Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Amaniiin o yoğunluktan foto çekebilsek keşke tozunu attırırdık yarışmaların

sendeki 20 kişi yarında bana gelecek
Ay yok malesef bende foto cekemedim misafir varken olmuyo malesef:))
Artık rahat bi günümde yemeklerin fotolarını rahatca ceker katılırım İnsallah az kaldı cünkü :)

Kızlar dün acaip yogundum sonra gece menü yazmak için geldim naptıysam nete giremedim wifida sıkıntı vardı delirtti beni . O kadar yemegin arasında kendimi tuttum bi dilim pasta ve 1 dilim börek sahurda yedim olcak seymi

Kizlar bittim sabahtan beri durmuyorum.Tek kişi çalışıyorum bugün.Arada boyle tek olacaz ustelik gun asiri geldigimiz yetmezmis gibi..Hasta yakınları ben durmadigim halde acele edisleriyle ve kabaliklarıyla suriyeliler de tek kekime turkce bilmedikleriyle sinir etti .Ya ablam yada evlilik olsa es kisisi musade etse istifa ederim bir lokma bir hirka inanin cok mutlu olurum.O giyecekler bir ömür yeter zaten.Viyanaya gitmediğime bin pişmanım.Orda bazen çalışır bazen çalışmazdım enazindan.Dinlendirirdim arada kendimi.Cok yorgun halsiz mutsuz ve stresliyim bu aralar had safhada.

Gunluk almam gereken protein miktari 50 gram.

Iki buyuk bardak ayran 6-8 gram

Iki kase yogurt 20 gram

Iki tabak sebze (325 gram ) 9-10 gram

Kabak cekirdegi bir avuc 2.5 -5 gram

Badem (25 gram) 5 gram

Iki tatli patates 2 gram

50 gram etti. Yediklerimizi taniyalim.

ben gunde 70 gram proteın alıyorum sanırım

gunde 1 lıtre ayran
hergun kesın peynır
hergun 2 yumurta
hergun kesın bır porsıyon et
hergun badem cevız fındık fıstık ortalama 1-2 avuc

baya proteın agırlıklı beslenıyormusum ben yahu

Ben yeni alisiyorum. Cok acim ya iki tabak sebze ve iki patates yedim. Doktum ustune feslegeni , kekigi.
feslegen de kekık de cok lezzet verır
ben karabıbersız toz nanesız ve pul bıbersız de asla yemek yapmam mutlaaka her yemegımde her mezemde her corbamda var

pul bıberıde toz naneyı de ben yapıyorum

mevsımınde naneyı alıp ıyıce yıkayıp guneste kurutup cam balkon oldugu ıcın tertemız kuruyor guneste
onu ıyıce rondodan cekıyorum mıs gıbı nane

pul bıber cok zahmetlı
acı ve tatlı karısık yaparım kırmızı bıberı alıp yerı adıyaman besnidir esım oralı ordan kayınpederımın bagından alıp tek tek yıkayıp dograyıp guneste zeytınyagıyla ovarak kurutup onu döve döve ufalıyorum baya zahmetlıdır ama ınanılmaz bır lezzetı var :)

Seyden yazdim boyle , bu kiz hep latte latte iciyor . Tuhaf gorunuyor disaridan. Ben olsam ben de sorgulardim.

Yalniz yogurdu eksik yazmisim. Bir kase yogurt 250 gram oluyor nerdeyse , normalde gunde yarim kilo yiyorum ben yani. 50 gram sadece o oluyor.

Bi pul biberle isim olmaz.

Bilmiyorum yeni yeni kullaniyorum sonra atiyorum ozellikle cig domatesle hosuma gidiyor .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…