-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.061
Ay yok malesef bende foto cekemedimAmaniiin o yoğunluktan foto çekebilsek keşke tozunu attırırdık yarışmaların
sendeki 20 kişi yarında bana gelecek
Iyi tutmussun bi de tutmasan. Yemek yeseydin daha iyiydi:)Kızlar dün acaip yogundum sonra gece menü yazmak için geldim naptıysam nete giremedim wifida sıkıntı vardı delirtti beni . O kadar yemegin arasında kendimi tuttum bi dilim pasta ve 1 dilim börek sahurda yedim olcak seymi
24 saat zor hic aran yok mu. Bi de farkinda değilsin ama ekmek ve tatlilar seni daha fazla yorgun olmana sebep olur.Yeni uzandim simdi.Umarim kimsenin bir isteği olmaz artik bir süre.
Ben yeni alisiyorum. Cok acim ya iki tabak sebze ve iki patates yedim. Doktum ustune feslegeni , kekigi.ben baharatsız yasayamam :)
baharatsız tek gunum gecmedı su hayatda
Ayran , yogurt , sut cesitleri nedir ? Protein her zaman et diye mi gecmeli.Menülerinde protein hiç görmüyorum bi nedeni var mi
feslegen de kekık de cok lezzet verırBen yeni alisiyorum. Cok acim ya iki tabak sebze ve iki patates yedim. Doktum ustune feslegeni , kekigi.
Seyden yazdim boyle , bu kiz hep latte latte iciyor . Tuhaf gorunuyor disaridan. Ben olsam ben de sorgulardim.ben gunde 70 gram proteın alıyorum sanırım
gunde 1 lıtre ayran
hergun kesın peynır
hergun 2 yumurta
hergun kesın bır porsıyon et
hergun badem cevız fındık fıstık ortalama 1-2 avuc
baya proteın agırlıklı beslenıyormusum ben yahu
Bi pul biberle isim olmaz.feslegen de kekık de cok lezzet verır
ben karabıbersız toz nanesız ve pul bıbersız de asla yemek yapmam mutlaaka her yemegımde her mezemde her corbamda var
pul bıberıde toz naneyı de ben yapıyorum
mevsımınde naneyı alıp ıyıce yıkayıp guneste kurutup cam balkon oldugu ıcın tertemız kuruyor guneste
onu ıyıce rondodan cekıyorum mıs gıbı nane
pul bıber cok zahmetlı
acı ve tatlı karısık yaparım kırmızı bıberı alıp yerı adıyaman besnidir esım oralı ordan kayınpederımın bagından alıp tek tek yıkayıp dograyıp guneste zeytınyagıyla ovarak kurutup onu döve döve ufalıyorum baya zahmetlıdır ama ınanılmaz bır lezzetı var :)