Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Geçmiş olsun canım :KK19:Allah şifa versin dikkat et kendine, sağlık önemli, ihmal etme kendini en kısa zamanda bi doktora git.
bende kaç gündür temizlikle uğraşıyorum geceleri, ayaklarımın altı sızlıyo artık:KK61:
Bugün bir grup misafiri atlattım şükür, cumartesi bi 20 kişilik misafirim daha var, yarın akşamdan başlıcam artık yemek yapmaya :confused:
Topikteki herkes bana gelsin iyi bir temizlige ihtiyacim var. :KK70:Istedigim supurge gitmis kalmamis. Oyle ucuz da degildi sanss.

Şuan hastaneye gidiyorum ateşim 39.8
En iyisini yapiyorsun. Ben daha burdayim haber verirsin.

Gecmis olsun fatma, bir an once iyilesip sahalara donseydin iyiydi.

Iyi geceler sana da. :cool:

Bi sen bi tulipa tulipa . tulipe de kac oldu hatirlatiyorum. Yeni yarismada oldugumuzdan haberi bile yok.

Hangi topige bakiyorsa. :KK70:

Bakalim @_SinsireLLa_ hatirlayacak mi . Bence hatirlar. :cool:
Kiz kk hic girmiyorum bile buraya girmiyorsam:) Ben de sayende menumu eksiksiz bildiriyorum hep artılayın ha.

Son düzenleme:
07.07.18
Dün sahurda kalkmadım.Zaten gece hep atistiriyorum.Aksam bir tabak patlican tavayi ise getirdim.Sonra az pilav çorba az salata.Aksam 4 parca cikolata çay yarim bardak meyveli yoğurdumu da getirmiştim.Gece iki bardak kayısı suyu.Yarim simit şeklinde pogaca. 5-6zeytin iki dilim kasar bir bardak sütle kapattım
N nscckts

Tamam da bu rakam bu haftaya özeldir yani geçtiğimiz haftaya. Zaten sorunluyum çok yedim hastayım dedigim hafta geçen hafta. Ben genel olarak yarışa basladigimizdan beri bahsediyorum. Bı sen bı tulipa diyecek kadar hak etmedim bence ki tulipa hiç bildirmiyor. Hiç bildirmeyenle o kadar yarış içinde toplasan 5 kere bildirmeyen kişi aynı cümlede geçiyor ona takıldım.
Olur öyle haksızlıklar..:110::deli:Ben de işyerinde aynı bu tepkiyi veriyorum boyle durumlarda.:63::oha::skandal:

İğne vermiş antibiyotik :KK43:
Gecmis olsun nisa. Enfeksiyon var demek ki. Bir kac gun diyet yapma bence.

07.07.18
Dün sahurda kalkmadım.Zaten gece hep atistiriyorum.Aksam bir tabak patlican tavayi ise getirdim.Sonra az pilav çorba az salata.Aksam 4 parca cikolata çay yarim bardak meyveli yoğurdumu da getirmiştim.Gece iki bardak kayısı suyu.Yarim simit şeklinde pogaca. 5-6zeytin iki dilim kasar bir bardak sütle kapattım
N nscckts
Dunu yazma , karisiyor sen bugunden haber ver.

Aynen ben de yarisini icip , yarisini maskeye kullanmayi dusunuyorum. Dun bi bardak icmistim.

Yuzumu onunla sileyim bakalim neler olacak. :cool:

Tadi guzel sekerlimsi , sutlacin sut kismi gibi ama extra seker yok ya da ben cok actim bana guzel geldi. :KK70:Pirinci biliyorsun yagsiz tuzsuz olsa bile kilo aldirir adama. :confused:
Tr de de olsa da cilt bakiminda kullansam.Var mi tr de dostlar?

Ama sahuru yazmamış oluyorum ki ozaman henüz yemedigim icin.Oyuzden yaziyorum eksik menü tamamlasın diye.
Bir de 08 oldu ama giremedim günaşırı nobet oruç sıcak halsizlik vardi bugun cok.Aklimdan cikmis.

Kızlar boğazım çok fena yutkunurken kuscak gibi oluyorum ve çok ağrıyor
Evde ilacım vardı onu alıyorum

Bugünde dinleneyim dedim güya ama halı yıkamacı geldi halıları almaya e onlar kalkınca evi supur sil yeni halıları aç toz al mutfağı cifle diyene kadar bu saat oldu

Sabah 7 den beri ayaktayım

Dün yaptım ama hali yikamacilar gelince tekrar elden geçireyim dedim

Malum hastanedekilere yemeği ben yapıyorum dün fellah koftesi yaptım bugün dolma 5 kişiler oda oyaladi beni yanında salatası ayraniyla

Baya halsizim şuan

Şimdi kahve yaptım kendime icicem

Bugünkü menumu de yazayım

Sabah
4 zeytin
4 dilim peynir
1 yumurta omlet tereyağlı
2 bardak ayran

Öğlen kahve

Akşam salata ayran
Hastanede kim var 5 kişi?Hayırdır insallah.

yok valla dıyetı bırakmam
son nefesımde bıle saglıklı yasam dıye haykırıcam :KK70:
antıbıyotık ıgne var agrı kesıcı ates dusurucu ılac var bırde bırsey daha yazmıs anlayamadım onu nedır sabah alıcam ılacları gece gece cocugum perısan oldu yavrum ayakta uyuyor

kaynımın amelıyat oldugu hastaneye gıttım bu arada onuda gormus oldum
valla rengı kotu gorundu gozume
bagırsakda sorun olusmus hanı amelıyat sonrası gaz cıkaramazsa acıl tekrar amelıyata alıyorlar ya lavman yapmalarına ragmen olmamıs allah korusun
tekrar acıcaklarmıs

Tr de de olsa da cilt bakiminda kullansam.Var mi tr de dostlar?
Kendin yap kiz ondan kolay ne var. Cildi beyazlastiriyormus . Bizim nisa soyledi.

Ben daha denemedim yarin basliycam.

Geldim vertigo egzersizlerimi yapiyorum. :dondurma:

Ama sahuru yazmamış oluyorum ki ozaman henüz yemedigim icin.Oyuzden yaziyorum eksik menü tamamlasın diye.
Bir de 08 oldu ama giremedim günaşırı nobet oruç sıcak halsizlik vardi bugun cok.Aklimdan cikmis.
Plan yapmiyor musun tulip. Sunu sunu yiycem diye.

Ben eskiden geceyi bekliyordum ama oyle iyi olmuyor. Planli daha iyi. Hemen hemen yiyeceklerini yazsan sana da yarari olur.

yok valla dıyetı bırakmam
son nefesımde bıle saglıklı yasam dıye haykırıcam :KK70:
antıbıyotık ıgne var agrı kesıcı ates dusurucu ılac var bırde bırsey daha yazmıs anlayamadım onu nedır sabah alıcam ılacları gece gece cocugum perısan oldu yavrum ayakta uyuyor
Ahaha . Kiz bari meyve ye , ek vitamin al. Delii. :dondurma:

Cocugu aslinda evde biraksaydiniz daha iyiydi. Yok mu orada akrabalar. Cok hayirsiz millet cokkk.

Hastanede kim var 5 kişi?Hayırdır insallah.
kaynım cok buyuk bır amelıyat oldu da kac gun oldu unuttum 1 yıl gıbı gelıyor bana salı gunu oldu sanırım
komplıkasyon olusmus tekrar amelıyata aldılar

seker hastası kendısı seker hastalıgını bıtıren bır amelıyat bunun ıcın bagırsak ve mıdesının bır bolumunu alıyorlar
herkes perısan eltımın annesı ben serum vurulduk bırlıkte oda benım gıbı cok fena aynı sekılde

eltım ve 9 yasındakı oglu perısan

kayınbabam sureklı aglıyor okadar agladı kı amelıyat olan kaynım sakınlestırıyor :KK70: eltımın kardeslerı hepımız bırlıkteydık demın

O
Kayınvalidem kayınbabam oğlu eşi ve benim eşim
Gece yatana kadar kalıyorlar
Sabaha kadar da eşiyle eşim nöbetleşe kalıyor

Eltim sorunlu sevmem falan ama kıyamadım hem eşi ameliyatlı stresi var hem oğlu ilkokulda ilgilenmek lazım hem banka müdürü kendisi çok yoğun dinlensin istedim

Kayinvalidemle kayınbabam kuru kalabalık sadece birşey yaptıklarıda yok sadece zİyarete gelenlerle ilgileniyorlar
1 hafta daha yaticak kaynım hastanede
Kadar adamı nasil kabul ediyor hemsireler:)Biz fazla bırakmayız hasta yaninda.Iki kisi bırakabiliriz o sa alt temizliği icin.Gecmis olsun ne icin hastanede.Bence o kadar kişinin kalması sizin acınızdan da cok gereksiz.O kadar adam boşa yoruluyor.Nobetlese kalsınlar ozaman içleri rahat etmiyorsa madem.

Kendin yap kiz ondan kolay ne var. Cildi beyazlastiriyormus . Bizim nisa soyledi.

Ben daha denemedim yarin basliycam.

Geldim vertigo egzersizlerimi yapiyorum. :dondurma:

Plan yapmiyor musun tulip. Sunu sunu yiycem diye.

Ben eskiden geceyi bekliyordum ama oyle iyi olmuyor. Planli daha iyi. Hemen hemen yiyeceklerini yazsan sana da yarari olur.

Ahaha . Kiz bari meyve ye , ek vitamin al. Delii. :dondurma:

Cocugu aslinda evde biraksaydiniz daha iyiydi. Yok mu orada akrabalar. Cok hayirsiz millet cokkk.
saat gec oldugu ıcın kımseyı rahatsız etmek ıstemedım telaslansınlar ıstemedım
oyuzden emanet edebılecegım kımse olmadıgından yanıma aldım
annem hasta oldugumu kaynımın amelıyat oldugunu bıle bılmıyor yogun ıs temposundan bana dönerse soylıcem ınsallah

O

Kadar adamı nasil kabul ediyor hemsireler:)Biz fazla bırakmayız hasta yaninda.Iki kisi bırakabiliriz o sa alt temizliği icin.Gecmis olsun ne icin hastanede.Bence o kadar kişinin kalması sizin acınızdan da cok gereksiz.O kadar adam boşa yoruluyor.Nobetlese kalsınlar ozaman içleri rahat etmiyorsa madem.
yatana kadar bekleme noktasındalar zaten refakatcı esım kalıyor bugun eltım kaldı
hepımız bırden gıtme nedenımız bıkacgun olmus amelıyat olalı tekrar acıl amelıyat dedıler hastaneden aradılar kayınbabam aglayarak aradı korktuk
bırde serum olmaya gıttım ben cok hastayım

X