Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Bayrama 74 le girmek ve tabikide aynı kiloyla çıkmak istiyorum

Bayrama 74 le girmek ve tabikide aynı kiloyla çıkmak istiyorum
kılo almadan cıkarsın nıye cıkmayasın
sabah guzel kahvaltı yapar gıttıgın yerde de sadece cay ıcersın
sahsen ben oyle yapıcam

dedıgım gıbı kendınızı seker hastası veya çölyak hastası olarak dusunun
oyle olsaydı napardınız yemezdınız dımı
ben kendımı oyle dusunuyorum
gluten alerjım var gıbı dusunuyorum seker hastasıyım gıbı dusunuyorum
yemeye devam edersem bıgun olucam cunku oyle dusunuyorum

sende oyle dusun :)
bayram boyunca toplam 2 dılım baklava yenılebılır
1 catal bırınde 1 catal dıgerınde derken
1 dılım baklava 3 catal eder 6 catal baklava yanı 2 dılım yıyebılırsın cok zorda kalıcaksan eger
veya onun yerıne gercek sahlep ve kecı sutunden olan maras dondurması hakıkı dondurma

dun benı gorenler 65 kg gıbı duruyorsun dedıler mest oldum mest :)
65 zaten benım ıdeal kılom ve hedef kılom keskeeee dedım
az kaldı az
kara gorundu
bukadar kıloyu verdımse 65 kg da olurum

kendıme ınanıyorum ben
ne ıstedım de yapmadım ne ıstedım de basaramadım dıyorum hep kendıme
ustelık kızımın daha guzel annesı olacak saglıklı olucam yaslandıgımda kılomla kımseye ezıyetım olmayacak
daha ucuz kıyafetler cesıt cesıt
en buyuk odul kendıme

Bıgün feci sinirliyim neden bende bilmiyorum. Herşey batıyor sanki bana çocuklara bağırdım biraz sakinleşince de moralim bozuldu bağırdım diye
Karne telaşıydı sütçüydü oydu buydu derken bu saat oldu evi süpürmem lazım ama sinirim tepemde yorgunum sıcaktan mıdır nedir halsizlik var kilom sürekli artıyor ona canım sıkılıyor. Napsam bilemiyorum

Haklısın canım.
Çok şükür tatlı sevmiyorum ben, 86 kiloyken de hiç bir bayram tatlı yemedim gittiğim yerlerde, hele baklavayı üste para versen yemem o derece yani
Benim tek sorunum biz her bayram ilk gün kayınvalidemlere ikinci gün annemlere kahvaltıya gideriz. Tabii bayram sabahı, ramazan sonrası börekler çörekler pogaçalar... bu iki gün kahvaltıdan kurtarabilirsem kendimi tam süper olacak

Menüm yazayım bari 8 haziran
Sabah 2 dilim peynir 1 domates 5 badem
Öğle 7 kiraz yarım şeftali
Akşam 4kaşık yeşil mercimek 3 kaşık yoğurt biraz salata
Birde sade kahve içerim yarım bardak maden suyu ile
Şu 2 lt
Spor yok
N nscckts

hastalıktan yenı cıktın yorgunsun sinirlerın yıprandı ödem oldu cok normal
duzenlı kılo veren ıradelı bırısın hıc kafana takma bence

cevız ve bademe agırlık verıp sureklı salatalık yıyıp cok yemıs yıyormus gıbı gorunup kurtulabılırsın

N nscckts 8.6.2018 menümü yazayım unutmadan,
Bugün ne sahur ne kahvaltı yok bende, sabah geç kalmışım aceleyle 1 bardak su içip çıktım, az önce de
1 kase yoğurt 1 tane sarma ve 1 kayısı yedim
Akşam yemeğinde tavuk ve pirinç pilavı ikilisi olacak ama ben tavuk sevmiyorum pilavı da unutalı çok olmuş,
oyüzden dünden kalan bamya çorbasını içerim
Salata ve ayranla günü kapatırım artık.

Oyy sakin ol kuzum yaa, arada oluyor hepimize böyle, kullandığın ilaçlar hormonlarına da etki etmiştir belki, kilo da yine ilaçların etkisiyle ödemdendir büyük ihtimalle, stres insanın büyük düşmanı, bi elini yüzünü yıka şööyle soğuk suyla toparla kendini, süpürge de az bekleyiversin

Gömlek kolay kumaş pantolon çok zor
benım ıcın farketmıyor
kumas pantolonda utu ızı yapılıyor ya paca ıclerınde yerlerı var ordan katlayıp utuyu basıyorum :) esımde bende hep klasık gıyındıgımız ıcın sureklı gomlek kumas pantolon utuluyorum gunluk degısıyoruz kıyafet bırde elım alısmıs olacak kı pantolon da 2-3 dk mı alır yanı

Perişan etti ilaçlar beni ağzımda sürekli acı bir tad var meyveyi o yüzden yiyorum başka türlü geçmiyor.
Antibiyotikler toplamda 2500 mg oluyor hergün 2 iğne 2 hap alıyorum ve artı 2 öksürük ilacı 1 alerji hapı birde ağrı kesici var tabi bunlar da günde 3er tane midem eczaneye döndü

Süpürgeyi yaptım kurtuldum durdukça stres yapıyor. Biri bana sataşsada kafa göz dalsam diyorum ben çantayla vurmazdım ama

Sağolun kızlar iğneler bitince diyeti feci sıkı tutucam artık ödem yada kilo gidecek mecbur

Seni anlıyorum kuzum malesef bende şuan aynıyım
Ve o inanki ödem veya meyveden olan bir şişkinlik
Ve hiç endiselenme hemen geri gidecek

Olur böyle şeyler çabuk toparlarsin haftaya fazlasıyla vermiş olursun

Bugün sacima keratin yapicam
Hem bakım hem düzleştirme amaçlı
O maske 2 _ 3 gün saçımda bekleyecek öyle yikanicam

Size sacimin öncesi ve sonrası resmini atarım.:)

Uzun mu saçların? Birde dalgalı galiba.
Benim saçlarda belime kadar uzadı az kısaltmam gerek, seviyorum uzun saçı, kestiremiyorum oyüzden. rengini de açtırdım kırılmaya başladı uçları

8 haziran 2018 menusu N nscckts

Sabah : yarim latte , zerdecal latte

Oglen : lazanya + salata( fenalastim secme sansim ya balik ve patates ve lazanyaydi. Balik kurumus gorunuyordu ben de lazanya ve salatayi sectim )
+ kafeinsiz soya latte

Ara : 70 gram yulaf ezmeli antep fistigi , findik , kabak cekirdegi , hafif tatlimsiydi buna da dikkat etmeden almisim.

Aksam : 20 badem + 1 kase yogurt

Ara : Domates + marul

Sonra sadece yogurt olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…