Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Deliii yaaa .

Ayni seyi yazmisiz nedense kesin deli.

Kirgin ciceklerdeki mudire.

Son düzenleme:
dıyetdeyım deyınce daha cok ısrar edıyorlar ucundan ye bı kereden bırsey olmaz yarın az yersın dıyorlar
ama tokum canım ıstemıyor deyınce susuyorlar
Cozmussun olayi.

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar inşallah.
Geçmiş olsun canım, acil şifalar..

Sagolun kizlar zor eve geldim bugun. Yoksa sohbet ederdim sizinle.
aklınyolu1 midene ne dokundu acaba

Bilmiyorum ki nisacim , regl + mide + vertigo cekilmiyormus. Onu anladim. Mola vererek geldim zaten , uzandim simdi dus almam gerek. Yarina gecer herhalde . Gozum filan da sismis anlamadim.

Geçmiş olsun lucy baş dönmesinden miden etkileniyor mu acaba dikkat et kendine
Sagol canim sende. Bazen kusma ataklari yapiyor.

Hadi hayirlisi, Ne guzel tam tatil de sen cocuklara niye bagiriyorsun. Ilaclar seni agresif mi yapti sen cunku sinirli bir insan degilsin.

Kilo konusunu takma bende de artis var biraz ama yediklerimde sorun yok, bugun lazanya icin pisman oldum ama yarin patatese basliycam. Dort gun patatesle atlarim bunu.

Aynen oyle moral bozmak tamamen yanlis tepki.

Moral bozup diyeti de bozmak geliyor insanin icinden ama yemezler.

Bana da bi supurge lazim ya olmadi el supurgesiyle supurucem.

Sağolun kızlar iğneler bitince diyeti feci sıkı tutucam artık ödem yada kilo gidecek mecbur

Yediklerin fazla degil . Odemdir o.
Bugün sacima keratin yapicam
Hem bakım hem düzleştirme amaçlı
O maske 2 _ 3 gün saçımda bekleyecek öyle yikanicam

Size sacimin öncesi ve sonrası resmini atarım.:)

Benim de kina zamanim geldi ya. Bugun de yapamadim.

N nscckts
Sabah: bi dilim ekmek domates yeşil zeytin peynir çay
Ara:türk kahvesi
Akşam: 10 tane sarma

Sindy konusamadik. Nasil gidiyor.

Menu disinda , haftalik hedef oyunu icin _Makaron_ u etiketliyorsun. Kilo veriyorsun . Bu kisma pur dikkat. Baska bi si yok.

Sindy konusamadik. Nasil gidiyor.

Menu disinda , haftalik hedef oyunu icin _Makaron_ u etiketliyorsun. Kilo veriyorsun . Bu kisma pur dikkat. Baska bi si yok.
Eh işte
Tamam yapayım tahminimi
Sadece kendimi dimi
_Makaron_ kilom 61.9 dü hedefim 61.4 valla yalan yok

08.06.2018 menum
Sabah 1 yumurta 5 zwytin 2 kk peynir kirmizi biber
Ogle yarim.kase brokoli corbasi yarim tabak yesil.fasulye yarim kasen yogurt
Aksam tavuk izgara
Su 4 lt

N nscckts

63 ü gördüm olmadı ödem çayı içerim. Bıgün hemşire de dedi vücudun ödem tutabilir diye iğnelerden dolayı. Diyetimi bozmam canım. Ama canım sıkılmıyor değil.

Ne bilim ben deli gibi bağırıp durdum kendi kendime sırf çocuklara bağırdım diye :)))

Tatil başladı bizim tatil çocuklar okulda iken oluyor. Bir kaç kurs var onlara göndermeyi düşünüyorum kısmetse yoksa 3ay bitmez

Tavuklu parmak kebabı sulu köfte saç kavurma tarifini versene şoyle pratikce sana da zahmet olmadan.

08.06.18

Sahurda bir simiti goturduydum iste iki dilim kadar 5-6zeytin kayısı suyu süt yarim meyveli yoğurdu
Iftarda sebzeli meyhane pilavı bir tabaklık.Superdi ellerime saglik evdekilerin yemeklerini beğenmiyorum genelde.Az patlica n tava.Arsindan yarim meyveli yoğurt.Bir litre su,yarim tabak kiraz bir dilim çikolata kahve .Sahura kalkirmiyim bilmiyorum yeterince yemiş oluyorum bir de sahurda canim istemiyor.Biberli yoğurt yapabilirsem simdi ,kalkarım.Ablam yumurta yapiyor yazın gitmiyor.Sahurda yetmezsem ertesi gün daha zor geciyor.Zor dayanıyorum ben ya.Bitkisel hayatta oluyordu.Ama napalim boynumuzun borcu.

Ramazan olmasa bukadar yüklemem .Arada az yediklerim kurtarıyordu enazindan.

N nscckts

menulerın ramazandan once de farklı degıldı

Uzun mu saçların? Birde dalgalı galiba.
Benim saçlarda belime kadar uzadı az kısaltmam gerek, seviyorum uzun saçı, kestiremiyorum oyüzden. rengini de açtırdım kırılmaya başladı uçları
aynen baya uzun ben kendım boyayıp kendım kesıyorum saclarımı
kuafore kırık aldırılacak dıyorsun küt yapıp gonderıyor

Eh işte
Tamam yapayım tahminimi
Sadece kendimi dimi
_Makaron_ kilom 61.9 dü hedefim 61.4 valla yalan yok
Hedefini tutturursan bi kupan oluyor. O bakimdan guzel at.

63 ü gördüm olmadı ödem çayı içerim. Bıgün hemşire de dedi vücudun ödem tutabilir diye iğnelerden dolayı. Diyetimi bozmam canım. Ama canım sıkılmıyor değil.
Patates yedigim gun ben kilo veriyorum cok ilginc. Tatli patates aldim yine yarin yapacagim.

Patates = odemsavar benim icin. Pirinc ise NO NO

Onlar da sana cok merakli degildir. Sikilirlar tabi ki. Eskisi gibi sokakta oynamakta yok. Ev ev , gonder kurslara hem beyinleri hem fizikleri gelissin.

menu bıldırmeyenler neyı beklıyorlar acaba :)
Senin uyarmani. Bugun ben gec kaldim ama mazeretim vardi ortmenim.

Bizim tulipa yemeklerle resmen ask yasiyor. Boyle menu bildiren yok.

Senin uyarmani. Bugun ben gec kaldim ama mazeretim vardi ortmenim.

Bizim tulipa yemeklerle resmen ask yasiyor. Boyle menu bildiren yok.
bırde bıraz kacırdım
ramazan dıye boyle oldu
calısıyorum dıye yıyorum
cok yogunum dıye
seklınde soylemlerı benı benden alıyor

oy tulıpa oy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…