Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Kız vefat etti geride kalanlara sabır versin ama sakinleşince bukez de ya kızımın üstüne dusseydi diye bu seferde ayrı tuhaf şeyler düşündüm
Hayat 1 saniyelik birşey
Gerçekten çok zor

Kızımı temiz hava alsın diye sitenin bahçesine çıkardım güneş alsın diye
Komşunun 15 yaşındaki kızı da 2. Katda balkonda
Arkamı döndüm 2 adım attım bir gumburtu koptu
Sonra bir çığlık feryat
Arkama daha bakmadan eşime kız düştü dedim ama yere mi basıyorum göğe mi belli değil sanki benim bedenim acıdı

Kızın kafası kan içinde
Eşime sen kızı çabuk yukarı çıkar ambulansı ara dedim ben düşen kızın ailesine haber verdim :KK43:

Gözleri açıktı ama dümdüz bakıyordu göz bebekleri falan hiç kıpırdamadı baya bağırdım yetişin diye herkes koştu bunlar sanki hem saatler sürdü hem saniyeler
Erkek kardeşi geldi nasıl yıkıldı görmeniz lazım kucaklayıp kaldırmak istedi
Dedim dur yaşıyor ters hareket felç eder bekle korkma duyuyor seni feryat etme dedim
Öyle dedim ama kız can cekisiyordu
Kanayan yerine kosarak arabadan gidip bez aldım bastırdim kafası patlamış ana ben yaşayacak diyorum kız 15 yasinda daha

Ambulans geldi çabuk mi geldi geç mi anlamadım zaman kavramı yok
Sedyeye alirlarken kızın eli düştü onda vefat etti bence . Sonra ben yukarı çıktım ellerim bütün kan çok değişikti
Eşim komşularla hastaneye gitti yarım saat sonra aradı kız vefat etmiş diye

Elleri boynu bacağı kırılmış
2. Kat ama 4. Kat yüksekliği
Kız oruçlu oruçlu temizlik yapmış meğer tansiyonu düşmüş . 15 yaşındaki kız kalkıp kendisi temizlik yapayım demez Belliki annesi dedi . İftarı beklese olmuyor sanki .

Kanı daha bugün yıkandı yerden . Olay yeri geldi çünkü

İçim çekilmiş gibi baya kötüyüm çok sarsildim tüm mahallede bir sessizlik var kimsede çıt yok

Babası diyor ki Allah'ım kızımı bukadar mi çok sevdin çok kötüydü çok
Simdi bana kizanlar olacak ama yine de yaziyorum. 18 alti cocuklarin oruc tutmasina karsiyim ben.

+ Temizlikle birlesip aci olay gerceklesmis. Ates dustugu yeri yakar . Simdi kimbilir o aile ne durumda.

Cok kotu bir olay Allah kimsenin basina getirmesin. :KK12::KK12:

Simdi bana kizanlar olacak ama yine de yaziyorum. 18 alti cocuklarin oruc tutmasina karsiyim ben.

+ Temizlikle birlesip aci olay gerceklesmis. Ates dustugu yeri yakar . Simdi kimbilir o aile ne durumda.

Düşünsene
Kız evinde kendi cenaze temizliğini yaptı
İnsan kafayı yer
Kara yerin dibine girsin temizlik illa o cam silinmeli illa kız çocukları hizmetçi gibi görülmeli

15 yaş ya 15
Birde mübarek ramazan gunu ya bekle iftarı bekle ne acelen var ne acelen . Annesine içten içe çok kızıyorum elimde değil .
Benimde annem evin tüm işini yaptırırdı bana 13 yasimdan beri . Buralarda öyle becerikli hamarat kız olmalıyız ya illa

Al gitti kız temiz temiz kullansın evini annesi .

Sonra bir çığlık feryat
Arkama daha bakmadan eşime kız düştü dedim ama yere mi basıyorum göğe mi belli değil sanki benim bedenim acıdı

Kızın kafası kan içinde
Eşime sen bizim kızı çabuk yukarı çıkar ambulansı ara dedim ben düşen kızın ailesine haber verdim :KK43:

Gözleri açıktı ama dümdüz bakıyordu göz bebekleri falan hiç kıpırdamadı baya bağırdım yetişin diye herkes koştu bunlar sanki hem saatler sürdü hem saniyeler
Dedim dur yaşıyor ters hareket felç eder bekle korkma duyuyor seni feryat etme dedim
Kanayan yerine kosarak arabadan gidip bez aldım bastırdim kafası patlamış ana ben yaşayacak diyorum kız 15 yasinda daha

Sedyeye alirlarken kızın eli düştü onda vefat etti bence . Sonra ben yukarı çıktım ellerim bütün kan çok değişikti

Kız oruçlu oruçlu temizlik yapmış meğer tansiyonu düşmüş . 15 yaşındaki kız kalkıp kendisi temizlik yapayım demez Belliki annesi dedi . İftarı beklese olmuyor sanki .

İçim çekilmiş gibi baya kötüyüm çok sarsildim tüm mahallede bir sessizlik var kimsede çıt yok

Oy yavru, gencecik bir gül. Mekanı cennet olsun inşallah. Kimse kendine yakıştırmıyor. Hep başkaları ölür gibi. Ben de yakın yaşlı hasta bir akraban sandım. :KK43: Ne zor böyle bişeye şahit olman. Hayat diye peşinden koşturduğumuz ne kadar kırılgan, ne kadar yalan.

Oy yavru, gencecik bir gül. Mekanı cennet olsun inşallah. Kimse kendine yakıştırmıyor. Hep başkaları ölür gibi. Ben de yakın yaşlı hasta bir akraban sandım. :KK43: Ne zor böyle bişeye şahit olman. Hayat diye peşinden koşturduğumuz ne kadar kırılgan, ne kadar yalan.
Annanem oldugunde bukadar üzülmedim

Bizzat böyle bir duruma şahit olmayi Allah kimseye yaşatmasin düşmanının başına bile evlat acısı vermesin .

Düşünsene
Kız evinde kendi cenaze temizliğini yaptı
İnsan kafayı yer
Kara yerin dibine girsin temizlik illa o cam silinmeli illa kız çocukları hizmetçi gibi görülmeli

15 yaş ya 15
Birde mübarek ramazan gunu ya bekle iftarı bekle ne acelen var ne acelen . Annesine içten içe çok kızıyorum elimde değil .
Benimde annem evin tüm işini yaptırırdı bana 13 yasimdan beri . Buralarda öyle becerikli hamarat kız olmalıyız ya illa

Al gitti kız temiz temiz kullansın evini annesi .
Bi cocuk sadece kendi odasından sorumlu olmalı. Evin kapi penceresinden bacasından degil.

Allah yakinlarina sabir versin. Onlar da istemezler boyle olmasını.

Sonra bir çığlık feryat

Kızın kafası kan içinde
Eşime sen bizim kızı çabuk yukarı çıkar ambulansı ara dedim ben düşen kızın ailesine haber verdim :KK43:

off okurken kanım dondu.... cok kötü ya Rabb’im affetsin temiz bi çocukmuş İnsallah Ramazanda vefat etti ailesi mahvolmustur..
O kadar tehlikeli ki gerçekten hele cam silme.bizim 1.kat alcak olmasına ragmen annem basımda bekler. Hatta babam bi daha silmiceksin kirli kalsın dedi işte içim rahat etmiyo.ama dikkat etmek lazım ya cok cok üzüldüm ...
Simdi sende ayrı perişan olmussun

Rabbim herkesin evladını, sevdiğini korusun. Ben doğduğumuz gibi öleceğimiz günün de belli olduğuna inanıyorum. Tansiyon olmasa, başka bir şey bahane olacak.

İlk okuldan beri oruç tutarız biz. Ailem bir aradayken sahuru başka şenlik, iftarı ayrı bayramdı. Okuldan gelir evde keyif çatar, annemin sofrayı donatmasını beklerdik. O sofralarda ki tatı bir daha yaşamadım ki.

Yazık, kadına da kızamıyorum. Evet, böyle bir ihtimal olmasa bile o yavruyu yormaya kıyamamalıydı bir anne olarak, ama en çok onun canı yanıyordur şimdi. Kendini müsebbib bildiğinden bu acı da hiç geçmez ki? :KK43:

Rabbim herkesin evladını, sevdiğini korusun. Ben doğduğumuz gibi öleceğimiz günün de belli olduğuna inanıyorum. Tansiyon olmasa, başka bir şey bahane olacak.

İlk okuldan beri oruç tutarız biz. Ailem bir aradayken sahuru başka şenlik, iftarı ayrı bayramdı. Okuldan gelir evde keyif çatar, annemin sofrayı donatmasını beklerdik. O sofralarda ki tatı bir daha yaşamadım ki.

Yazık, kadına da kızamıyorum. Evet, böyle bir ihtimal olmasa bile o yavruyu yormaya kıyamamalıydı bir anne olarak, ama en çok onun canı yanıyordur şimdi. Kendini müsebbib bildiğinden bu acı da hiç geçmez ki? :KK43:
Aynen öyle simdi en cok anne mahvolmustur. Annem bize ısrarla iş yap demez ama kendi istegimle yaparım hatta kızar bazen Yorma kendini diye. O şekilde ölmesi bi sebeb kaderinde ogün ölmek varmıs://

Ben çocukken tutardım şimdi tutmuyorum. Burada da var kucuk küçük basi kapali kizlar. Doğru bulmuyorum bunu da. 18 yaşından s9nra istediğini yapsın.
O konuya girersek çıkamayiz.Canim cok sıkıldı kixlar bildiğiniz gibi değil.

Sonra bir çığlık feryat

Kızın kafası kan içinde

Rabbim sabırlar versin ailesine evlat başka hiç bir şeye benzemez her kaybın bir adı bulunmuş ama evladın bulunamamış.

Sana da sabırlar versin Allah canım senin yaşadığın da kolay değil...

Rabbim sabırlar versin ailesine evlat başka hiç bir şeye benzemez her kaybın bir adı bulunmuş ama evladın bulunamamış.

Sana da sabırlar versin Allah canım senin yaşadığın da kolay değil...
Amin...
Sağolasın canım benim

Benim annem illaki iş yapın hamarat olun herşeyi bilin diye büyütmedi bizi...
İsteyince yaparsınız öğrenirsiniz sağlığınız yerinde olsun yeterki derdi hep. Hala da öyle temizlik için ev işleri için hırpalamayın kendinizi cam tepelerine çıkmayın bırakın kalsın der hep.
Eşim de çok kızar camdı balkondu silerken düşüp ölmenin intihardan çok bi farkı yok canını hiçe sayıp çıkmayacaksın der. Ben hep gizli silerim camlarımı ve mümkün olduğunca da sopa fırça yardımıyla.
Kimin ne olacağı belli değil ama kendimizi de korumak zorundayız
Kızlar bırakın kirli kalsın bence risk almaya değmez 5. Kattayım ben ve feci yüksek yani yazık canımıza

kızlarrr anlayanınız var mı bunlardan :KK43: netten baktım kolestrol düşüklüğü dengesiz beslenmeden vs

upload_2018-6-4_16-48-50.png

upload_2018-6-4_16-49-20.png

Benim annem illaki iş yapın hamarat olun herşeyi bilin diye büyütmedi bizi...
İsteyince yaparsınız öğrenirsiniz sağlığınız yerinde olsun yeterki derdi hep. Hala da öyle temizlik için ev işleri için hırpalamayın kendinizi cam tepelerine çıkmayın bırakın kalsın der hep.
Eşim de çok kızar camdı balkondu silerken düşüp ölmenin intihardan çok bi farkı yok canını hiçe sayıp çıkmayacaksın der. Ben hep gizli silerim camlarımı ve mümkün olduğunca da sopa fırça yardımıyla.
Kimin ne olacağı belli değil ama kendimizi de korumak zorundayız
Kızlar bırakın kirli kalsın bence risk almaya değmez 5. Kattayım ben ve feci yüksek yani yazık canımıza
Camları bizde eşim siler
Ben tabureye çıkmak zorunda kalıyorum ama eşim direk siliyor kendini hiç yormadan uzanmadan 192 boyu olunca perdeyi de eşim aşar
Ama evlenene kadar hep ben sildim ve kaç kere düşme tehlikesi atlattım

Kendi kızım içinse dusuncem okuluna işine baksın temizliği yemeği nasılsa öğrenir asla kızıma kalk temizlik yap demem
Kendi odasını topluyor yavrum hiç beni o konuda yormaz etraftan oyuncak hiç toplamadim kendi doktuğunu toplar yemek yerken damlatsa ıslak mendille hemen siler uyku tulumunu bile çıkarıp dolabına koyar Sabah . O bana yetiyor zaten ...

Bu taraflarda kız çocukları evin hizmetlisi gibi malesef . :KK43:

Camları bizde eşim siler
Ben tabureye çıkmak zorunda kalıyorum ama eşim direk siliyor kendini hiç yormadan uzanmadan 192 boyu olunca perdeyi de eşim aşar
Ama evlenene kadar hep ben sildim ve kaç kere düşme tehlikesi atlattım

Kendi kızım içinse dusuncem okuluna işine baksın temizliği yemeği nasılsa öğrenir asla kızıma kalk temizlik yap demem
Kendi odasını topluyor yavrum hiç beni o konuda yormaz etraftan oyuncak hiç toplamadim kendi doktuğunu toplar yemek yerken damlatsa ıslak mendille hemen siler uyku tulumunu bile çıkarıp dolabına koyar Sabah . O bana yetiyor zaten ...

Bu taraflarda kız çocukları evin hizmetlisi gibi malesef . :KK43:
Cano anneler duygusal bakıyor bazen ama bence az büyüyünce temizlik özellikle yemek de öğret. Annem hep okuluna bak yapma dedi elimden çekti o kadar beceriksiz hissediyorum ki bazen. Kendim netten baka baka biraz yemek ogrendim. Bı amcam bana nasihat etmisti, kızım her şeyi öğren yapmasan da olur ama bil demişti. Gerçekten de öyle küçükken el yatkınlasinca büyüyünce her şey kolay geliyor.

X