- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.641
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni silmek icin bekliyordum kapida.Saati gecirecem diskalifiye olacaam diye gorktum layynnn
Nasil kaldin kapidaSeni silmek icin bekliyordum kapida.
Zaten kapida kaldim bugun.
Odevi bi seye benzetirsem gelirim. Sabitsin zaten ortalamayi da degistirmiyorsun.Gece herkes burada olsun
Yazismaya geleceeemm
A AklinYolu1
Sabah esim latte iciyodu aklima sen geldin
Bknz :Nasil kaldin kapida
Taaam beaaaaaBknz :
Eski mesajlar <=========================
Yaavv wc ye cikmadim 3 gundirOdevi bi seye benzetirsem gelirim. Sabitsin zaten ortalamayi da degistirmiyorsun.
Sahurda hemen yiyip yatiyorsan sıkıntı ama iftarda 5 erik 5 çilek 5 kiraz yiyebilirsin veya 1 dilim karpuz dilim derken 3 catallik olarak dilim :) koca bir dilim değil
Yaavv wc ye cikmadim 3 gundir
Neyse haftaya gorusiciizzzz
Odev olmasa kalirdim biliyorsun. Yumurta ---- kapi.Taaam beaaaaa
Arkadaslar iki arkadasimiz gelmedi, onlarin yeri hala bos. Gelirlerse yazacagim ama artik tabloyu ekliyorum. Ortalamamiz cok iyi : 1.3 civari. Boyle devam edelim.
Eklenecek yeni kural su : Yuzdesi en fazla olan birinci arkadas , tek kupa aliyor.
Bu haftanin birincisi : Esenmine Tebrikler .
Birincilik kupasi ve hedef kupalarindan da gelecek olan kupalar da _Makaron_ bildirdikten sonra eklenecek.
Cikip odev yapmam gerekiyor simdi , gorusuruz kizlar.
Eki Görüntüle 2154647
Arkadaslar iki arkadasimiz gelmedi, onlarin yeri hala bos. Gelirlerse yazacagim ama artik tabloyu ekliyorum. Ortalamamiz cok iyi : 1.3 civari. Boyle devam edelim.
Eklenecek yeni kural su : Yuzdesi en fazla olan birinci arkadas , tek kupa aliyor.
Bu haftanin birincisi : Esenmine Tebrikler .
Birincilik kupasi ve hedef kupalarindan da gelecek olan kupalar da _Makaron_ bildirdikten sonra eklenecek.
Cikip odev yapmam gerekiyor simdi , gorusuruz kizlar.
Eki Görüntüle 2154647
8Benim de kilom pek parlak degil regl ustu. , goruselim goruselim.
Odev olmasa kalirdim biliyorsun. Yumurta ---- kapi.
sinemaki yada esila çayı yarım saatte işin tamamYaavv wc ye cikmadim 3 gundir
Neyse haftaya gorusiciizzzz
Tarti resmi yukleyenler @fatma7454
A AklinYolu1
@fatma7454
N nscckts
_Makaron_
kokulusabun
Esenmine
@blackseea
@_SinsireLLa_
Yuklemeyenler ;
zinnia
@krizantem3
@tulipa
@Mitsuomi
Samsonn
ATTRAENTE
Listeyi duzenliyorum kizlar . Gozumden kacan tarti resmi var mi:)
Ciddi bi rahatsizlik yok insallah. Cok gecmis olsun, acil sifalar.Ben gidiyorum, bayram sonrası doktor işlerinden sonra mecalim kalırsa gelirim, hepinize kolay gelsin