- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.621
N nsccktsEki Görüntüle 2154638
Hedef kilom 62 idi.Simdiki hedef kilom 61.5
06.06.18
Dün sahurda yemedim ama gece hep atistirdim.Yarim kalan meyveki yogurdu götürdüm Bugun patlıcan tava bir tabak az sebzeli pilav yada az cavdar ekmegi bir kase yogurt.Sonra yarim bardak meyveli yoğurt tekli dondurma (belki iki tane kaciririmBirkac tablet çikolata bitki çayı dusunuyorum. BUGÜN bir litre su tarcın karanfil zencefilli icecem.
Bölgesel hareket yapabilirsem yapacam.Karnim sisti malesef azalmıştı biraz.Hep bu ramazandaki aksam aburcuburlarindan.Bir de sporsuzluktan.Su içmemek de büyük bir eksi.Vicdanim cazır cuzur.
Thank you
Bencede
Ellerine sağlıkArkadaslar iki arkadasimiz gelmedi, onlarin yeri hala bos. Gelirlerse yazacagim ama artik tabloyu ekliyorum. Ortalamamiz cok iyi : 1.3 civari. Boyle devam edelim.
Eklenecek yeni kural su : Yuzdesi en fazla olan birinci arkadas , tek kupa aliyor.
Bu haftanin birincisi :Esenmine Tebrikler .
Birincilik kupasi ve hedef kupalarindan da gelecek olan kupalar da_Makaron_ bildirdikten sonra eklenecek.
Cikip odev yapmam gerekiyor simdi , gorusuruz kizlar.
Eki Görüntüle 2154647
Bu yarisma cok cekismeli gececek ortalamaya bakar misin. 1.3 umarim ortalamamiz her hafta yukselir.Ellerine sağlık