Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Evet noroloji ya da kulak burun bogaz cunku ic kulaktan kaynaklaniyor. Önce fiziksel bi neden olup olmadigina bakiliyor sonra baska tedavi yöntemleri veriliyor. Benim kbb olarak sorun yok dendi. Sonra yönlendirildim.

Yanlis mi anlaşıldım dun 61.7 idim sabah tam 60:)
Yok ya....hani ben orucum ya, o yüzden akşam daha hafif çıkıyorum. Gün içinde daha hafif çıktığım anı yakalayıp fotolamak etik olur mu diye sorguluyorum. :KK48:

4 haziran 2018 menusu N nscckts

2 gunde 1 kilo vermem icin , menu bugun ve yarin boyle . Evde denemeyiniz. :KK70:

1 normal latte
zerdecal latte 3adet

12:25 bi kase yogurt
14.30 zerdecal latte

17:30 zerdecal latte

21 den sonra sadece salata ve yogurt.

+ bitki cayi

Slm kızlar

4 haziran sahur menüsü

2 haşlanmış yumurta
Peynir, salatalık, domates, çay
3 ceviz 10 fındık, bir avuç erik

N nscckts biz bu akşamda evde değiliz canım. O yüzden iftar menüsünü geç yazarım.

Selam kızlar son durumları bildirmeye geldim.
Doktora gittim ciğerlerimde iltihap varmış artı alerji ikisi birden mahvediyor beni.
Sabah akşam iğne artı hap şeklinde antibiyotik alıcam 2 çeşit öksürük kesici birde boğaz spreyi verdi. Alerji hapına ve vitaminlere devam...
Bu ilaçlar bana napar bilemedim 14 iğne var... Antibiyotikler beni mahvediyor normalde yine iştah gidecek midem bozulacak.
A AklinYolu1 çarşamba tartı ve menü paylaşımına başlicam ama menüler yine menü gibi olmayacak kızmayın bana olur mu :)

X