- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.781
Teşekkür ederimgeçmiş olsun
o kadar az yiyip onca işi nasıl yaptın
Boğazımdan yiyemiyorum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimgeçmiş olsun
o kadar az yiyip onca işi nasıl yaptın
Nisa organik elma sirkesi vardır sende. Gargara yapsana biraz suya katıp. Fena yakar, ama iyi geliyor. Ne zaman boğazlar kızarsa böyle geçiriyorum ben. Bir de zencefil + bal + limon karışımı ye arada. Bal yemiyor musun?Kızlar boğazım çok fena yutkunurken kuscak gibi oluyorum ve çok ağrıyor
Evde ilacım vardı onu alıyorum
Bugünde dinleneyim dedim güya ama halı yıkamacı geldi halıları almaya e onlar kalkınca evi supur sil yeni halıları aç toz al mutfağı cifle diyene kadar bu saat oldu
Sabah 7 den beri ayaktayım
Dün yaptım ama hali yikamacilar gelince tekrar elden geçireyim dedim
Malum hastanedekilere yemeği ben yapıyorum dün fellah koftesi yaptım bugün dolma 5 kişiler oda oyaladi beni yanında salatası ayraniyla
Baya halsizim şuan
Şimdi kahve yaptım kendime icicem
Bugünkü menumu de yazayım
Sabah
4 zeytin
4 dilim peynir
1 yumurta omlet tereyağlı
2 bardak ayran
Öğlen kahve
Akşam salata ayran
Aaaa sirkeyi iyi hatirlattin çok doğru hemen yapayımNisa organik elma sirkesi vardır sende. Gargara yapsana biraz suya katıp. Fena yakar, ama iyi geliyor. Ne zaman boğazlar kızarsa böyle geçiriyorum ben. Bir de zencefil + bal + limon karışımı ye arada. Bal yemiyor musun?
Kayınvalidem kayınbabam oğlu eşi ve benim eşimYa refakatçi 5 kişi mi kalıyor adamın yanında? Gerek var mı hakkaten? Tüm işler de sana kalmış.
Allah razı olsun Nisa. Balık bilmezse Halık bilir sonuçta.Kayınvalidem kayınbabam oğlu eşi ve benim eşim
Gece yatana kadar kalıyorlar
Sabaha kadar da eşiyle eşim nöbetleşe kalıyor
Eltim sorunlu sevmem falan ama kıyamadım hem eşi ameliyatlı stresi var hem oğlu ilkokulda ilgilenmek lazım hem banka müdürü kendisi çok yoğun dinlensin istedim
Kayinvalidemle kayınbabam kuru kalabalık sadece birşey yaptıklarıda yok sadece zİyarete gelenlerle ilgileniyorlar
1 hafta daha yaticak kaynım hastanede
Allah razı olsun Nisa. Balık bilmezse Halık bilir sonuçta.
Hastaya acil şifalar inşallah. Hem o tez iyleşsin, hem de siz kendi düzeninize dönün kıssa zamanda.
N nscckts geçmiş olsun canım yanlış anlama beni ama temizlik diye diye paralıyorsun kendini. Tamam hali kalktı sil süpür ama sil baştan evi elden geçirmek vücuduna yazık. Ve hastalığını ihmal etme benimki de boğazla başladı kendi kendime ilaç aldım meğer işe yaramıyormuş ciğerlerine indi ve hala uğraşıyorum mümkünse doktora git mutlaka aman canım ihmal etme
Saol canımslm kızlar geçmiş olsun nisacım
Aynen oyle. Artik temizlik yapmasın benim gibi:)N nscckts geçmiş olsun canım yanlış anlama beni ama temizlik diye diye paralıyorsun kendini. Tamam hali kalktı sil süpür ama sil baştan evi elden geçirmek vücuduna yazık. Ve hastalığını ihmal etme benimki de boğazla başladı kendi kendime ilaç aldım meğer işe yaramıyormuş ciğerlerine indi ve hala uğraşıyorum mümkünse doktora git mutlaka aman canım ihmal etme
İçinde şeker varsa asla içme derimSelam kizlar. Elimde su kefiri var, arkadas getirmis ben de aliverdim ama pisman oldum sanki. Sonucta sekerli icecek. Nasil fayda saglayacak bana. Zarari olmasin.
Ayy ne yapicam bunu elimde kaldi. Beslemezsem olecekler.İçinde şeker varsa asla içme derim
Bu bakis açısından ben de istiyorum:)Tutamıyorum kendimi ruhum Katya
O ne ya? Su kefirii??Selam kizlar. Elimde su kefiri var, arkadas getirmis ben de aliverdim ama pisman oldum sanki. Sonucta sekerli icecek. Nasil fayda saglayacak bana. Zarari olmasin.
Ben de ilk defa bugün gordumm. Kucuk kucuk gremlinler cogaliyor sekerli su ile.O ne ya? Su kefirii??