-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.181
Gecmis olsun.şifa diliyorumSelam kızlar son durumları bildirmeye geldim.
Doktora gittim ciğerlerimde iltihap varmış artı alerji ikisi birden mahvediyor beni.
Sabah akşam iğne artı hap şeklinde antibiyotik alıcam 2 çeşit öksürük kesici birde boğaz spreyi verdi. Alerji hapına ve vitaminlere devam...
Bu ilaçlar bana napar bilemedim 14 iğne var... Antibiyotikler beni mahvediyor normalde yine iştah gidecek midem bozulacak.
A AklinYolu1 çarşamba tartı ve menü paylaşımına başlicam ama menüler yine menü gibi olmayacak kızmayın bana olur mu :)
Su ilaclarin adini sonra bana yazsana ozelden. Steroid icermedigi surece kilo aldirmaz diye biliyorum.Selam kızlar son durumları bildirmeye geldim.
Doktora gittim ciğerlerimde iltihap varmış artı alerji ikisi birden mahvediyor beni.
Sabah akşam iğne artı hap şeklinde antibiyotik alıcam 2 çeşit öksürük kesici birde boğaz spreyi verdi. Alerji hapına ve vitaminlere devam...
Bu ilaçlar bana napar bilemedim 14 iğne var... Antibiyotikler beni mahvediyor normalde yine iştah gidecek midem bozulacak.
A AklinYolu1 çarşamba tartı ve menü paylaşımına başlicam ama menüler yine menü gibi olmayacak kızmayın bana olur mu :)
Çok teşekkür ederimGecmis olsun.şifa diliyorum
Ya patates bana kilo aldirmiyor ama pirinc pilavi acaip kilo aldiriyor. O yuzden bu ara kendisinden uzak duruyorum.krizantem3 kuzum biz yenmeyince kilo alanlardanız yapman gereken yediğin şeyleri doğru seçmek. Ekmek pilav börek çörek tatlı aburcubur çerez bunlardan uzak dur yeterli oluyor. Yemeğe oturumca yine iç çorbanı ye anayemeğini yogurdunu salatanı iç ayranını... o zaman kimsenin gözüne batmıyorsun benim diyet yaptığımı sadece eşim ve 1 arkadaşım biliyor ama dediğim gibi sofrada pilav ekmek tatlı yemiyorum çok mecbur kalırsam belki oda inan çok çok az. Tercihleri doğru yaparsan hem sen bıkmazsın hem vücudun kıtlık alarmı vermez hemde eşin ailen kızmaz
Atarım canım... ay inşallah iyi olayım artık çok yordu beni. Buna da şükür daha kalıcı ciddi bişey çıkmadı. Hızlı iyileşmek için iğne yazdı zaten haplarla zor olur dediSu ilaclarin adini sonra bana yazsana ozelden. Streoid icermedigi surece kilo aldirmaz diye biliyorum.
Basla tabi ki, sana kizmiyorum ben biliyorsun. Kilo vermene seviniyorum ama hasta olduguna da uzuluyorum.
Iyileseceksin sadece kendine zaman ver.
Kesinlikle . Katılıyorum .krizantem3 kuzum biz yenmeyince kilo alanlardanız yapman gereken yediğin şeyleri doğru seçmek. Ekmek pilav börek çörek tatlı aburcubur çerez bunlardan uzak dur yeterli oluyor. Yemeğe oturumca yine iç çorbanı ye anayemeğini yogurdunu salatanı iç ayranını... o zaman kimsenin gözüne batmıyorsun benim diyet yaptığımı sadece eşim ve 1 arkadaşım biliyor ama dediğim gibi sofrada pilav ekmek tatlı yemiyorum çok mecbur kalırsam belki oda inan çok çok az. Tercihleri doğru yaparsan hem sen bıkmazsın hem vücudun kıtlık alarmı vermez hemde eşin ailen kızmaz
Vitamin ignesidir onlar diye dusunuyorum. Sen yaz bana bi bakayim sonra.Atarım canım... ay inşallah iyi olayım artık çok yordu beni. Buna da şükür daha kalıcı ciddi bişey çıkmadı. Hızlı iyileşmek için iğne yazdı zaten haplarla zor olur dedi
Pirinç yeme kız bana da şöyle kaşık ucuyla alsam yine artı getiriyor pirinç çok ilginç yani mesela yayla çorbası pirinçli olunca kilo aldırıyor komik yani patatesin bende görmedim zararını tabi kızartma değilse :)Ya patates bana kilo aldirmiyor ama pirinc pilavi acaip kilo aldiriyor. O yuzden bu ara kendisinden uzak duruyorum.
Hic unutmuyorum diyet diye yagsiz tuzsuz pirinc pilavi yemistim ertesi gun bir kilo almis olarak gorundum. Ondan beri cok dikkatli yaklasiyorum.Benden uzak Allah a yakin olsun.Pirinç yeme kız bana da şöyle kaşık ucuyla alsam yine artı getiriyor pirinç çok ilginç yani mesela yayla çorbası pirinçli olunca kilo aldırıyor komik yani patatesin bende görmedim zararını tabi kızartma değilse :)
ha ha, olur valla, tuttuğun gibi adamı koy tartıyasamsonn evde kilosunu bildiğim eşim var onu tartsam olurmu ki
Sana patates vereyim barisalim.Kesinlikle . Katılıyorum .
Sağol canımGeçmiş olsun Fatma
Kusmedim benSana patates vereyim barisalim.Patates smiley istiyorum yonetimden
İğneler antibiyotik canım vitamin değil.Vitamin ignesidir onlar diye dusunuyorum. Sen yaz bana bi bakayim sonra.
O kadar cok zerdecal latte ictim ki bugun artik dort goruyorum ahaha. 5.5 kaldi yaz deftere.
Canım benim asıl sana çok çok geçmiş olsun Allah sabırlar verişin kuzum da en kısa zamanda iyi olur inşallah. Çocuklar hasta olunca daha zor. Brnde maskeyle dolaşırım çocuklara geçmesin diyeKusmedim ben
Son 2 günüm çok kötü geçiyor ciddi anlamda moralim bozuk
Dün biri kollarimda vefat etti
Kızımin bademcikleri iltihaplanmis ve sunizitleri dolmuş oturduğum muhitde ciddi rüzgar fırtına var evi ilaclatinca açıp havalandırmak zorunda kaldım onda oldu 6 iğne verildi onun sıkıntısı ayrı .
Canım sıkkın yani
Kim shock oldum . Basiniz sagolsun. Kursa gidiyorum simdi ama telden cvp yazarim sen ayrintili yaz. Ozelden de yazabilirsin.Kusmedim ben
Son 2 günüm çok kötü geçiyor ciddi anlamda moralim bozuk
Dün biri kollarimda vefat etti
Kızımin bademcikleri iltihaplanmis ve sunizitleri dolmuş oturduğum muhitde ciddi rüzgar fırtına var evi ilaclatinca açıp havalandırmak zorunda kaldım onda oldu 6 iğne verildi onun sıkıntısı ayrı .
Canım sıkkın yani
Baktim , arastirdim hocanin onerisiyle basladim simdi duramiyorum :) Tabi ki her zaman degil boyle olacak bi iki gun.İğneler antibiyotik canım vitamin değil.
Kız latteden uzak durcan diye zencefile kafayı bulma sakin fazlası bünyeye zarar aman diyeyim
Kim shock oldum . Basiniz sagolsun. Kursa gidiyorum simdi ama telden cvp yazarim sen ayrintili yaz. Ozelden de yazabilirsin.
Kizina cok gecmis olsun. Zerdecal bana yariyor her bakimdan . yarim cay kasigi yogurtla karistirip verebilirsin ona. Ekinezya ve papatya da ek destek sagliyor.
Antep'te iyi aktarlar vardir.
Baktim , arastirdim hocanin onerisiyle basladim simdi duramiyorum :) Tabi ki her zaman degil boyle olacak bi iki gun.
Muttapa7555 N nscckts çok geçmiş olsun. Acil şifalar inşallah.
Kim vefat etti şu mubarek günlerde? Allah rahmet eylesin.