Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Yok cano gidebilmem mümkün değil yolda kesin can veririm

Evdeki ilaçları kullanıyorum kızımın ilaçlarını yarına kolum kalkabilirse gidicem
Nisa kesin git yarın ben 3 gün bekledim 3 haftadır uğraşıyorum bak.
Ağrı ateş sonra öksürük başlıyor başlamadan hallet

Sabah erkenden eşimle gitcem
Bugün herkes dedi ama gerçekten kalkamıyorum ateşim 38.6 yürürken bacağım yerinden çıkacak sanki

Geçmiş olsun canım :KK19:Allah şifa versin dikkat et kendine, sağlık önemli, ihmal etme kendini en kısa zamanda bi doktora git.
bende kaç gündür temizlikle uğraşıyorum geceleri, ayaklarımın altı sızlıyo artık:KK61:
Bugün bir grup misafiri atlattım şükür, cumartesi bi 20 kişilik misafirim daha var, yarın akşamdan başlıcam artık yemek yapmaya :confused:

Şimdi hastaneden aradılar kaynimi acil tekrar ameliyata aliyorlarmis komplikasyon gelişmiş eşimi çağırdılar

Iyi geçmemiş miydi ameliyat? Tekrar ne olmuş ki, bu seferde iyi geçer inşaallah Allah yardımcısı olsun, sanada güç, kuvvet, enerji versin canım :KK19:

Ay nasıl değerli o biliyor musun ah keşke bende bulabilsem tabi mayası ise :)) bildiğim kadar mayalanma sırasında maya içine koyduğun şekeri tüketerek besleniyor aşırıya kaçmadan içebilirsin. Ama senin insülin muhabbeti var ona bişey diyemem araştır bi istersen
Evet oyleymis tadina hic bakmadim sormadim da , sekersiz oluyorsa sonunda super. Her sey gibi denemek gerek. Ben onlarla konusurum bile yeter ki olmesinler. :KK70:

Ya ucakta bozulur mu Turkiye'ye getiririm. Size yollarim orada :KK8:

Benim vucut saat gibi pirinc sutunu sevmedi. Bi kac gun icinde anlarim . :confused:

Nisa Allah akil fikir versin. Boyle hastasin hala is ile geciriyorsun gunu. Cocuk da var ustelik.
Ben iyiyken temizlik yapmiyorum, bu kiz hasta iken bile yapiyor. :dondurma:

Gözlerimden ateş fışkırıyor sanki
Ateşim var
İdrar yolu enfeksiyonu
Bademcik iltihaplanması
Harika combo :)

Cok inatcisin nisa . Doktora git diyoruz halim yok diyorsun. Bizim botanik hocasi bile diyor, uc gun gecmedi mi doktora gidin ihmal etmeyin.

X