Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Sahurda hemen yiyip yatiyorsan sıkıntı ama iftarda 5 erik 5 çilek 5 kiraz yiyebilirsin veya 1 dilim karpuz dilim derken 3 catallik olarak dilim :) koca bir dilim değil

Karpuzu azalttım çok zor oldu ama :kızgın:
Ben ramazandan sonra başlayım o zaman bu meyve işine, sabah kahvaltı öncesi yerim sonra da sporumu yaparım spora da buaralar ara verdim yarın ve cumartesi misafirlerim var. Azar azar temizlikle uğraşıyorum evde oldukça:temizlik:

Arkadaslar iki arkadasimiz gelmedi, onlarin yeri hala bos. Gelirlerse yazacagim ama artik tabloyu ekliyorum. Ortalamamiz cok iyi : 1.3 civari. Boyle devam edelim. :KK50:

Eklenecek yeni kural su : Yuzdesi en fazla olan birinci arkadas , tek kupa aliyor.

Bu haftanin birincisi : Esenmine Esenmine Tebrikler . :sampiyon:

Birincilik kupasi ve hedef kupalarindan da gelecek olan kupalar da _Makaron_ _Makaron_ bildirdikten sonra eklenecek.

Cikip odev yapmam gerekiyor simdi , gorusuruz kizlar.

Eki Görüntüle 2154647

Bu gözler bunları da mı görecekti
Çok mutlu oldum iyi ki A AklinYolu1 konu açıp tanımışım seni tabiki sizi motivasyon süper :))

Arkadaslar iki arkadasimiz gelmedi, onlarin yeri hala bos. Gelirlerse yazacagim ama artik tabloyu ekliyorum. Ortalamamiz cok iyi : 1.3 civari. Boyle devam edelim. :KK50:

Eklenecek yeni kural su : Yuzdesi en fazla olan birinci arkadas , tek kupa aliyor.

Bu haftanin birincisi : Esenmine Esenmine Tebrikler . :sampiyon:

Birincilik kupasi ve hedef kupalarindan da gelecek olan kupalar da _Makaron_ _Makaron_ bildirdikten sonra eklenecek.

Cikip odev yapmam gerekiyor simdi , gorusuruz kizlar.

Eki Görüntüle 2154647

Iyi çalışmalar şekerim:kahve:

N nscckts
06.06.18 menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 çay şekersiz
Domates salatalık bir avuç badem
Bolca su 1.5 litre kadar

İftar
Bir lahmacun
Bi tabak fasulye
Bi tane hurma

1 bardak kiraz sapı çayı içerim sonra

Abarttım sanki tokken 56 gösterdi tartı eve geldiğim de ise 55.5 neden böle tutarsız

X