- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.801
Ee ayran da olmuyor mu? Normal kefirden farklı mı?Ben de ilk defa bugün gordumm. Kucuk kucuk gremlinler cogaliyor sekerli su ile.
Probiyotik icecek diyorlar, laktoz tolere edemeynler kullaniyor.
Bunu ben de sordum ahaha. Hayir metal kasik ve sur urunleri yasakmis.Ee ayran da olmuyor mu? Normal kefirden farklı mı?
Bence pekmezli sudan zarar gelmez. Hem kan değerleri için de iyi. 1 kaşık organik soğuk sıkım harnup pekmezi suda karıştırıp dene bence.Bunu ben de sordum ahaha. Hayir metal kasik ve sur urunleri yasakmis.
Limonata yapilabiliyor bu suyla . Oyle mi kullansam acaba. Ayy hic bilmiyorum bugun yapamam zaten. Yarin beslemeye baslayabilirim ancak.
Bir sitede su kefiri tarifi yaziyor. Kafam karisti olmesinler de istiyorum ama sekerli olarak limonata yapsam kilo alir miyim soru isareti??
Seker kismi beni irrite etti. Yararli bi icecek ama seker bana hic gelmiyor.Bence pekmezli sudan zarar gelmez. Hem kan değerleri için de iyi. 1 kaşık organik soğuk sıkım harnup pekmezi suda karıştırıp dene bence.
Ben de öleceği garanti...kendime zor bakıyorum benSeker kismi beni irrite etti. Yararli bi icecek ama seker bana hic gelmiyor.Yakin olsaydik size verirdim kizlar.
Ayyy ben bi de konusurum onlarla iyi bakarim yani.Ben de öleceği garanti...kendime zor bakıyorum ben
Acile gitsene kizim. Adim atamama hissi bende de var. Sabahtan beri sütçü beygiri gibi dolaşıyorum. Kursa gidiyorum şimdi gitmeyeyim dedim. Devamsızlık sevmiyorum.Sanırım ölüyorum doktora gitmek istiyorum ama adım atabilmem mümkün değil
Bende senin gibi yaptım hastalanınca temizlik ev işi çamaşır ütü yöneticileri of yok banyoyu meğer yatmak gerekiyormuş. Doktor bana yemek bile yapmayacaksın dedi o derece yani aman diyeyim ilerlemesin hastalık tekrar çok geçmiş olsun.Amin inşallah sağolasın
İçimdeki sesi durduramiyorum kızhastayken her zamankinden daha çok iş yapiyorum yatınca daha çok hasta oluyorum gibi hissediyorum
Saol canım
Ay nasıl değerli o biliyor musun ah keşke bende bulabilsem tabi mayası ise :)) bildiğim kadar mayalanma sırasında maya içine koyduğun şekeri tüketerek besleniyor aşırıya kaçmadan içebilirsin. Ama senin insülin muhabbeti var ona bişey diyemem araştır bi istersenSelam kizlar. Elimde su kefiri var, arkadas getirmis ben de aliverdim ama pisman oldum sanki. Sonucta sekerli icecek. Nasil fayda saglayacak bana. Zarari olmasin.
Gözlerimden ateş fışkırıyor sankiBende senin gibi yaptım hastalanınca temizlik ev işi çamaşır ütü yöneticileri of yok banyoyu meğer yatmak gerekiyormuş. Doktor bana yemek bile yapmayacaksın dedi o derece yani aman diyeyim ilerlemesin hastalık tekrar çok geçmiş olsun.
İçindeki sese de şöyle azıcık sussun
Owww Allah yardımcın olsun bol bol dinlen ve sıvı tüket ıhlamur ve papatya iyi geliyor birde adaçayı. İlerlemeden geçer inşallah NİSA BOL BOL DİNLENGözlerimden ateş fışkırıyor sanki
Ateşim var
İdrar yolu enfeksiyonu
Bademcik iltihaplanması
Harika combo :)