmem yaa.Ablamla atışıp duruyoruz yemek temizlik anlayışımız uymuyor.Anneme bile agresiftim bazen.Ne bilim onlara mi nazım geciyor.Yazdan nefret ediyorum.Gunasiri nöbetten nefret ediyorum.Izin dönemi geldi.Izinsiz bile günaşırı.Herkes 12gun kullanacak ben 12gun harcamak istemiyorum 5 gün alaçam( 10 yıla kadar 20 gün.Idareli kullanmam lazim.4 yil da özelden var Ama onlar sayılmıyormuş.).Ama ben zora girecem herkesin 12gun iznini çekmiş olacam.Diger 5 günü de ancak eylülde alırım.Onlarla eşitlemek icin.Cozmussun olayi.
Sagolun kizlar zor eve geldim bugun. Yoksa sohbet ederdim sizinle.
Bilmiyorum ki nisacim , regl + mide + vertigo cekilmiyormus. Onu anladim. Mola vererek geldim zaten , uzandim simdi dus almam gerek. Yarina gecer herhalde . Gozum filan da sismis anlamadim.
Sagol canim sende. Bazen kusma ataklari yapiyor.
Hadi hayirlisi, Ne guzel tam tatil de sen cocuklara niye bagiriyorsun. Ilaclar seni agresif mi yapti sen cunku sinirli bir insan degilsin.
Kilo konusunu takma bende de artis var biraz ama yediklerimde sorun yok, bugun lazanya icin pisman oldum ama yarin patatese basliycam. Dort gun patatesle atlarim bunu.
Bilmiyorum ki yorum yok.uykuya oruc tutturanlar da var
oruc tutup butun gun uyuyan komsum gıbı
o gunesın altında ınsaatda calısanlar napsın bılemıyorum kı
Kimi calismak ister is bulamaz , kimi de boyle isyan eder.Ben de agresiftim bugünlerde günaşırı nobet oruç sıcaklar cok kotu.Niye bilmem yaa.Ablamla atışıp duruyoruz yemek temizlik anlayışımız uymuyor.Anneme bile agresiftim bazen.Ne bilim onlara mi nazım geciyor.Yazdan nefret ediyorum.Gunasiri nöbetten nefret ediyorum.Izin dönemi geldi.Izinsiz bile günaşırı.Herkes 12gun kullanacak ben 12gun harcamak istemiyorum 5 gün alaçam( 10 yıla kadar 20 gün.Idareli kullanmam lazim.4 yil da özelden var Ama onlar sayılmıyormuş.).Ama ben zora girecem herkesin 12gun iznini çekmiş olacam.Diger 5 günü de ancak eylülde alırım.Onlarla eşitlemek icin.Lucky serin mi Londra?Serindir neguzel ya.Kisin cok soğuktu orasi.Valla neguzel yerde yasıyorsun.
Devlet de bakıyor sana yerinde olmak icin neler vermezdim.Tabi gurbet de zor yaa
Senin de eksikliğini çektiğin seyler vardir.Valla evlensem evleneceğim kişi idare etse çalışmam da kimse idare etmez zengin olmadıkça
Aman içimi döktüm.Hayat iste ya.
Ortadaki patatesin gideri var.
Ortadaki patatesin gideri var.
Bende evdeyimbırde bıraz kacırdım
ramazan dıye boyle oldu
calısıyorum dıye yıyorum
cok yogunum dıye
seklınde soylemlerı benı benden alıyor
oy tulıpa oy
Ben yagsiz yapiyorum. Yaninda ayranla.
Benim burada tip kazandigimi ve bi sene onun icin hazirlik okudugumu biliyor musun. Kanla hasir nesir olmamak icin vazgectim, makinelere sardim ama uzerine dusseydim o kan gorme korkumu yener miydim hic bilmiyorum.Simdi mesela 16 -08 gun aşırı gidiyoruz 08-16 aralarda.Izin döneminde günaşırı 08-08 olur ki hafta ici insanın canından can götürüyor. Öyle yoruyor ki tek günü bile.Gunasiri hafta ici 08-08 nasil olur anlatamam.Hafta sonu bir nebze daha sakin ona birsey demiyorum
Durmadan yatis yer kalmiyor işlerini halledip başka servise gönderiyorsun..Hastane yapıyorlar eleman almıyorlar.Bu mesleği seçtiğime bin pişmanım.Normal mesai çalıştığımı cok hatırlamam.Bu calisma tarzıyla hasta yakınlarına da agresif oluyorsun.Ve aşırı yorgunluk hata yaptırabilir yani.Yine iyi calisiyoruz.Saglikcilatr akilli insanlar.Elleri cabuk zeki pratik...Ama iste biz de insaniz..Iyisini istemeyi biliyor idare ama kendi iyisini yapmiyor.Hayat çok kotu.Bu meslek bu calisma duzeni benim yaşama sevincimi goturuyor.
Küçük henüz bana bağımlı ama büyük seviyor bahçede oynamayı. Sitemiz baya güvenli bi site bahçeye inip oynuyor şimdilik... bakalım araştırıyorum kursları hayırlısı.Hedefini tutturursan bi kupan oluyor. O bakimdan guzel at.
Patates yedigim gun ben kilo veriyorum cok ilginc. Tatli patates aldim yine yarin yapacagim.
Patates = odemsavar benim icin. Pirinc ise NO NO
Onlar da sana cok merakli degildir.Sikilirlar tabi ki. Eskisi gibi sokakta oynamakta yok. Ev ev , gonder kurslara hem beyinleri hem fizikleri gelissin.
Küçük henüz bana bağımlı ama büyük seviyor bahçede oynamayı. Sitemiz baya güvenli bi site bahçeye inip oynuyor şimdilik... bakalım araştırıyorum kursları hayırlısı.
O kadar şiştim ki nefes alırken şancı giriyor karnıma 9 aylık modunda karnım :)