- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.221
Yemeği ben kendim öğrendim kimse ogretmedi anneme baka baka öğrenmiştim :) daha doğrusu daha çok babaneme baka baka annem çalışan anne olduğundan annemi pek goremezdim oda bana herşeyi öğren yap derdi 14 yaşımda yaptım ilk dolmamiCano anneler duygusal bakıyor bazen ama bence az büyüyünce temizlik özellikle yemek de öğret. Annem hep okuluna bak yapma dedi elimden çekti o kadar beceriksiz hissediyorum ki bazen. Kendim netten baka baka biraz yemek ogrendim. Bı amcam bana nasihat etmisti, kızım her şeyi öğren yapmasan da olur ama bil demişti. Gerçekten de öyle küçükken el yatkınlasinca büyüyünce her şey kolay geliyor.
İkisi de çok güzel olurNisa bana bı yemek tarifi versene diyet basit bir şey. Mercimek salatası dusunuyorum.Hellim salatası mi yapsam?
Ben yapmıyorum hala yorgunum hahahahaYemeği ben kendim öğrendim kimse ogretmedi anneme baka baka öğrenmiştim :) daha doğrusu daha çok babaneme baka baka annem çalışan anne olduğundan annemi pek goremezdim oda bana herşeyi öğren yap derdi 14 yaşımda yaptım ilk dolmami
Şimdi vücudum okadar yorgun ki ruhum 60 yaşında ...temizlik yemek ev işleri biktirdi
Keşke bilmeseydim :) keşke kötü yemek yapsaydım da kimse benden birşey beklemeseydi diyorum
Tabiki öğrensin yapsın kendine yapsın ailesine yapsın iyi anne iyi eş olsun nasılsa yapacak ama ne kadar geç kendini yorarsa okadar iyi valla .
Esenmine
Doktor kesin ilaç verecek
Hdl sende 50 olmalı normalde öyle biliyorum
Sigara kullanıyorsanız bırak diyecek
Yürüyüş yap diyecek
Diyetine dikkat et diyecek
Doktorla tahlil görüşmeniz de yazar mısın bize de
Ne olursa. Lezzetli, hafif, az kalorili, kolay :))İkisi de çok güzel olur
Ton balıklı salata da yapabilirsin
Fırın yemeğimi tencere yemeğimi ne istersin yazayım hemen pratik
Sağol canım,Afiyet olsunn
Tum ramazan akraba arkadas ta gecti yaww.diyet falan zor olacakk himm.
Kusmedim ben
Son 2 günüm çok kötü geçiyor ciddi anlamda moralim bozuk
Dün biri kollarimda vefat etti
Kızımin bademcikleri iltihaplanmis ve sunizitleri dolmuş oturduğum muhitde ciddi rüzgar fırtına var evi ilaclatinca açıp havalandırmak zorunda kaldım onda oldu 6 iğne verildi onun sıkıntısı ayrı .
Canım sıkkın yani
Taze fasulye mesela
Soğanı sotele
Üstüne yıkayıp ikiye boldugun taze fasulyeyi koy
Üstüne 2 domatesi rondodan çek koy
Üstünü 1 parmak geçecek kadar su koy tuz serpip ağzını kapatıp altını kis
Kendi kendine pişsin
Eki Görüntüle 2153905
Doktor diyet yap derken sağlıklı ye diyor aç kalma yani bu değere göre düzgün yemek yemiyorsun baya anne yemeklerinden Yemen lazımben bununla gitmiştim diyetisyene ciddi bişiyin yok demişti
iç hastalıkları uzmanı da ilaç vermedi diyet yap düzelir demişti bana
sigara kullanmıyorum
amin sağolasın canımCanım kızına Allah şifa versin. Komşuna da çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Çok zor şeyler yaşamışsın. Umarım biran önce toparlanırsın. Aileye de sabırlar diliyorum. Bayrama 10 gün kala yaşadıkları acı tarifsiz. Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin...