Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Yogun bakimda mi kaliyor .Orda kalsa dahi hic gerek yokki.Gerci refakatçi kaldığına gore servis .Servisteki hastanın hicbir hayatı tehlikesi yoktur.Bosa yoruyorlar kendilerini.Nobetlese kalsınlar bari de yaninda kalan cok yorulmasın.Hayati felç etmeye de gerek yok sizin icin soyluyorum.
Hangi servis?
Sana da gecmis olsun.

suan zaten sadece esı kalıyor cogunlukla da benım esım kalıyor
yatana kadar bır aradalar sadece

Kısmet canım ama 48 saate kadar mayalama süresi oluyor uçakta bozulacağını sanmam kısmet...
Sen bi adapte ol gerisine bakarsın duruma göre

Iste cok plana uymuyorum aslinda..Mesela ne yiyecegim belli olmuyor atıştırma olarak.Gunduzden bir plan yapıp yazabilirim erken vaktim olursa ama uymayabilirim.Bir de bugun 15 te kalktim nobete gittim.Ne ara yazacam gündüzde mesela Erken kalkarsam denerim.Bak yarim simit dedim az once yarımını daha yedim canim istedi.

ama bukadar gec saate bırakınca da unutuyorsun yazmıyorsun sonra da haksızlık dıyorsun :)

Kısmet canım ama 48 saate kadar mayalama süresi oluyor uçakta bozulacağını sanmam kısmet...
Sen bi adapte ol gerisine bakarsın duruma göre
Bakicaz iste yarin olduler mi kaldilar mi belli degil. Evime misafir gelmis gibi hissettim.

Ornek patates yazdim , lahmacun yedim o zaman menuyu degistiriyorum. Domates badem salata yogurt ek olursa gerek gormuyorum . Beslenme tipim belli zaten.

Yok bana demedim haksızlığı makaron itiraz etmişti ya tulipayla bir tutma diye ona dedim:) Ben kabul ediyorum canim. Eksiktim o konuda.Niye ağrıma gitsin:)

Bir hafta hatirlatirsam alisirsin bence. Son ana birakma o zaman unutuyorsun.

Nasil yapılıyor da pirinc sütü?

Tesekur ederim luckycim.Evet aynen boyle boyle alışacam.

E
Evinde kim oldu kiz

Kaybına da gecmis olsun.Allah şifa versin.Bagirsak mide niye alınıyor hastalığı ne?

20 kisilik misafir miii
Ne menü hazırlayacaksin söylesene, örnek menü olsun.Ben de yakin da gerek duyabilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…