Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Ee ayran da olmuyor mu? Normal kefirden farklı mı?
Bunu ben de sordum ahaha. Hayir metal kasik ve sur urunleri yasakmis.

Limonata yapilabiliyor bu suyla . Oyle mi kullansam acaba. Ayy hic bilmiyorum bugun yapamam zaten. Yarin beslemeye baslayabilirim ancak.

Bir sitede su kefiri tarifi yaziyor. Kafam karisti olmesinler de istiyorum ama sekerli olarak limonata yapsam kilo alir miyim soru isareti??

Bence pekmezli sudan zarar gelmez. Hem kan değerleri için de iyi. 1 kaşık organik soğuk sıkım harnup pekmezi suda karıştırıp dene bence.

Amin inşallah sağolasın

İçimdeki sesi durduramiyorum kız hastayken her zamankinden daha çok iş yapiyorum yatınca daha çok hasta oluyorum gibi hissediyorum

Saol canım
Bende senin gibi yaptım hastalanınca temizlik ev işi çamaşır ütü yöneticileri of yok banyoyu meğer yatmak gerekiyormuş. Doktor bana yemek bile yapmayacaksın dedi o derece yani aman diyeyim ilerlemesin hastalık tekrar çok geçmiş olsun.
İçindeki sese de şöyle azıcık sussun

Selam kizlar. Elimde su kefiri var, arkadas getirmis ben de aliverdim ama pisman oldum sanki. Sonucta sekerli icecek. Nasil fayda saglayacak bana. Zarari olmasin.
Ay nasıl değerli o biliyor musun ah keşke bende bulabilsem tabi mayası ise :)) bildiğim kadar mayalanma sırasında maya içine koyduğun şekeri tüketerek besleniyor aşırıya kaçmadan içebilirsin. Ama senin insülin muhabbeti var ona bişey diyemem araştır bi istersen

Gözlerimden ateş fışkırıyor sanki
Ateşim var
İdrar yolu enfeksiyonu
Bademcik iltihaplanması
Harika combo :)

N nscckts 7 haziran menü
Sabah 4 kaşık şehriyeli domates çorbası
1 ısırık ekmek
Öğle 7 kiraz 1 şeftali
Akşam 4yk taze fasulye 4 kaşık yogurt 1 domates 2yk sebzeli bulgur pilav
Yatmadan bi sade kahve içerim
Şu 2lt spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…