- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.661
6 haziran 2018 menüsü N nscckts tarihi unutmuşum
O tarz seyler.kullanmiyorum kUzumsinemaki yada esila çayıyarım saatte işin tamam
Gogus kucultmeye geldin , kilo verdin iyi mi.Bu gözler bunları da mı görecekti
Çok mutlu oldum iyi ki A AklinYolu1 konu açıp tanımışım seni tabiki sizi motivasyon süper :))
sinemaki yada esila çayıyarım saatte işin tamam
O tarz seyler.kullanmiyorum kUzum
En son sinemaki ictogimde unv.de idim
Seneeee cumhuriyet yillari falan
Bekunis diye bitkisel bir zimbirti var dr umun verdigi coook zorda kalirsam onu aliyoeum.
Ama her fun yuruyunce veya her gun spor yapinca olmuyor bu sikinti.
Yek cozumum her hun zipporrr
Hebyavvvv sut icince de iyi gwliyorGogus kucultmeye geldin , kilo verdin iyi mi.
Sen bizi mi takip ediyorsun. Film arasinda cikan reklam gibisin.
Sinameki yi onermiyorlar .Tembellige alistiriyormus.
Sut ic sut ic.
Cikolata yok mu menude yanlis mi gordum.
Hebyavvvv sut icince de iyi gwliyor
Sabah yogurt chia ya başliim ben yine
Gecmis olsun . Kolay gelsin islerinde de kilo vermende de.Ben gidiyorum, bayram sonrası doktor işlerinden sonra mecalim kalırsa gelirim, hepinize kolay gelsin
Cikolata yok mu menude yanlis mi gordum.Sana gore bence menu iyi . Dur bakalim. Diyetin ikinci gunu neler olacak.
Kocan latte icti, sen de baktin oyle.
Cidden çikolata yok ne garip dimiCikolata yok mu menude yanlis mi gordum.Sana gore bence menu iyi . Dur bakalim. Diyetin ikinci gunu neler olacak.
Kocan latte icti, sen de baktin oyle.
Zaten fazla yemiyorsun sen. Sebze yok , salata yok o eksigin. Aksam da yogurt yiyceksin mesela ya da sut iceceksin.Yarin itibari ile minimum yemeye baslicagim
Icmiyorsan hic icme onermem zeyna. Kafeinsiz e basliyorum ben de , bi de yesil kahveyi deniycem guzelse tavsiye ederim.Ivittt
Ben kahve turevleri icmem
Ama sutlu vs ya o acaba icsem mi didimmm
Bu bir geleneksek sindy menusu degildir.Cidden çikolata yok ne garip dimi
Hadi inşallah yaBu bir geleneksek sindy menusu degildir.
6 haftamiz kaldi yakarim.Her yerden eksi veriyoruz , kilo almadan, menu bildirmemeden.
Canım baya kötülemiştim ama şimdi düzelmeye başladım ufaktan sabah akşam iğne oluyorum töton ağrıyor daha 10 tane var. 5 tane de yapım var sanırım onlarda miğdemi mahvetti buna da şükür diyorumMuttapa7555 nasil oldun kuzumm
N nscckts evin ne alemde
Evin masan balkonun ☺
_Makaron_ sevgililerden haberler var mi
Beni dinlesen 55.9 ile gidersin buradan.Hadi inşallah ya
59da kalsam bile yeter
Sebze yiyotim kuzumZaten fazla yemiyorsun sen. Sebze yok , salata yok o eksigin. Aksam da yogurt yiyceksin mesela ya da sut iceceksin.
Icmiyorsan hic icme onermem zeyna. Kafeinsiz e basliyorum ben de , bi de yesil kahveyi deniycem guzelse tavsiye ederim.