Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Neyle besliyorsun ki Allah Allah ne ilginc seyler var dunyada:KK53:
Daha cok yeniyim bu konuda soylediler sinifta kafama girmedi. Fatma bi de ozelden acikladi bana beraber yapicaz.

Seker ve suyla besliycem, bi de sizi seviyorum diycem her gun.

Denildigine gore , bunlar sekeri yeyip bana probiyotik su birakacak. Kira da alsam mi ki. :KK70:

Menum bu arada N nscckts

Sahur : 3 hurma, biraz peynir, zeytin. Yumurta yedim mi emin degilim. :KK64:

Iftar. Cok az humus, tadimlik mango, 90 gr antep fistigi, 1 portakalin suyu
Sen bu menuyle oructa nasil ayakta duruyorsun.Ben boyle bile gözüm dönüyor. Calisiyor musun Samson?

Daha cok yeniyim bu konuda soylediler sinifta kafama girmedi. Fatma bi de ozelden acikladi bana beraber yapicaz.

Seker ve suyla besliycem, bi de sizi seviyorum diycem her gun.

Denildigine gore , bunlar sekeri yeyip bana probiyotik su birakacak. Kira da alsam mi ki. :KK70:
Valla neymis bu boyle ilk defa duydum
Fotosunu atsana bir.Probiyotik suyu nereye bırakıyorlar kafamda deli sorular:KK53:

Sen bu menuyle oructa nasil ayakta duruyorsun.Ben boyle bile gözüm dönüyor. Calisiyor musun Samson?
Calisiyor durabiliyor. Normalde saglikli besleniyor da anormalde bilmiyorum Samsonn Samsonn :KK70:

Valla neymis bu boyle ilk defa duydum
Fotosunu atsana bir.Probiyotik suyu nereye bırakıyorlar kafamda deli sorular:KK53:
Videosunu bile attim gecmis sayfalarda var. :KK53:

Oy tamam.Tesekurler:KK19:
Probiyotik madde içeriyor ve kilo vermeye yardımcı oyle mi?Tadı nasil acaba..
Hic bilmiyorum sekerli olmasinda . Yoksa bana yaramaz.

Bakteri bunlar iyi bakteri cogaliyorlar iste . :KK49:

N nscckts 7 haziran menü
Sabah 4 kaşık şehriyeli domates çorbası
1 ısırık ekmek
Öğle 7 kiraz 1 şeftali
Akşam 4yk taze fasulye 4 kaşık yogurt 1 domates 2yk sebzeli bulgur pilav
Yatmadan bi sade kahve içerim
Şu 2lt spor yok
Ay tane tane kaşık kaşık sayıyorsunuz maşallah.Hayatta boyle menü veremem.Unuturum bir kere.Angarya gelir.E kafa da meşgul hep.

Ay tane tane kaşık kaşık sayıyorsunuz maşallah.Hayatta boyle menü veremem.Unuturum bir kere.E kafa da meşgul hep.
Ben bu aralar hastalıktan yiyemiyorum canım. O yüzden bu kadar az
Diyetisyenden kalma alışkanlık benimki tabağıma koyarken sayıyorum yerken değil :)

Ay tane tane kaşık kaşık sayıyorsunuz maşallah.Hayatta boyle menü veremem.Unuturum bir kere.Angarya gelir.E kafa da meşgul hep.
Ben de kasik kasik sayamiyorum. Ne o oyle ucak menusu gibi dedim fatmaya . :KK70:
Ben bu aralar hastalıktan yiyemiyorum canım. O yüzden bu kadar az
Diyetisyenden kalma alışkanlık benimki tabağıma koyarken sayıyorum yerken değil :)
Aslinda iyi bir aliskanlik ama bana yetmiyooorrrrr. :KK53:

Ben de kasik kasik sayamiyorum. Ne o oyle ucak menusu gibi dedim fatmaya . :KK70:

Aslinda iyi bir aliskanlik ama bana yetmiyooorrrrr. :KK53:
Minicik tabaklarını dolduruyor 4 kaşık hem gönlüme hem gözüme hitap ediyor doyuyorum. İnsanın önce gözü doymalı.
Lucycim bende senin gibi sıvı ağırlıklı beslenemiyorum mesela oda bana yetmiyor:))

Minicik tabaklarını dolduruyor 4 kaşık hem gönlüme hem gözüme hitap ediyor doyuyorum. İnsanın önce gözü doymalı.
Lucycim bende senin gibi sıvı ağırlıklı beslenemiyorum mesela oda bana yetmiyor:))

Sabah yesem biliyorum arkasi gelecek. O yuzden latteye veriyorum. Yoksa ben de isterim adam gibi kahvalti edeyim.

Kahvalti ettigim gun 4 -5 menu zor doyuruyor beni. :halay:

Ben yatıyorum kızlar yarın karne günü 7 de kalkcam öptüm sizi

Aaa tatil geldi degil mi. Burada bi sicak bi soguk anlamadim yaz mi geldi kis mi. :confused:

Karnesinde kirik varsa degistirsin cocuklar. Benden tam destek. :KK70:

Iyi geceler canim gorusuruz. :KK19:

Allahım iftar menülerine bak sunlarin:oha:Nasil bukadar az yıyebiliyorsunuz oructa az önceki arkadaşında menüsü cok azdı.Benim boyle bile gözüm dönüyor.
Kız ona çorba diyorlar ama aslında yemek. Dolduruyolar içine eti, princi. Yasaklı yemekti yani ama nefsim dürttu az da olsa yedim. Zaten tikadi :))

X