- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.041
Mitsuomi ve Makaron canım
Akşam ve gece yediklerini gündüz9 Haziran 2018 menusu N nscckts
Sabah : bir avuc kabak cekirdegi + 3 badem + yarim latte
Oglen Zerdecal latte ile gecistiricem . Sayisi muhim degil.
Aksam : bir tabak sebzeli(lahana +havuc + brokoki kavrulmus) , kozlenmis tatli patates + 2 bardak sodali ayran
Geceye dogru domates , yogurt. Badem de olabilir ama cok tercih etmiyorum hem sayi olarak kaciyor hem de yatmadan once tuketmek bana gelmiyor.
Ben aksam acikanlardanim sabah yesem aksam da yiyicem. Cok denedim aksam 8 den sonra bana bi haller oluyor.Akşam ve gece yediklerini gündüz
Gündüzleri geceye mi çevirsen birde öyle denesene
Iki kisi fire vermisiz neyse ki fazla degil.Mitsuomi ve Makaron canım
Kaç gündür firesizdik dün 2 fireBen aksam acikanlardanim sabah yesem aksam da yiyicem. Cok denedim aksam 8 den sonra bana bi haller oluyor.
Kahvalti yaptigim gun 4 ogun yiyorum ben.
Ay cikiyor beni cok etkiliyor olabilir..
Iki kisi fire vermisiz neyse ki fazla degil.
Gonul ister ki fire olmasin ama artik herkes menu bildirmeye alismis olmali. Tulipa bi kac gun menuuu menuu diye durttum o da alisti.Kaç gündür firesizdik dün 2 fire
Geç saate kadar da bekledim halbuki
Komsu gurultusu de cekilmez. Laf dinlemeyen cocuklarda . Ben en ustteyim en cok gurultuyu ben yapiyorum. Jillian yaparken bile dikkat ediyordum ip filan atlamam yani. Zayifliycam diye komsuyu rahatsiz edemem. Ustelik yasli bir kadin.Nurtopu gibi en gereksizinden üst komşum oldu şuan
Bugün taşındılar
Evimin camları su içinde ! Pencereyi yikadilar sanırım
Hayvansı sesler çıkarıp duran 3 oğlu var
Küfürlü konuşmalar
Burdan taşınmak bana farz oldu bence
Tulipada hiç fire yok henüz :)Gonul ister ki fire olmasin ama artik herkes menu bildirmeye alismis olmali. Tulipa bi kac gun menuuu menuu diye durttum o da alisti.
tulipa hizli cikti haha en erken menu bildirimini o yapmis.
Komsu gurultusu de cekilmez. Laf dinlemeyen cocuklarda . Ben en ustteyim en cok gurultuyu ben yapiyorum. Jillian yaparken bile dikkat ediyordum ip filan atlamam yani. Zayifliycam diye komsuyu rahatsiz edemem. Ustelik yasli bir kadin.
Millet dusuncesiz bi de dusuncesiz cocuklar yetiştiriyor. Hayvana merhamet yok. Tas atip duruyorlar ama evde esya kirsalar hemen tokat atarlar. Boyle yetişen cocuktan ne beklersin.Hiç balkondan birşey silkelemem hiç yıkanmış ıslak halıyı sarkitmam hiç uzun çarşafları asmam hem görüntü hem aşağıya rahatsızlık kirlilik olmasın diye
Ama mübarek herkes tepeme silkeler
Tadını sevdiysen sıkıntı çekmezsin hadi bakalım ha gayretMuttapa7555 ben dışarıda tamamen kafeinsize cevirdim. Insallah bu hafta kurtulucam kafeinden. Her sey sirayla:)
Teknolojiyi kullanmak arada iyi oluyor whatsup niye kullanmıyon ki senKosa kosa kursa geldim kurs iptal. Hoca hastaymis. WhatsApp dan 8 de yazmislar ama ben whatsapp a bakmıyorum ki:) neyse geldigim gibi dönmesini de bilirim:)
Evet bence de gecisi kolaylaştırdı. Zaten vertigo doktorum da oyle onermisti. Tadi otekini aratmiyor.Tadını sevdiysen sıkıntı çekmezsin hadi bakalım ha gayret
Kullanıyorum da bakmiyorum bazen sessizde unutuyorum. Eve gittim mi zaten laptop telefon kenara atiliyor:)Teknolojiyi kullanmak arada iyi oluyor whatsup niye kullanmıyon ki sen
Kullanmadigimdan olabilir mi acaba:)Senin whatsaabin bende niye yok aklinyolu1 :)