- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.901
Oruçlu olmasan kahve ic derdim. Diyettesin zaten bosver:)Vapurdayım oruçlu ve diyetetik efsane sıcak simit kokuyor, ya sabır :)))
Evet çalışıyorum, ama masa başındayım genelde. Bir de tok tutan ekmek ve türevleri kesinlikle değil ki. Yağlı ve lifli gıdalar.Sen bu menuyle oructa nasil ayakta duruyorsun.Ben boyle bile gözüm dönüyor. Calisiyor musun Samson?
Şekersiz limonata olsaydı öyle güzel ki havam neyse bayrama az kaldı :))Oruçlu olmasan kahve ic derdim. Diyettesin zaten bosver:)
Havan batsın :)Şekersiz limonata olsaydı öyle güzel ki havam neyse bayrama az kaldı :))
Ona bakarsan ben de large pizzayi bitirebilirim ama iste hayal dünyasında. Kendime gorw yasaklar olusturdum. Latte maalesef giremedi o gruba:)Ekmek türevlerine bitiyorum ben ya. Normalde 1 pideyi tek başıma yiyecek potansiyel var bende. Şimdi canım hiç tatlı bişey çekmiyor. Ama eskiden, pide mi, pizza mı, bilimum unlu türevlerini afiyetle indirdikten sonra çayın yanında tatlımı da eksik etmiyordum elbette. Az mı trileçe yedim , gelsin cheesecake'ler, gitsin yaş pastalar
ıste duymak ve gormek ıstedıklerımEvet çalışıyorum, ama masa başındayım genelde. Bir de tok tutan ekmek ve türevleri kesinlikle değil ki. Yağlı ve lifli gıdalar.
O yüzden peynir, hurma ve yumurta çok etkili. İftar da ise ne yediğim çok da önemli değil aslında. Akşam saat 9-10 dan sonra enerji gerektiren bişey hiç yapmıyorum.
Nisaaa, nasıl oldun?ıste duymak ve gormek ıstedıklerım
Sen bu menuyle oructa nasil ayakta duruyorsun.Ben boyle bile gözüm dönüyor. Calisiyor musun Samson?
Allahım iftar menülerine bak sunlarinNasil bukadar az yıyebiliyorsunuz oructa az önceki arkadaşında menüsü cok azdı.Benim boyle bile gözüm dönüyor.
Ay tane tane kaşık kaşık sayıyorsunuz maşallah.Hayatta boyle menü veremem.Unuturum bir kere.Angarya gelir.E kafa da meşgul hep.
Kızlar ya cok üzgünüm suan nasıl unuturum menüyü yaaa:///o kadar yogunumki telefonu yeni elime aldım hemen memü yazıcam ama kabul edilmez sanırım://
ıyıyım cok sukurNisaaa, nasıl oldun?
Ya kızım delimisin, hala temizlik derdinde misin? Sen hangi neslin insanın yaw?ıyıyım cok sukurbugun yerlerı supurdum
yanı gayet ıyıyım
dunyanın bınbırturlu halı varYa kızım delimisin, hala temizlik derdinde misin? Sen hangi neslin insanın yaw?
Annem böyle; acil bişey oldu bir yere çıkıcaz, hemen temizlik derdine girer. Ev temiz bırakılmalıymış. Bizim kitleyip çıktığımız eve kim girip görecekse?
Hava olacaktı kanka havam olmus puhahahhaHavan batsın :)
Bayramda abartmayın tepenizdeyim. :))
Ona bakarsan ben de large pizzayi bitirebilirim ama iste hayal dünyasında. Kendime gorw yasaklar olusturdum. Latte maalesef giremedi o gruba:)
Yeme istegi herkeste var ama durmasını bilmeli. O saydıklarıni ben de severdim. Gun gectikce yasli bir bedene sahip oluyoruz. Kafeinsiz iciyorum artik disarida. Bi de yesil kahve alicam.
Deli yaa!dunyanın bınbırturlu halı var
bende her dısarı cıkacagım zaman temızlık yaparım tatıle gıdecegım zaman hastalandıgımda ozellıkle mutlaka hergun temızlık yaparım
allah korusun kaza gecırırsın duser bı tarafını kırarsın ölümlü dunya
hem vucut temızlıgım hem ev temızlıgım her an herseye hazırımdır
eger temızlık yapmayım varya kesin ogun ölürüm
aslında ınsanlar arkamdan ne der dıye degıl deDeli yaa!
Ben de bana bişey olsa son derdim insanların arkamdan konuştukları olur diyorum... ama haklısın galiba, senin kadar asla olamam da azıcık feyz almam lazım.
Yarın misafirim var. Bu aşkam o evi nasıl toplucam düşündürmüyor değil.
utuyu sevmek ıcın utunu sevmek lazım