- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.161
Yok ya....hani ben orucum ya, o yüzden akşam daha hafif çıkıyorum. Gün içinde daha hafif çıktığım anı yakalayıp fotolamak etik olur mu diye sorguluyorum.Evet noroloji ya da kulak burun bogaz cunku ic kulaktan kaynaklaniyor. Önce fiziksel bi neden olup olmadigina bakiliyor sonra baska tedavi yöntemleri veriliyor. Benim kbb olarak sorun yok dendi. Sonra yönlendirildim.
Yanlis mi anlaşıldım dun 61.7 idim sabah tam 60:)
Istedigini yapabilirsin .Yok ya....hani ben orucum ya, o yüzden akşam daha hafif çıkıyorum. Gün içinde daha hafif çıktığım anı yakalayıp fotolamak etik olur mu diye sorguluyorum.
Benim su 5 kilom basenden gitse hayir demem.Tamam canım, at bakalım. Benim de toto aynı sorun...
Iki gun sonra tarti resmi var . Durum cok kritik.akşama arkadaşıma gidicem iftara
mücver biber dolması kek börek yapmış
kendimi nasıl frenlicem
bol su içerek başlasam frenlerim inş
Benim su 5 kilom basenden gitse hayir demem.
Iki gun sonra tarti resmi var . Durum cok kritik.
Tartini aldin mi bu arada.
1 tuslayip mesaji yazip evren'e gonderiyoruz.yüzden gitmesini sevmiyorum
giden kilolarım kol ve göğüsten lütfen
0 baskuller eksik ya da fazla gosteriyor. Ayarlari yok onlarin.aldım canım tefal aldım
dün nişanlımın evinde bu hani eskiler varya onlardan vardı onlada tartıldım 1 kg eksik gösteriyor
eksik gösteren tartı candır
0 baskuller eksik ya da fazla gosteriyor. Ayarlari yok onlarin.
Tefal iyi marka, yag oranina baktir tabi ki. Ben de iki hafta sonra baktiricam. En son felaket bir rakam cikmisti.benim bu aldığımdan memnunum şimdilik aslında bi gün gidip yağ oranıma baktırmam lazım
Tefal iyi marka, yag oranina baktir tabi ki. Ben de iki hafta sonra baktiricam. En son felaket bir rakam cikmisti.
Faydali yaglar onlar. Yaglardan korkmayalim.yiyorum cevizleri inş bana yağ olarak geri dönmez
tartı beni başından atmak için fazla çıkarıyor olabilir.her saatbaşıda tepesine dünelinmez ki