- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.881
Neyle besliyorsun ki Allah Allah ne ilginc seyler var dunyadaSu kefiri mayasi getirdim de eve. Daha beslemedim. Beslenmeyince oluyorlarmis dediler de.
Bizim hocaninki bile olmus neden anlamadim.
Yok daha degil.Su yaz bir geçsin de.Evlilik falan olursa lazim olur.Kefirciklerini çağırırım ozaman bu sözünü uNe var istemeye mi geliyorlar yoksam. Benim kefircikler yardimci olsun sana. Gremlinler gibi cogaliyorlarmis.
Daha cok yeniyim bu konuda soylediler sinifta kafama girmedi. Fatma bi de ozelden acikladi bana beraber yapicaz.Neyle besliyorsun ki Allah Allah ne ilginc seyler var dunyada
Tr ye getirirsem paket yapip yollarim size.Yok daha degil.Su yaz bir geçsin de.Evlilik falan olursa lazim olur.Kefirciklerini çağırırım ozaman bu sözünü unutma
Valla neymis bu boyle ilk defa duydumDaha cok yeniyim bu konuda soylediler sinifta kafama girmedi. Fatma bi de ozelden acikladi bana beraber yapicaz.
Seker ve suyla besliycem, bi de sizi seviyorum diycem her gun.
Denildigine gore , bunlar sekeri yeyip bana probiyotik su birakacak. Kira da alsam mi ki.
Oy tamam.TesekurlerTr ye getirirsem paket yapip yollarim size.
Allahım iftar menülerine bak sunlarin
Calisiyor durabiliyor. Normalde saglikli besleniyor da anormalde bilmiyorumSen bu menuyle oructa nasil ayakta duruyorsun.Ben boyle bile gözüm dönüyor. Calisiyor musun Samson?
Videosunu bile attim gecmis sayfalarda var.Valla neymis bu boyle ilk defa duydum
Fotosunu atsana bir.Probiyotik suyu nereye bırakıyorlar kafamda deli sorular
Hic bilmiyorum sekerli olmasinda . Yoksa bana yaramaz.Oy tamam.Tesekurler
Probiyotik madde içeriyor ve kilo vermeye yardımcı oyle mi?Tadı nasil acaba..
Ay tane tane kaşık kaşık sayıyorsunuz maşallah.Hayatta boyle menü veremem.Unuturum bir kere.Angarya gelir.E kafa da meşgul hep.
Ben bu aralar hastalıktan yiyemiyorum canım. O yüzden bu kadar azAy tane tane kaşık kaşık sayıyorsunuz maşallah.Hayatta boyle menü veremem.Unuturum bir kere.E kafa da meşgul hep.
Ben de kasik kasik sayamiyorum. Ne o oyle ucak menusu gibi dedim fatmaya .Ay tane tane kaşık kaşık sayıyorsunuz maşallah.Hayatta boyle menü veremem.Unuturum bir kere.Angarya gelir.E kafa da meşgul hep.
Aslinda iyi bir aliskanlik ama bana yetmiyooorrrrr.Ben bu aralar hastalıktan yiyemiyorum canım. O yüzden bu kadar az
Diyetisyenden kalma alışkanlık benimki tabağıma koyarken sayıyorum yerken değil :)
Minicik tabaklarını dolduruyor 4 kaşık hem gönlüme hem gözüme hitap ediyor doyuyorum. İnsanın önce gözü doymalı.Ben de kasik kasik sayamiyorum. Ne o oyle ucak menusu gibi dedim fatmaya .
Aslinda iyi bir aliskanlik ama bana yetmiyooorrrrr.
Minicik tabaklarını dolduruyor 4 kaşık hem gönlüme hem gözüme hitap ediyor doyuyorum. İnsanın önce gözü doymalı.
Lucycim bende senin gibi sıvı ağırlıklı beslenemiyorum mesela oda bana yetmiyor:))
Ben yatıyorum kızlar yarın karne günü 7 de kalkcam öptüm sizi
Ben de aynı gün iş yerunde haksızlık gorup sinir tavanda gezince burdan patladı heheOlur öyle haksızlıklar..Ben de işyerinde aynı bu tepkiyi veriyorum boyle durumlarda.
Kız ona çorba diyorlar ama aslında yemek. Dolduruyolar içine eti, princi. Yasaklı yemekti yani ama nefsim dürttu az da olsa yedim. Zaten tikadi :))Allahım iftar menülerine bak sunlarinNasil bukadar az yıyebiliyorsunuz oructa az önceki arkadaşında menüsü cok azdı.Benim boyle bile gözüm dönüyor.