- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.821
Nisa Allah akil fikir versin. Boyle hastasin hala is ile geciriyorsun gunu. Cocuk da var ustelik.Gözlerimden ateş fışkırıyor sanki
Ateşim var
İdrar yolu enfeksiyonu
Bademcik iltihaplanması
Harika combo :)
Gelip seni götürebilecek kimse yok mu?Yok cano gidebilmem mümkün değil yolda kesin can veririm
Evdeki ilaçları kullanıyorum kızımın ilaçlarını yarına kolum kalkabilirse gidicem
Nisa kesin git yarın ben 3 gün bekledim 3 haftadır uğraşıyorum bak.Yok cano gidebilmem mümkün değil yolda kesin can veririm
Evdeki ilaçları kullanıyorum kızımın ilaçlarını yarına kolum kalkabilirse gidicem
Sabah erkenden eşimle gitcemGelip seni götürebilecek kimse yok mu?
Sabah erkenden eşimle gitcem
Bugün herkes dedi ama gerçekten kalkamıyorum ateşim 38.6 yürürken bacağım yerinden çıkacak sanki
Şimdi hastaneden aradılar kaynimi acil tekrar ameliyata aliyorlarmis komplikasyon gelişmiş eşimi çağırdılar
Evet oyleymis tadina hic bakmadim sormadim da , sekersiz oluyorsa sonunda super. Her sey gibi denemek gerek. Ben onlarla konusurum bile yeter ki olmesinler.Ay nasıl değerli o biliyor musun ah keşke bende bulabilsem tabi mayası ise :)) bildiğim kadar mayalanma sırasında maya içine koyduğun şekeri tüketerek besleniyor aşırıya kaçmadan içebilirsin. Ama senin insülin muhabbeti var ona bişey diyemem araştır bi istersen
Ben iyiyken temizlik yapmiyorum, bu kiz hasta iken bile yapiyor.Nisa Allah akil fikir versin. Boyle hastasin hala is ile geciriyorsun gunu. Cocuk da var ustelik.
Gözlerimden ateş fışkırıyor sanki
Ateşim var
İdrar yolu enfeksiyonu
Bademcik iltihaplanması
Harika combo :)