Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Gecmis olsun.şifa diliyorum

krizantem3 kuzum biz yenmeyince kilo alanlardanız yapman gereken yediğin şeyleri doğru seçmek. Ekmek pilav börek çörek tatlı aburcubur çerez bunlardan uzak dur yeterli oluyor. Yemeğe oturumca yine iç çorbanı ye anayemeğini yogurdunu salatanı iç ayranını... o zaman kimsenin gözüne batmıyorsun benim diyet yaptığımı sadece eşim ve 1 arkadaşım biliyor ama dediğim gibi sofrada pilav ekmek tatlı yemiyorum çok mecbur kalırsam belki oda inan çok çok az. Tercihleri doğru yaparsan hem sen bıkmazsın hem vücudun kıtlık alarmı vermez hemde eşin ailen kızmaz

Su ilaclarin adini sonra bana yazsana ozelden. Steroid icermedigi surece kilo aldirmaz diye biliyorum.

Basla tabi ki, sana kizmiyorum ben biliyorsun. Kilo vermene seviniyorum ama hasta olduguna da uzuluyorum.

Iyileseceksin sadece kendine zaman ver.

Ya patates bana kilo aldirmiyor ama pirinc pilavi acaip kilo aldiriyor. O yuzden bu ara kendisinden uzak duruyorum.

Atarım canım... ay inşallah iyi olayım artık çok yordu beni. Buna da şükür daha kalıcı ciddi bişey çıkmadı. Hızlı iyileşmek için iğne yazdı zaten haplarla zor olur dedi

Kesinlikle . Katılıyorum .

Atarım canım... ay inşallah iyi olayım artık çok yordu beni. Buna da şükür daha kalıcı ciddi bişey çıkmadı. Hızlı iyileşmek için iğne yazdı zaten haplarla zor olur dedi
Vitamin ignesidir onlar diye dusunuyorum. Sen yaz bana bi bakayim sonra.

O kadar cok zerdecal latte ictim ki bugun artik dort goruyorum ahaha. 5.5 kaldi yaz deftere.

Ya patates bana kilo aldirmiyor ama pirinc pilavi acaip kilo aldiriyor. O yuzden bu ara kendisinden uzak duruyorum.
Pirinç yeme kız bana da şöyle kaşık ucuyla alsam yine artı getiriyor pirinç çok ilginç yani mesela yayla çorbası pirinçli olunca kilo aldırıyor komik yani patatesin bende görmedim zararını tabi kızartma değilse :)

Hic unutmuyorum diyet diye yagsiz tuzsuz pirinc pilavi yemistim ertesi gun bir kilo almis olarak gorundum. Ondan beri cok dikkatli yaklasiyorum.Benden uzak Allah a yakin olsun.

Sana patates vereyim barisalim. Patates smiley istiyorum yonetimden
Kusmedim ben
Son 2 günüm çok kötü geçiyor ciddi anlamda moralim bozuk
Dün biri kollarimda vefat etti
Kızımin bademcikleri iltihaplanmis ve sunizitleri dolmuş oturduğum muhitde ciddi rüzgar fırtına var evi ilaclatinca açıp havalandırmak zorunda kaldım onda oldu 6 iğne verildi onun sıkıntısı ayrı .

Canım sıkkın yani

Vitamin ignesidir onlar diye dusunuyorum. Sen yaz bana bi bakayim sonra.

O kadar cok zerdecal latte ictim ki bugun artik dort goruyorum ahaha. 5.5 kaldi yaz deftere.
İğneler antibiyotik canım vitamin değil.
Kız latteden uzak durcan diye zencefile kafayı bulma sakin fazlası bünyeye zarar aman diyeyim

Canım benim asıl sana çok çok geçmiş olsun Allah sabırlar verişin kuzum da en kısa zamanda iyi olur inşallah. Çocuklar hasta olunca daha zor. Brnde maskeyle dolaşırım çocuklara geçmesin diye

Kim shock oldum . Basiniz sagolsun. Kursa gidiyorum simdi ama telden cvp yazarim sen ayrintili yaz. Ozelden de yazabilirsin.

Kizina cok gecmis olsun. Zerdecal bana yariyor her bakimdan . yarim cay kasigi yogurtla karistirip verebilirsin ona. Ekinezya ve papatya da ek destek sagliyor.

Antep'te iyi aktarlar vardir.

İğneler antibiyotik canım vitamin değil.
Kız latteden uzak durcan diye zencefile kafayı bulma sakin fazlası bünyeye zarar aman diyeyim
Baktim , arastirdim hocanin onerisiyle basladim simdi duramiyorum :) Tabi ki her zaman degil boyle olacak bi iki gun.

Muttapa7555 N nscckts çok geçmiş olsun. Acil şifalar inşallah.

Kim vefat etti şu mubarek günlerde? Allah rahmet eylesin.

Kızımı temiz hava alsın diye sitenin bahçesine çıkardım güneş alsın diye
Komşunun 15 yaşındaki kızı da 2. Katda balkonda
Arkamı döndüm 2 adım attım bir gumburtu koptu
Sonra bir çığlık feryat
Arkama daha bakmadan eşime kız düştü dedim ama yere mi basıyorum göğe mi belli değil sanki benim bedenim acıdı

Kızın kafası kan içinde
Eşime sen bizim kızı çabuk yukarı çıkar ambulansı ara dedim ben düşen kızın ailesine haber verdim

Gözleri açıktı ama dümdüz bakıyordu göz bebekleri falan hiç kıpırdamadı baya bağırdım yetişin diye herkes koştu bunlar sanki hem saatler sürdü hem saniyeler
Erkek kardeşi geldi nasıl yıkıldı görmeniz lazım kucaklayıp kaldırmak istedi
Dedim dur yaşıyor ters hareket felç eder bekle korkma duyuyor seni feryat etme dedim
Öyle dedim ama kız can cekisiyordu
Kanayan yerine kosarak arabadan gidip bez aldım bastırdim kafası patlamış ana ben yaşayacak diyorum kız 15 yasinda daha

Ambulans geldi çabuk mi geldi geç mi anlamadım zaman kavramı yok
Sedyeye alirlarken kızın eli düştü onda vefat etti bence . Sonra ben yukarı çıktım ellerim bütün kan çok değişikti
Eşim komşularla hastaneye gitti yarım saat sonra aradı kız vefat etmiş diye

Elleri boynu bacağı kırılmış
2. Kat ama 4. Kat yüksekliği
Kız oruçlu oruçlu temizlik yapmış meğer tansiyonu düşmüş . 15 yaşındaki kız kalkıp kendisi temizlik yapayım demez Belliki annesi dedi . İftarı beklese olmuyor sanki .

Kanı daha bugün yıkandı yerden . Olay yeri geldi çünkü

İçim çekilmiş gibi baya kötüyüm çok sarsildim tüm mahallede bir sessizlik var kimsede çıt yok

Babası diyor ki Allah'ım kızımı bukadar mi çok sevdin çok kötüydü çok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…