- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.961
Deliii yaaa .dunyanın bınbırturlu halı var
bende her dısarı cıkacagım zaman temızlık yaparım tatıle gıdecegım zaman hastalandıgımda ozellıkle mutlaka hergun temızlık yaparım
allah korusun kaza gecırırsın duser bı tarafını kırarsın ölümlü dunya
hem vucut temızlıgım hem ev temızlıgım her an herseye hazırımdır
eger temızlık yapmayım varya kesin ogun ölürüm
Ayni seyi yazmisiz nedense kesin deli.Deli yaa!
Ben de bana bişey olsa son derdim insanların arkamdan konuştukları olur diyorum... ama haklısın galiba, senin kadar asla olamam da azıcık feyz almam lazım.
Yarın misafirim var. Bu aşkam o evi nasıl toplucam düşündürmüyor değil.
Kirgin ciceklerdeki mudire.Slm kızlar, ben geldim
Okulu kapatıp tatili başlatıp geldiiim
Misafirlerimi ve bayramı da atlatırsam şöööööyle bi keyif kahvesi yapıp ayaklarımı uzatıp içecem valla
En son ne zaman ayaklarımı uzatıp oturdumbilmiyorum hatırlayamadım
Cozmussun olayi.dıyetdeyım deyınce daha cok ısrar edıyorlar ucundan ye bı kereden bırsey olmaz yarın az yersın dıyorlar
ama tokum canım ıstemıyor deyınce susuyorlar
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar inşallah.
Geçmiş olsun canım, acil şifalar..
aklınyolu1 midene ne dokundu acaba
Sagol canim sende. Bazen kusma ataklari yapiyor.Geçmiş olsun lucy baş dönmesinden miden etkileniyor mu acaba dikkat et kendine
Bıgün feci sinirliyim neden bende bilmiyorum. Herşey batıyor sanki bana çocuklara bağırdım biraz sakinleşince de moralim bozuldu bağırdım diye
Karne telaşıydı sütçüydü oydu buydu derken bu saat oldu evi süpürmem lazım ama sinirim tepemde yorgunum sıcaktan mıdır nedir halsizlik var kilom sürekli artıyor ona canım sıkılıyor. Napsam bilemiyorum
Aynen oyle moral bozmak tamamen yanlis tepki.hastalıktan yenı cıktın yorgunsun sinirlerın yıprandı ödem oldu cok normal
duzenlı kılo veren ıradelı bırısın hıc kafana takma bence
cevız ve bademe agırlık verıp sureklı salatalık yıyıp cok yemıs yıyormus gıbı gorunup kurtulabılırsın
Bana da bi supurge lazim ya olmadi el supurgesiyle supurucem.Oyy sakin ol kuzum yaa, arada oluyor hepimize böyle, kullandığın ilaçlar hormonlarına da etki etmiştir belki, kilo da yine ilaçların etkisiyle ödemdendir büyük ihtimalle, stres insanın büyük düşmanı, bi elini yüzünü yıka şööyle soğuk suyla toparla kendini, süpürge de az bekleyiversin
Sağolun kızlar iğneler bitince diyeti feci sıkı tutucam artık ödem yada kilo gidecek mecbur
Bugün sacima keratin yapicam
Hem bakım hem düzleştirme amaçlı
O maske 2 _ 3 gün saçımda bekleyecek öyle yikanicam
Size sacimin öncesi ve sonrası resmini atarım.:)
İnşallah canım hayırlısı bakalım çok sağolSeni anlıyorum kuzum malesef bende şuan aynıyım
Ve o inanki ödem veya meyveden olan bir şişkinlik
Ve hiç endiselenme hemen geri gidecek
Olur böyle şeyler çabuk toparlarsin haftaya fazlasıyla vermiş olursun
63 ü gördüm olmadı ödem çayı içerim. Bıgün hemşire de dedi vücudun ödem tutabilir diye iğnelerden dolayı. Diyetimi bozmam canım. Ama canım sıkılmıyor değil.Aynen oyle moral bozmak tamamen yanlis tepki.
Moral bozup diyeti de bozmak geliyor insanin icinden ama yemezler.
Bana da bi supurge lazim ya olmadi el supurgesiyle supurucem.
Yediklerin fazla degil . Odemdir o.
Benim de kina zamanim geldi ya. Bugun de yapamadim.
Sindy konusamadik. Nasil gidiyor.
Menu disinda , haftalik hedef oyunu icin_Makaron_ u etiketliyorsun. Kilo veriyorsun . Bu kisma pur dikkat. Baska bi si yok.
Ne bilim ben deli gibi bağırıp durdum kendi kendime sırf çocuklara bağırdım diye :)))Cozmussun olayi.
Sagolun kizlar zor eve geldim bugun. Yoksa sohbet ederdim sizinle.
Bilmiyorum ki nisacim , regl + mide + vertigo cekilmiyormus. Onu anladim. Mola vererek geldim zaten , uzandim simdi dus almam gerek. Yarina gecer herhalde . Gozum filan da sismis anlamadim.
Sagol canim sende. Bazen kusma ataklari yapiyor.
Hadi hayirlisi, Ne guzel tam tatil de sen cocuklara niye bagiriyorsun. Ilaclar seni agresif mi yapti sen cunku sinirli bir insan degilsin.
Kilo konusunu takma bende de artis var biraz ama yediklerimde sorun yok, bugun lazanya icin pisman oldum ama yarin patatese basliycam. Dort gun patatesle atlarim bunu.
Tavuklu parmak kebabı sulu köfte saç kavurma tarifini versene şoyle pratikce sana da zahmet olmadan.Ayy ewet yaa bu akşamdan başliciiim yemekleri yapmaya yarın akşama anca yetişir
Kağıt kalemi hazırla menüyü yazıyorum not et
Mercimek çorbası
Tavuklu parmak kebabı
Sac kavurma
Sulu köfte
Sodalı tepsi böreği
Yoğurtlu mor lahana salatası
Domates salatası
Acı biber turşusu
Tatlı olarak şöbiyet (baklava yufkasından kendim yapıciim) ve dondurma..
20 kisi eve sigmaz be.Hic 20 kişi ağırlamadım vay canina.Amaniiin o yoğunluktan foto çekebilsek keşke tozunu attırırdık yarışmaların
sendeki 20 kişi yarında bana gelecek
menulerın ramazandan once de farklı degıldı08.06.18
Sahurda bir simiti goturduydum iste iki dilim kadar 5-6zeytin kayısı suyu süt yarim meyveli yoğurdu
Iftarda sebzeli meyhane pilavı bir tabaklık.Superdi ellerime saglik evdekilerin yemeklerini beğenmiyorum genelde.Az patlica n tava.Arsindan yarim meyveli yoğurt.Bir litre su,yarim tabak kiraz bir dilim çikolata kahve .Sahura kalkirmiyim bilmiyorum yeterince yemiş oluyorum bir de sahurda canim istemiyor.Biberli yoğurt yapabilirsem simdi ,kalkarım.Ablam yumurta yapiyor yazın gitmiyor.Sahurda yetmezsem ertesi gün daha zor geciyor.Zor dayanıyorum ben ya.Bitkisel hayatta oluyordu.Ama napalim boynumuzun borcu.
Ramazan olmasa bukadar yüklemem .Arada az yediklerim kurtarıyordu enazindan.
N nscckts
aynen baya uzun ben kendım boyayıp kendım kesıyorum saclarımıUzun mu saçların? Birde dalgalı galiba.
Benim saçlarda belime kadar uzadı az kısaltmam gerek, seviyorum uzun saçı, kestiremiyorum oyüzden. rengini de açtırdım kırılmaya başladı uçları
Hedefini tutturursan bi kupan oluyor. O bakimdan guzel at.Eh işte
Tamam yapayım tahminimi
Sadece kendimi dimi
_Makaron_ kilom 61.9 dü hedefim 61.4 valla yalan yok
Patates yedigim gun ben kilo veriyorum cok ilginc. Tatli patates aldim yine yarin yapacagim.63 ü gördüm olmadı ödem çayı içerim. Bıgün hemşire de dedi vücudun ödem tutabilir diye iğnelerden dolayı. Diyetimi bozmam canım. Ama canım sıkılmıyor değil.
Ne bilim ben deli gibi bağırıp durdum kendi kendime sırf çocuklara bağırdım diye :)))
Tatil başladı bizim tatil çocuklar okulda iken oluyor. Bir kaç kurs var onlara göndermeyi düşünüyorum kısmetse yoksa 3ay bitmez
Senin uyarmani.menu bıldırmeyenler neyı beklıyorlar acaba :)
08.06.18
Sahurda bir simiti goturduydum iste iki dilim kadar 5-6zeytin kayısı suyu süt yarim meyveli yoğurdu
Iftarda sebzeli meyhane pilavı bir tabaklık.Superdi ellerime saglik evdekilerin yemeklerini beğenmiyorum genelde.Az patlica n tava.Arsindan yarim meyveli yoğurt.Bir litre su,yarim tabak kiraz bir dilim çikolata kahve .Sahura kalkirmiyim bilmiyorum yeterince yemiş oluyorum bir de sahurda canim istemiyor.Biberli yoğurt yapabilirsem simdi ,kalkarım.Ablam yumurta yapiyor yazın gitmiyor.Sahurda yetmezsem ertesi gün daha zor geciyor.Zor dayanıyorum ben ya.Bitkisel hayatta oluyordu.Ama napalim boynumuzun borcu.
Ramazan olmasa bukadar yüklemem .Arada az yediklerim kurtarıyordu enazindan.
N nscckts
bırde bıraz kacırdımSenin uyarmani.Bugun ben gec kaldim ama mazeretim vardi ortmenim.
Bizim tulipa yemeklerle resmen ask yasiyor. Boyle menu bildiren yok.